Kitajski horoskop od 4. do 10. 1. 2016

5. 1. 2016
Deli
Kitajski horoskop od 4. do 10. 1. 2016 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 4. do 10. januarja 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Podgana

Pri vaših vsakodnevnih obveznostih bo prišlo v prvi polovici tedna do sprememb, saj boste številne stvari zastavili popolnoma drugače, kot je v vaši navadi. Kljub odličnemu razpoloženju boste še naprej z eno nogo v službi in pri zadevah, ki jih ne boste mogli povsem izpustiti iz rok. Obenem vas bo družina prav v tem času potrebovala bolj kot sicer. Vaši načrti in želje bodo usmerjeni k počitnicam, k odhodu v tujino. Zberite pogum in se odločite za oddih nekje, kjer si resnično želite, še posebej zato, da si povrnete energijo, ki ste jo v preteklih tednih izgubili za delo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Bivol

Vaš teden bo pester in z lahkoto se boste odpovedali obveznostim, tudi če vas bodo nadrejeni grdo gledali. Naredili boste korak v novo družbo, pokazali svoje skrite čare in se odlično zabavali. Ne pozabite pa, da ste morda v partnerstvu, ki je čisto prijetno in verjetno ne bi preneslo vaših spodrsljajev. Iskrene želje najbližjih in srčnega izvoljenca bodo božale vašo dušo. Vikend bo za mnoge delaven, morda boste dejansko v službi ali pa boste poiskali družbo kuhalnice, ter se boste izkazali v najboljši možni luči, kot odličen gostitelj.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Tiger

Na začetku tedna boste nekoliko nezadovoljni, kljub temu pa boste znali celovito poskrbeti za svoje zdravje in počutje. Zavedali se boste, da ste neko situacijo videli povsem zamegljeno in pri tem boste čutili veliko olajšanje. Bodite čim bolj potrpežljivi, saj ne morete ničesar prehiteti in popraviti. V drugi polovici tedna boste doživljali vse še veliko bolj intenzivno ko običajno. Pojdite v gozd, plešite, igrajte se. Spoznali boste, da ste bili sami krivi, če vas ljudje niso razumeli. Pokažite raje svojo zrelost in izkušnje. Vikend prinaša vznemirjenje.

Vaš ključ:Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Mačka

Vaše energije bodo v prvi polovici tedna usmerjene v finance in delo. Čeprav se bodo vsi okrog vas veselili, vi še ne boste čisto pripravljeni za odklop. V sredo in četrtek vas bo zagrabil občutek, da bi bilo dobro, če se udeležite kakšne zabave in preprosto uživate v življenju. Komplimenti, ki jih boste dobili, vam bodo povrnili odličen občutek. Vikend bo minil zelo prijetno, kajti v družbi boste z ljudmi, ki vas osrečijo in napolnijo z energijo. Ljubljena oseba vam bo izpovedala ljubezen. Peli, pili in plesali boste, ter pozabili na obveznosti, ki se bodo vrstile.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Zmaj

V prvih dneh tedna boste nekoliko zadržani, kmalu pa se boste predali boljšemu razpoloženju. Morda bo razlog v nekem prijetnem presenečenju, ki vas bo od srca razveselilo. Nek dogovor ob boste sklenili bolj zaradi tega, da bi se izognili lastni odgovornosti in ne bo ravno po vašem okusu. V drugi polovici tedna boste malce zmedeni, čeprav se boste čez nekaj časa že bolje počutili, tudi svoje osebne sposobnosti boste znali primerno izraziti. Proti koncu tedna se vam bo zdelo, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite zabavati.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Kača

V prvi polovici tedna boste imeli veliko energije in tudi v družbi ljubljene osebe boste doživljali še posebno pozitivne občutke, saj vas bo spremljalo optimistično počutje. Če se boste odločili za neke spremembe, ne bodite premalo pazljivi, saj morate razmisliti tudi o posledicah. V drugi polovici tedna boste zelo intenzivno občutili vse, kar vas obdaja. Tudi vi boste izžarevali pozitivno energijo. Veliko časa boste preživeli v družbi prijateljev, ki vas bodo podpirali pri vseh vaših dejavnostih. Vikend si boste organizirali čisto po svoje, in sicer drugače, kot je v vaši navadi.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Konj

V teden boste stopili z številnimi pripravami in načrti, povezanimi s prihajajočim obdobjem. Morda bi bilo bolj priporočljivo, da se za par dni odtrgate od dela in se posvetite tudi prijetnim stvarem, ter prijateljem, ki vas bodo vztrajno vabili v svojo družbo. Dolga kramljanja vam ne bodo najbolj pisana na kožo, saj finančno niste najbolj stabilni. Ljubezen bo umirjena in zadovoljni boste z razpletom dogodkov na tem področju, če ste samski pa se lahko utrne tudi kakšna vznemirljiva iskrica.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Koza

Začetek tedna vam ne bo najbolj všeč. Neiskreni sodelavci vam bodo nekoliko zagodli na področju dela, kjer ste ponovno nekoliko v zaostanku. V drugi polovici tedna boste spet ujeli svoj življenjski val in občutili nedolžne lepote, ki vas obdajajo. Še vedno se boste vračali v spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morate ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici sploh želite. Nekoliko manj nadzora vam ne bo škodovalo. Vikend ne bo nič kaj drugačen od ostalih dni, kar vas tokrat ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne nalagajte si preveč dela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Opica

Prvi dnevi v tednu bodo za vas precej turobni, saj boste veliko razmišljali o življenju. Še vedno se boste oklepali spominov na preteklost. Mogoče morate slabe spomine pozabiti, s seboj vzemite le lekcije, ki so bile pomembne za vaše življenje. Boljše počutje se vam obeta ob koncu tedna, takrat se boste večkrat obračali vase in od tu boste črpali energijo in nasvete za vaše dileme. Vse bolj uporni boste, ker boste imeli veliko energije, v bistvu pa vas bodo omejevali odnosi z drugimi. V nedeljo si privoščite nekaj odklopa in razigranosti.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Petelin

Odlično počutje vam bo dodalo v prvi polovici tedna nekaj previdnosti na področju dela in denarja, zato boste z zabavami še nekoliko počakali. Najprej se lotite zadev, s katerimi ste v zaostanku, nato se podajte v raziskovanje. Ljubezenske zgodbe vam bodo najbolj na kožo pisane v drugi polovici tedna, ko boste sijali od zadovoljstva, tudi tisti, ki še niste v partnerstvu, lahko pričakujete, da se bo razmerje, z nekom, ki ste ga smatrali samo za dobrega prijatelja, začelo poglabljati s svetlobno hitrostjo in vi boste uživali.

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Pes

V prvi polovici tedna, se boste odlično počutili. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati tudi delo, s katerim ste dlje časa zaostajali. V drugi polovici tedna se boste usmerili v zabavo in prijetne energije, s katerimi boste polepšali svoje dni. Prijatelji bodo na prvem mestu in v določenih okoliščinah se boste počutili kot vodja, kar vam bo čisto pisano na kožo. Tako, kot se veselite dogajanja, tako boste po drugi strani komaj čakali, da se umaknete v svoje mirno območje.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Merjasec

V zadnjem obdobju ste bili deležni številnih sprememb, zato boste v tem tednu čutili nekaj napetosti. Kljub temu boste zbrali energijo in nadaljevali z obveznostmi, ki ste si jih zastavili. Dnevi bodo v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov. Na vrsto bo prišla tudi skrb zase, zato je možno, da se v drugi polovici tedna odločite za čiščenje starih energij in se usmerite k novim začetkom. Nedelja se vam bo močno vtisnila v srce, saj vas bo osvajala simpatična oseba, s katero se obeta tudi nadaljevanje odnosa.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra