Kitajski horoskop od 4. do 10. 11. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4. do 10. 11. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 11. 2019

PODGANA

V prvih dneh tedna se boste spoprijeli z vsemi pomembnimi informacijami, obenem pa boste izvedeli veliko več, kot ste upali. Ne morete se hitro odločiti, kar vas bo v notranjosti močno vznemirjalo. Nekaj nepričakovanih opravkov se bo nakopičilo v sredo, zato se ne pustite motiti. Počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno če je v zraku še nedorečenega. Nikar ne iščite razlage za vsako ceno, saj bodo informacije nekoliko netočne. 

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

V teden boste stopili polni želja. Iz spontanega druženja se bo po naključju rodila poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar stabilen napredek. Vzemite si več časa za tiste naloge, ki vas obremenjujejo. Konec tedna prihaja polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Srčna oseba bo razumela vaše namige brez odvečnih besed. Tudi zdravje se vam počasi izboljšuje. V nedeljo boste nekoliko labilni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Predlagajte v tem tednu nekaj novega, saj lahko svoje zamisli predstavite brez ovir. Tokrat imate veliko priložnosti za prijetne in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel preko večjih zapletov, bo vaša ljubeča narava prinesla več miru. Z nekom se ne moreta razumeti in kmalu boste odnehali s svojimi poskusi. Nikar ne vztrajate v petek glede stvari, ki jih nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, v praznem upanju, da bo kmalu vse drugače.

Vaš ključ: Nikar ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Iskali boste bližino nekoga, ki vam lahko razloži kam pelje vaš čustven vrtinec. V prvih dneh tedna si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko vznemirljivem srečanju. Imeli boste veliko idej, srečevali boste nove ljudi. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, še posebej proti koncu tedna, ko boste zmedeni. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo.  V nedeljo prihaja povečana spretnost z besedami.

Vaš ključ: Ne obupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Na poslovnem področju lahko v prvih dneh tedna napredujete, toda počasi in premišljeno. Poravnajte stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od prijateljev. Mehka in počasna energija, ki sili v preteklost vas bo zmotila v sredo. Računajte na nekaj zapletov, še posebej pri zahtevnih nalogah. Točno veste, kaj bi radi slišali, vendar opažate z določeno osebo veliko nerazumevanja. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora, sicer pa je to le lekcija za prihodnost.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Veliko bo opravkov, vendar boste v prvih dneh tedna v vse kar boste počeli vlagali veliko prijetnih energij. Odnosi bodo prijetni, na trenutke pa bodo zahtevali od vas, da se prilagodite. Izbrali boste pravi trenutek za konkreten pogovor, posvet ali poslovno srečanje. Z ljubljeno osebo lahko konec tedna nadoknadita zamujeno. Lepše bo, glede na to, da bosta oba veliko bolj sproščena. Tokrat boste na stvari gledali v povsem drugačni luči, saj se vam odpirajo zanimiva obzorja, ki vas bodo razveselila. Nedelja bo primerna za druženje s prijatelji.

Vaš ključ: Poskusite vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

V prvih dneh tedna ne bo pravega recepta za srečo, vse bo potekalo nekoliko turbulentno. Kljub temu bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. Zelo razigran čas, mnogo obiskov in veliko komunikacije, prihaja v drugi polovici tedna. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v iskrene pogovore. Ostalo bo še veliko nedorečenega, kar bi morali preveriti. S čakanjem brez dejavnejšega koraka zagotovo le zapravljate čas. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, udejanjite jo.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Posvetite se učenju vsega kar vas zanima, le tako boste napredovali na svojem osebnem področju. Tokrat se vrtite v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, da lahko pričakujete kakšno poglobitev. V zadnjih dneh tedna sledi manjša zjasnitev. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve za svoj dolgoročni napredek. Porodilo se bo veliko nenavadnim idej. Konec tedna bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. Vprašajte se, ali morda preveč ponosno čakate na druge.

Vaš ključ: Prehajate v boljše obdobje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Od obdobja, ki je za vami ste pričakovali veliko več. Od pojasnitve ne odstopate, saj vas vse skupaj vznemirja. Bodite spontani, posebno, če se vam napoveduje srečanje z nekom, ki ga nekaj časa ni bilo na spregled. Srčni utrinki bodo posebno močni in bleščeči v sredo, kar vam bo zelo všeč. Več verjetnosti je, da bo v soboto nekaj tudi stresa in da se bo potrebno odpreti spremembam. Čeprav jih ne marate, bodo dolgoročno pomembne in zelo učinkovite. Očitno je napočil pravi trenutek, da uresničite rezervni načrt.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo energije bolj naklonjene. V ljubezni in odnosih ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s svojo zunanjo podobo. V drugi polovici tedna boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo. Nič ne bo narobe, če poskusite nekaj čisto znova. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje v svojem življenju. Vaši nasveti bodo tokrat zelo prodorni.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V prvih dneh tedna boste imeli dovolj časa, da se prijetni osebi, ki buri vašo domišljijo posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z novostmi. Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj obremenitev. Pojasnite, kako se počutite, saj se boste tako lažje soočili.  Konec tedna boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste v pomembnem pogovoru ostali brez besed. Lahko si zastavite nov cilj. Pohitite in izkoristite ugoden trenutek, ki vas bo popeljal v višave. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Stvari se bodo v prvih dneh tedna zavrtele v popolnoma drugo smer. Le navidezno boste ostali mirni, v resnici se boste ves čas soočali s svojimi čustvi. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki vas bodo navdihnili z optimizmom. Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da ima zgodba več različnih odtenkov. Naj vas vodijo izkušnje, posebno glede pozicije v večji družbi, ki vam bo več kot pisano na kožo. Prijetna energija vas še vedno ščiti, kar obeta boljšo odpornost in dobre zamisli.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča