Kitajski horoskop od 4. do 9. 12. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4. do 9. 12. 2018 (foto: profimedia) profimedia
3. 12. 2018

PODGANA

Zlahka boste v tem tednu uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni, kot v preteklosti. Včasih so sanje veliko bolj resnične kot je vsakodnevnost. Nahajali se boste v nebesih pod vplivom sladkih sanj, vendar bo realnost trkala na vaša vrata, zato boste morali čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju. Vaša iskrenost bo igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli vleči stvari na dolgo in široko. Tokrat boste zelo neposredni. Prijatelji vam bodo v oporo, še posebej v soboto in nedeljo.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvih dneh tedna boste sanje na ljubezenskem področju tudi zaživeli. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam, na katerih lahko samski spoznate kakšno prijetno osebo nasprotnega spola, s katero se boste povezali. V družbi poskrbite, da se bodo ljudje okoli vas počutili enakovredne in pomembne. Proti koncu tedna bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih, kar vam ne bo najbolj všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko in v vas ne bodo videle možnega partnerja.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Poskusite obvladati svoje sume, ki vam le škodijo in vas po tihem bremenijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih govoric ter ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi romantične podvige. Izražali boste dostojnost in spoštovanje. Čutite, da je pred vami dober čas, zato si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega. Za samske bo najbolj ugoden vikend, ko boste bolj samozavestni.

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

V torek pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Mnogim bodo spremembe zamajale tla pod nogami, večina se bo strinjala, da je prav tako. Več ljubezenske sreče čaka samske, še posebej tiste, ki že dolgo ničesar ne najdete. V petek se vrneta iskrenost in strast. Dnevi bodo podrejeni ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni ostalim področjem.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po ovinkih, ki prinašajo rešitve. Napetost se odraža pri vsem, tudi v družinskih odnosih. Upate, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Vseeno je mogoče, da vas bo nekdo pustil na cedilu. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi nekdo, ki vam ne bo najbolj naklonjen. Vikend prinaša manjše dvome na ljubezenskem področju. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, pa čeprav v dveh različnih jezikih.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V četrtek in petek vas čaka razgibano družabno življenje, kar utegne biti vzrok spora z domačimi. Partner bi še nekako zamižal ob zanemarjanju družinskih obveznosti, a hudo vam bo zameril, da si zanj ne vzamete časa, ko vas najbolj potrebuje. Z novimi poznanstvi in zvezami boste pri delu hitrejši in učinkovitejši, kar bo pozitivno vplivalo tudi na ljubezensko življenje. Vaše misli vas bodo še dodatno vzpodbujale. V soboto boste stopili nekoliko nesigurni vase in v svoja čustva. Hrepenenje proti koncu tedna ne ostane neuslišano. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja okoli vas. Vendarle pa vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Nekdo vas bo poskušal v nekaj prepričati. Dobro premislite in pretehtajte svojo odločitev. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale le v pogubo. Samski se boste veselili proti koncu tedna. Našli boste neko preprosto rešitev za vaše probleme, navdih pa boste našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. V soboto pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na trdna tla.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili:  oranžna

KOZA

V sredini tedna lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda in vse bolečine, ki ste jih bili deležni. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite zbrani, da ne bo napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. Proti koncu tedna boste ves čas iskali pozornost ljubljene osebe. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

OPICA

Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Na koncu boste ponosni nase. Malce se boste ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj ne ujema. Kot običajno boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost. Samski se boste hitro znašli v neznanem objemu. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju, čeprav zelo dobro veste kaj lahko pričakujete. Takšne neulovljive osebe vas prav posebno mikajo.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Strasti bodo razburkane, vendar se bodo tudi polegle enako hitro kot bodo vzkipele. Ne bodite preglasni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Skratka ne bo in ne bo šlo v takšni smeri, kot si trenutno želite. Na ljubezenskem področju vas čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero prilagajanja. Samskim se v nedeljo obeta več druženja, saj boste veliko bolj sproščeni in pripravljeni na nove dogodivščine.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

PES

V sredini tedna si vzemite nekaj več časa zase in partnerja. Privoščite si krajši oddih ali izlet v neznano. Na zdravstvenem področju lahko pričakujete pozitivne novice. Veseli boste in bolj sproščeni. Proti koncu tedna vas bo določena priložnost popeljala v objem strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje. Raven življenjske energije vam bo v soboto upadla, počutili se boste izčrpano in brezvoljno. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju. Več časa namenite svojim hobijem. Pomanjkanje energije lahko vpliva tudi na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V prvih dneh tedna ne boste imeli veliko časa za ljubezenske težave, saj se bo na poslovnem področju toliko dogajalo, da ne boste imeli niti minute prostega časa. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju bo konec tedna, ko vam bo podarjena veliko bolj realna in jasna slika. Ljubezen bo gonilna sila v nedeljo, kar vam bo zelo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo partner znal tako lepo presenetiti. Samski merjasci pa boste imeli priložnost spoznati nekoga, ki bo še pošteno buril vašo domišljijo. Poleg ljubezni boste imeli srečo tudi pri poslovnih zadevah.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Poglejte si še: