Kitajski horoskop od 4. do 9. 7. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 4. do 9. 7. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4. do 9. 7. 2017 (foto: profimedia) profimedia
4. 7. 2017

PODGANA 

Prva polovica tedna, ki jo bo polepšalo dobro počutje, vam bo pisana na kožo, bolj kot ste predvidevali. Vsakodnevna opravila boste vestno izpolnjevali in tudi zaključili eno večjih del. Plujete v mirnih vodah, zato ni razloga za skrb, strah in paniko. V drugi polovici tedna pričakujte napredovanje ali morda celo povišico. Konec tedna bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov povejte to na glas. Osrečite sebe, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

V prvih dneh tedna boste končno spoznali, da so razlike med vama s partnerjem nekaj pozitivnega. Lahko so vir kreativne dinamike v odnosu. Nakazano je, da se vam bodo v življenju odprle nove poti in s tem možnosti za novosti. Sveža energija vas čaka v prijateljstvu in znašli se boste v nekem humanitarnem delu. Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne.  Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve.

Vaš ključ: Bodite bolj odkriti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Občutljivost, ki vas spremlja že nekaj časa se počasi umika drugam. Povečevalo se bo osebno zadovoljstvo, saj boste s pomočjo dobre motivacije z lahkoto razčistili zadeve, ki so vas obremenjevale. V drugi polovici tedna lahko samski pričakujete več prijetnih, vznemirljivih srečanj, ki bodo privabila nasmeh na vaše ustnice. Sedaj je čas, da si dovolite biti zaljubljeni in da se prepustite toku harmoničnih dogodkov. Na poslovnem področju se vam bodo nizale situacije, ki bodo od vas zahtevale zbranost in natančnost, zato nikar ne prehitevajte časa in ne bodite površni.

Vaš ključ: Odprite se okolici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Z energijo, ki ste si jo nabrali, se boste v sredo z veseljem lotili akcije. Zadišale vam bodo športne dejavnosti, približali se boste želenemu cilju, poleg tega boste tudi analizirali manj kot običajno. Neka zapletena situacija lahko povzroči manjši kaos na ljubezenskem področju, saj bodo vaše reakcije burne in direktne, partnerju pa to ne bo najbolj všeč. Poskusite se postaviti v njegovo kožo in na miren način rešiti nesporazume, ki so nastali. Konec tedna boste nekoliko ogroženi na finančnem področju, saj bo neko nakazilo zamujalo, kar lahko prekriža vaše načrte.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Prvi dnevi tedna bodo hrepeneli po spremembah, vendar vas bo nekoliko zaviralo slabše počutje. V drugi polovici tedna boste z vašo ustvarjalno energijo zelo uspešni na delovnem področju. Ne pretiravajte z obveznostmi, da vam ne ponagaja zdravje. Veliko boste načrtovali, vendar vse skupaj tudi uresničili. Čeprav bi se vam prilegel počitek ob koncu tedna, si tega ne boste privoščili. Ponovno boste zelo nemirni, kar bo slabo vplivalo na vaše bližnje in tudi na odnose, ki v zadnjem času niso ravno najbolj harmonični.

Vaš ključ: Usmerite se k spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Teden, ki je pred vami, bo zaznamovan z manjšim nezadovoljstvom. Pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Finančno ne boste smeli biti obremenjeni. Dobre iztočnice bo pričakovati v smislu učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige tokrat ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu, še posebej v drugi polovici tedna. Odprlo se bo nekaj prijetnih priložnosti, vendar bo tokrat potrebno tvegati.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KONJ

Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste dejansko sproščeni in neobremenjeni z izidi. Če začenjate novo ljubezensko zgodbo, boste v prvi polovici tedna nekoliko zmedeni. Vse ljubezenske energije se bodo mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni v preteklosti. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine trenutno niso najbolj naklonjene. Če boste počakali in se prilagodili, boste kmalu želi sadove dobrih energij in manjšega napredka, ki se vam približuje.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V prvih dneh tedna boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj lepega se vam je zgodilo. Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt. Sprejmite novosti, posebno pri umetnosti in delu z ljudmi. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav nekoliko nenavadno. Kljub temu je prav, da se odzovete in to sprejmete. V ljubezni skoraj vse poteka po vaših željah, na ostalih področjih ste nenavadno razdražljivi.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA 

Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali v preteklem tednu in zato boste čutili v sebi olajšanje. Morda boste odšli na neko potovanje, saj vam čas prinaša željo po avanturah. Še bolj boste v sebi čutili preobrazbo, ki jo boste na tej poti prebudili. Nekoliko boste nestrpni, ker bi pričakovali, da se bo svet vrtel hitreje in da bodo se bodo tudi ostali dogodki zgodili tako, kot si vi želite. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko pojavijo občasni glavoboli, ki bodo posledica vašega pretiranega obremenjevanja. Ne pozabite, da so pomembni tudi odnosi in druge zadeve, ne samo finančna plat.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

V prvih dneh tedna se vam bo zdelo reševanje težav drugih zelo naporno. Počasi določite prioritete, saj ste zadnje čase nekoliko izgubljeni. Vaše zdravje vam bo tokrat zelo dobro služilo, saj se boste z njim ukvarjali. Z nekom bosta vzpostavila bolj prijateljski stik, kar vam bo pravzaprav ustrezalo, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. Vsekakor pa sev drugi polovici tedna izboljšuje vaša  komunikacija. Na svoj račun boste prišli predvsem samski, saj se vam odpirajo nove, zanimive priložnosti.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Teden, ki je pred vami, napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav le tistim, ki se boste znali prepustiti. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, se boste prijetno zabavali in uživali v samem druženju z različnimi ljudmi. Pazite le, da vas ne ujamejo pri kakšnem manjšem prekršku, saj bi to utegnilo stanjšati vašo denarnico in vas razjeziti. Ljubezen bo proti koncu tedna dobila povsem novo podobo.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V prvih dneh tedna si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari, ki vam že nekaj časa trkajo na vrata. Če boste začutili neugodne občutke, se poskusite sestaviti s pomočjo iskrenih pogovorov. Psihično stanje je vaša slaba stran, zato bo vsak korak k izboljšanju njegovega delovanja še več kot dobrodošel. Ljubezenske zvezde vam bodo najbolj naklonjene v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj sproščeni.

Vaš ključ: Bodite bolj prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite si še:

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri