Kitajski horoskop od 4.10. do 9.10.2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 4.10. do 9.10.2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 4.10. do 9.10.2016 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 

PODGANA

Dnevi v tednu bodo klicali po spremembah. Ustavili se boste tam, kjer vas bodo znali spraviti v dobro voljo. Prijateljski odnosi bodo končno dobili novo podobo. Olepšal jih bo obisk nekoga posebnega. Vaša komunikacija bo dodelana in težko vas bo prepričati v tisto, kar vam ne ustreza. Z nekaj dobre inspiracije se boste v drugi polovici tedna odlično znašli tudi samski, ki boste tokrat na prvo mesto postavili notranjost in medsebojno energijo. Nasmehne se vam lahko tudi nekaj nevsakdanjih priložnosti.

Vaš ključ: Prihajajo priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

BIVOL

Priložnosti, ki jih v tem tednu ne bo malo boste izkoristili tako kot je treba, saj ste se pred kratkim odločili, da potrebujete spremembe, tudi na poslovnem področju. Saj veste, če ne boste tvegali, boste težko napredovali. Naj bo to vaše vodilo, ki vas bo na eleganten način popeljalo do boljših rezultatov. Zdravje vam lahko nekoliko ponagaja v zadnjih dneh tedna, zato bodite na tem področju še posebej previdni in dosledni. Morda se celo odločite za bolj zdravo prehrano, kar bi vsekakor izboljšalo vaše počutje.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

TIGER

Bremena, ki jih čutite na področju dela vplivajo tudi na vaše zasebno življenje. Počasi boste morali ločiti poslovne in zasebne zadeve, saj se partnerjeva toleranca počasi zmanjšuje. Ljubezenski pripetljaji bodo najbolj razigrani v sredini tedna, zato takrat pogumno pojdite na zmenek, ki obeta veliko več kot le srečanje. Konec tedna boste začutili vpliv energij, ki bo dodal nekaj občutljivosti, zato nikar takoj vseh opazk ne jemljite preveč resno, saj vas lahko okarakterizirajo, da ste pretirano občutljivi.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

MAČKA

S pomočjo radovednosti boste v prvi polovici tedna naredili korak, ki vas bo popeljal do številnih rešitev. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na vaše počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so nevoščljivi in vas ne podpirajo. Čustva bodo najbolj intenzivna v sredini tedna, takrat se bodo vrstila vroča srečanja ki vas bodo prebudila in povrnila smeh na vaše ustnice. Finance bodo najbolj izpostavljene konec tedna, vendar nikar ne podlezite negativnim vplivom, ki vas bodo želeli posrkati vase.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

ZMAJ

Prva polovica tedna vas usmerja v nove priložnosti na poslovnem področju. Čas je, da odvržete vzorce, ki so vas onemogočali pred napredkom in si dovolite okusiti boljše opcije, s katerimi bo povezan še nekdo od vaših znancev. Nekaj težavic vam bo povzročalo zaupanje, saj se boste težko izognili energijam, ki jih prinaša situacija, povezana z denarjem. Lažje vam bo, če boste bolj sigurni sami vase, kar bodo opazili tudi drugi. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni odkrivanju skrivnosti, ki vam prinašajo odgovore.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

KAČA

Prva polovica tedna ne bo najbolj simpatična, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, vezane na delo in denar. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj, ki vas potihoma obremenjuje. Sreča bo v drugi polovici tedna naklonjena tistim, ki si boste znali kljub težavicam pričarati smeh na ustnice in uživati v drobnih in lepih trenutkih. Nekdo ki je z vami izredno kompatibilen vas lahko preseneti s svojo aktivno in neobremenjeno energijo in vas popelje v srečo.

Vaš ključ: Počakajte na ugoden trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

KONJ

V prvih dneh tedna vas bo vse vodilo v globoka razmišljanja. Z veseljem se boste z nekom pogovorili in razčistili zadeve, ki so bile vprašljive. Boljše počutje in samozavest se vas bosta ponovno dotaknila v drugi polovici tedna. Takrat se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino in izpolnilo vaša pričakovanja. Ljubezenski pripetljaji vas bodo držali pokonci in strastem boste težko zbežali, tudi tisti, ki ste nekoliko bolj zadržani.

Vaš ključ: Ne zadržujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

KOZA

Spretno se boste v prvih dneh tedna podali v nekaj, kar je bilo za vas do sedaj uganka. Mikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj novega, neznanega, kar vas bo prebudilo. Rutina vam bo odgovarjala le na poslovnem področju, saj boste z njeno pomočjo pred nadrejenimi ustvarili še boljši vtis in se povzpeli stopničko višje. Konec tedna vas usmerja k sanjarjenju in tuhtanju. Na plano lahko pridejo tudi čustva, za katera ste bili prepričani, da ste z njimi že razčistili in jih pometli pod preprogo.

Vaš ključ: Ne skrivajte čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

OPICA

Veliko priložnosti čaka na vas, zato se v prvih dneh tedna nikar ne obotavljajte, ampak razmislite, kam bi se bilo vredno bolj intenzivno usmeriti. Preskok energij bo poskrbel za odlično komunikacijo, po kateri si vas bodo določeni ljudje še dolgo zapomnili. Na ljubezenskem področju vas bo vodila strast, zato se boste z lahkoto prilagodili in se posvetili partnerju, ko vas bo najbolj potreboval. V zadnjih dneh tedna pa boste na vrsto prišli tudi samski, povečala se vam bo privlačnost.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Teden bodo zaznamovali hitri in drzni premiki, povezani z vašim osebnim področjem. Prej, kot boste počistili s preteklostjo, prej se vam bodo začela odpirati nova vrata, ki vas vodijo med ljudi, ki so sproščeni in predvsem iskreni. Največ sreče boste deležni tisti, ki ste rojeni v drugi dekadi, saj vam bo ta vrata uspeha pomagal odpreti tudi nekdo drug. Izkažite hvaležnost in se podajte v eksperimentiranje. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v zadnjih dneh tedna, saj boste takrat usmerjeni v spremembe in poglobitve odnosa.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Vaše počutje že nekaj časa niha, kar vas že nekoliko ovira pri vaših vsakodnevnih nalogah. Počasi se usmerjate v drugačne prijeme, ki vas bodo v sredini tedna vsekakor stabilizirali. Počasi se boste zadovoljni podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo popolnoma nemogoče. Občutili boste vonj po zmagi, kateremu se bo z vašim karakterjem težko upreti. Tisti, ki ste v resnem razmerju se boste ukvarjali z nenavadnimi predlogi, ki jih bo še okrepila situacija, ki je boste deležni konec tedna.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

MERJASEC

Vaša občutljivost bo v prvih dneh tedna dobila še hujšo obliko, zato je čas, da se sestavite in se svojih težav lotite na drugačen način. Vse skupaj lahko še poslabša zoprna situacija, ki vam ne bo dovolil sproščenosti. Če se boste znali boriti za svoj prav, se vam kmalu odpirajo boljše možnosti za napredek na osebnem področju. Veliko bo nejasnosti tudi pri čustvih, saj se vam nekdo prikazuje v drugačni luči. Ko boste odkrili resnico, boste presenečeni, jezni in razočarani. Vendarle pa je to korak, ki vam lahko pomaga do napredka.

Vaš ključ:Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena