Kitajski horoskop od 5. do 10. 5. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 10. 5. 2020 (foto: Pexels) Pexels
5. 5. 2020

PODGANA

S samozavestnim pristopom boste žal napačno ocenili svoje možnosti in zato naredili manjši korak nazaj. Če boste trmasto vztrajali, lahko tudi počakate do realizacije. Proti koncu tedna boste neupravičeno pesimistični. Pričakovali boste nekaj odgovorov. Vsekakor je mogoče, da se nekaj zgodi pozneje, kot upate, zato ne prehitevajte. Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste povsem sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih s starejšimi.

Vaš ključ: Postajate bolj samozavestni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Marsikaj se bo v tem tednu odvijalo drugače od pričakovanega. Malce boste zmedeni v trenutkih, ko nekdo ne izpolnjuje obljube, tudi nejevoljni boste in bolj počasni. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo sproščalo. Vikend se bo odvijal po vaših pričakovanjih, zato boste še bolj produktivni kot običajno. Vaši najbližji vam trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli, lahko jim zaupate.

Vaš ključ: Umaknite se v svoj svet!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Dobro vam gre, nikar se ne zapletajte z odvečnimi vprašanji in ugibanji. Lahko ste zadovoljni ob nekom, ki bo pripravljen na resen pogovor. Vezani se boste s partnerjem dogovarjali za posebno priložnost, samski pa boste bolj zaprti vase. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti vtise, na katere morda še niste pripravljeni. Praktična energija bo v soboto več kot dobrodošla. Videli boste kaj vse je za narediti, vendar življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA (zajec)

V ljubezni se boste v začetku tedna odločili po sporočilu, ki bo malce dvoumno. V ostalih situacijah boste izredno odločni, posebno po pogovoru, ki vam bo odprl povsem nova vrata. Bodite proti koncu tedna previdni, ker so mogoči nesporazumi, ki bi se jim zlahka izognili, če bi premislili, kako bi odgovorili. Zadeve se premikajo v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bosta vpleteni dve osebi. Ob pridobivanju novih znanj boste tokrat vsekakor uspešni. 

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Marsikaj se vas v tem tednu, ko bo vaša drža pokončna ne bo dotaknilo tako kot nekoč. Takšen razplet vas nekoliko preseneča, saj boste presenetili vse okoli sebe. Sredi tedna si vzemite več časa tudi za romantične načrte v dvoje. Namenite več časa sebi, klepetajte in bodite z vsemi, ki so vam najbolj pri srcu.  Pazite le pri vožnji in težjih opravilih, saj boste raztreseni. V nedeljo vas bo zmotilo skoraj vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za drobne malenkosti. 

Vaš ključ: Uživajte v sproščenem vzdušju!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Ne rinite v torek in sredo, ko vas bo spremljal občutek, kot da ste na bojni fronti z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le precej zamorjeni. Poslovne zadeve vas lahko presenetijo, predvsem zato, ker tako spodbudnih novic niste pričakovali. V krogu družine boste zelo iskani, čeprav se obenem ozirate na drugo stran in iščete nove izzive. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka. Vsekakor pa bodo vpletena tudi vaša intenzivna čustva.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Ne bodite v ljubezenskem odnosu v sredini tedna tako zahtevni. Rešijo vas lahko le konkretna vprašanja. Glede poslovnih zadev boste neodločni, ker ste ne glede na svojo navidezno radovednost vseeno precej navezani na tradicionalne navade. Previdno izberite proti koncu tedna trenutek za pogovor s pomembno osebo. Konec tedna vas čaka preobrat. Očitno je, da se stvari premikajo bolje in hitreje, kot bi sploh lahko pričakovali.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva, v kateri se boste boljše počutili:  oranžna

KOZA

Čas je, da se naučite kaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas veseli že nekaj časa. Ne dovolite, da bi se ustavili zaradi pripomb drugih. Neprekosljivi boste, posebno ob poslih in posredovanju. Mikajo vas nova sodelovanja, zato boste optimistični in seveda zelo prodorni. Situacija na področju čustev vas lahko konec tedna razjezi, toda bodite prilagodljivi, saj  boste na koncu zmagali. V nedeljo se boste podali na zanimivo raziskovanje.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

OPICA

Ostanite v prvem delu tedna previdni, posebno v družinskem krogu. Bodite iskreni in neposredni, posebno ko se boste pogovarjali z nekom, ki ima običajno povsem drugačna stališča od vaših. V soboto boste ostali povsem brez energije. Zato se boste znova raje držali mesta v ozadju. Izbira bo vaša, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha, posebno v krogu prijateljev. Razmislite o vsem, kar se vam je zgodilo v zadnjem obdobju.

Vaš ključ: Prihaja več strasti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Nepričakovano boste v tem tednu deležni podpore osebe, ki je bila doslej bolj zadržana. Srčne zadeve vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega in nejasnega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še za enkrat ne bo rešilo. S svojimi najbližjimi se boste konec tedna prepirali zaradi nepomembnih malenkosti. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi in zahtevati pravico.

Vaš ključ: Sledite ritmu!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: roza

PES

Previdno v določenem krogu, ne zaupajte preveč. Nič vas ne ustavi, niti stvari, na katere ste se po navadi odzivali preveč čustveno. Tokrat se boste z vsem spopadli na pravi način in poskrbeli zase. Povezujete se z nekom iz delovne okolice ali z osebo, s katero imata skupne ustvarjalne načrte. Pazite, da boste v odnosih izpostavili to, kar si v resnici želite, ne pa to, kar si želijo drugi. Tudi denarno področje vas lahko obremeni.

Vaš ključ: Pazite na finance!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Zelo neodločni boste, vaša energija se bo sredi tedna razpršila med več različnimi cilji. Pretirano se obremenjujete s stvarmi, ki ta hip niso tako pomembne, zato čim prej odnehajte. Zadeve se počasi premikajo v pozitivno smer, vendar ne bi smeli biti nestrpni. Umirjenost in zbranost vam lahko pomagata pri težjih delovnih opravkih. V ljubezni boste radovedni, česar ljubljena oseba morda ne bo takoj razumela na pravi način. Počakajte na ugodnejši trenutek.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Poglejte si še: Še zadnja super polna luna tega leta (tokrat v ŠKORPIJONU!)