Kitajski horoskop od 5. do 10. 9. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 5. 9. do 10. 9. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 10. 9. 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2017

PODGANA

V tednu, ki je pred vami, vas bosta varovala samozavest in ego, ki vam bosta omogočila več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič posebnega in dramatičnega. Počutje bo manjša težavica v drugi polovici tedna, zato se primerno oblecite in nikar ne pretiravajte, saj bi vas lahko drago stalo. Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se nekoliko bolj izpostaviti na področju dela ali izobraževanja.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Teden, ki je pred vami, bo tisti, ki vas bo pripravil do tega, da se podate iz objema lenobe in ležernosti, ter da si postavite konkretne načrte, ki bodo vključevali tudi finančni plan. Vaša strast bo najbolj močna v četrtek, takrat boste tudi hrepeneli po komplimentih. V vaši bližini se bodo znašle osebe, ki vam bodo pisane na kožo, zato se boste tokrat težko odločili kako nadaljevati. Nekdo se bo v zadnjih dneh tedna trudil, da stopi z vami v kontakt. Čim prej se odzovite, saj vam ta oseba prinaša zanimive informacije.

Vaš ključ: Odzivajte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

V ponedeljek in torek boste občutili potrebo po tem, da si polepšate partnerske odnose, ki so nekako obtičali na mrtvi točki. Vaša miselnost bo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za druženje. Samski boste izkoristili priložnost in na pijačo povabili sodelavca ali sodelavko, ki vam je že dolgo všeč. Vse skupaj lahko pade v vodo, če ne boste uporabili iskrenega pristopa. Direktni pristop in vztrajnost vam bo v pomoč na poslovnem področju, tako da se vam obetajo boljši rezultati.

Vaš ključ: Bodite bolj iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

V prvih dneh tedna za vas nič ne bo preprosto, čeprav vam zmedene situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost in vas celo za nekaj časa vznemirila. V zadnjih dneh tedna, boste vse kar se bo dogajalo doživljali veliko bolj intenzivno, kar vas bo prebudilo in vam vlilo moč za doseganje višjih ciljev. 

Vaš ključ: Ne predajte se slabemu počutju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

V prvih dneh tedna boste ustvarjali nekaj novega in zelo zanimivega. Ohranite glavni recept zase, kajti zavistnežev tokrat ne bo manjkalo. Prepričljivi boste z argumenti, dokažete lahko tudi svojo strokovnost in predanost. Ljubezensko vas bo v drugi polovici tedna vodil izostren šesti čut in to bo zadostovalo, da pravilno ocenite osebo, ki je vstopila v vaše življenje. V soboto boste želeli napredovati na osebnem področju, kar vam bo omogočal nekod od prijateljev, ki vas lahko s svojimi nasveti zmede.

Vaš ključ: Prebudite speče srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Neprilagodljivi boste, svojo jezo in razočaranje pa boste v prvi polovici tedna stresali ravno na vaše najbližje. To ni najbolj priporočljivo početje, saj ste sami odgovorni za nastalo situacijo, v kateri ste se znašli. Veliko boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času na neki način obtičal na točki, ki vam ni najbolj všeč. Morda bi bilo modro, da naredite prvi korak in priznate svoje napake, kar vam bo olajšal tudi prijatelj, ki vas bo usmerjal k iskrenosti. Konec tedna vam prinaša harmonijo.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

V tem tednu boste imeli občutek, da bi z veseljem odhiteli daleč vstran. Prvi dnevi bodo resnično stresni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša o vaših pustolovskih dogodivščinah. Počakajte do druge polovice tedna, ko se vam ponudi priložnost v večji družbi. Delo vam bo šlo konec tedna odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom ali samostojno potjo, je čas nadvse primeren. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KOZA

Teden bo s svojimi prijetnimi vplivi prinesel vonj po ljubezni in zaljubljenosti. Skrajni čas je, da naredite prvi korak na čustvenem področju in ne čakate na njegovo ali njeno pobudo, saj je morda ne boste dočakali. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč odprtost. V drugi polovici tedna bo vse potekalo veliko bolj umirjeno, prijetna pa bo tudi komunikacija. Ustavi vas lahko le nekdo, ki bo želel drezati v vaše poslovne in finančne zadeve, kar pa vam nikakor ne bo všeč, zato se boste le nasmehnili.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

OPICA

V zadnjem času ste opazili, da tako več ne gre naprej, saj ste nezadovoljni. Zaustavili se boste in poskušali poiskati pravo pot, ki vas bo vodila k bolj uravnoteženemu ljubezenskemu življenju. Vezani ne boste najbolj zadovoljni. Samskim bo nekoliko lažje, saj vas čakajo lepe priložnosti, ki bodo povezane z osebo iz vaše družbe, ki vas opazuje že nekaj časa, pa nekako ni zbrala poguma, da vam to zaupa. Poslovni napredek bo počasen, vendar intenziven.

Vaš ključ: Čakajo vas priložnosti!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

Energije imate dovolj, da se preprosto nehate smiliti sami sebi in se obtoževati za zadeve, ki niso nastale po vaši krivdi. Treba se bo nekoliko prilagoditi, kar pa ne pomeni, da morate ostati v ozadju. Vpliv se bo sredi tedna lotil predvsem vašega čustvenega življenja, kar vam sprva ne bo najbolj všeč, saj bi želeli še nekaj časa ležerno počivati na lovorikah. Proti koncu tedna vam bo veliko lažje, saj boste imeli svojo pot, začrtano do podrobnosti, kar vas bo vsekakor navdihnilo z optimizmom.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Veselite se časa pred vami, saj se boste končno odločili in si privoščili počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v svet užitkov. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi tedna, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose.

Vaš ključ: Ostanite umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V teden vstopate nekoliko utrujeni od vseh pripetljajev v preteklem obdobju. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos. Proti koncu tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo popravite. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer že vnaprej veste, da nimate nikakršnih možnosti za svojo zmago.

Vaš ključ: Približajte se ciljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri