Kitajski horoskop od 5. do 11. 10. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 11. 10. 2020 (foto: pexels) pexels
5. 10. 2020

PODGANA

Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas resnično zanima, pri tem pa ne boste pozabljali tudi na ostale obveznosti. Zato si lahko že sredi tedna obetate prijetne trenutke. Nikar se toliko ne obremenjujte z malenkostmi, ki vam bodo nekoliko popestrile teden. Zaključek določene situacije bo kljub vsemu pozitiven. Če se boste znali bolj ceniti, vas bodo cenili tudi drugi. Oddani boste poskušali v nedeljo diplomatsko rešiti spor, toda partner se bo želel prepirati, zato bo vaš trud zaman. Pri nečem boste bolj počasni, ker podzavestno nenehno čakate na boljšo priložnost.

Vaš ključ: Pozabite na napake!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Žalostni boste, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Povečala se bo skrb za okolico, majhne stvari pa ne bodo opazne tako kot si boste želeli. Ostanite raje takšni kot ste in se prilagodite. Kljub pozitivnem razpoloženju si vzemite v petek nekaj časa zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se sprostili  v naravi, ki vam prinaša tudi nove ideje. Doma vam bo čez vikend nečesa primanjkovalo, zato ne boste najbolj razpoloženi. Napetosti se bodo odražale v ljubezenskih izpadih. Pri tem pazite, če imate opravka z osebo, ki ni sigurna vase. 

Vaš ključ: Ne iščite nesporazumov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Premislite o možnosti za strokovno izpopolnjevanje. Borite se in usmerite svojo skrito energijo v konkretne rešitve, ki se bodo pojavile v sredini tedna. Prijatelj vas bo spremljal s pozitivno energijo in vse skupaj vas bo razveselilo, še posebej tiste ki ste osamljeni. Počasi prehajate v obdobje, ko boste sami sebi dovolj, kar lahko koga v vaši bližini zelo zmoti. Ohranite zdrav razum tudi na poslovnem področju, kjer se bodo v petek nizale ovire. Ljubezensko preizkušnjo boste v nedeljo dobro prestali.

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Pri vsem boste hitrejši kot v preteklih dneh. Ne bo vas motil niti občutek, da ste nekaj pravzaprav pustili nedokončano. Zadeve, ki se vam nabirajo, boste naredili nekako po občutku. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, vendar vseeno pazite, komu boste zaupali. Sodelavci bodo znali ceniti vaše prednosti in vrline, kar vas bo razveseljevalo. Mnenje vam bo veliko pomenilo, ker bodo bolje razumeli, kakšen trud zahteva vaše delo, medtem ko bo nadrejeni nanj gledal preveč teoretično. V nedeljo se boste znebili nekaterih strahov, ki so vas do zdaj obremenjevali. Ne boste se več toliko vznemirjali.

Vaš ključ: Delujte bolj direktno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V tednu pred vami se boste zavedali, da vas drugi zaradi določene situacije nekoliko drugače razumejo. Na področju dela pazite, kdo bo zastopal vaše pravice. Ničesar ne boste prepustili naključju in vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na vašem skrbno zastavljenem urniku, ki vam bo v pomoč. Nekdo vas občuduje, kar vas razveseljuje. Kljub temu ne želite pokazati, kolikor vam to pomeni. Oseba iz preteklosti vam bo pošiljala dvoumna sporočila, vendar ne boste popustiti zaradi prejšnjih, slabih izkušenj. Pomembno je, da ne sedite križem rok.

Vaš ključ: Poiščite pravi smisel!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

V tem tednu vam bo celo ustrezalo, da nasprotna stran ne bo najbolj budna. Končno se sami prebujate, želite si več, bodisi v prijateljskih odnosih bodisi na čustvenem področju. Pred vami je prijeten in dinamičen čas. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase. Zaradi optimizma konec tedna ne boste sramežljivi, svoje želje boste znali dobro izražati. Partner bo tako vedel, kaj hočete. Vprašanje pa je, če bo to tudi znal upoštevati. V nedeljo vas bo rešilo nekaj, kar ste se že zdavnaj naučili in tudi pozabili.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V teden se boste podali modri, uporabili boste svojo obširno zakladnico znanja. Ne bo vam težko priklicati v spomin bistvenih stvari, s podrobnostmi pa se ne boste ukvarjali. Ne pretvarjajte se, da vas določene zadeve ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, nekoga pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila. Zgledujte se po njem in poiščite svoj čut za prijaznost. V nedeljo vas bo najbolj skrbelo za vaš ugled, vendar ne boste imeli razloga za skrb. Še naprej vas bodo zelo cenili in hvalili. 

Vaš ključ: Prihajajo lepi komplimenti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Naj vas ne bo strah biti popolnoma direktni, saj vam bo uspelo prehiteti ostale. Odzivajte se diplomatsko in poskusite najti srednjo pot, konflikt vas ne vodi nikamor. V ljubezni boste pogrevali stare zadeve, želeli boste slišati obljube, s katerimi boste zbežali v svet sanj. Čustva bodo tudi čez vikend na prvem mestu in povabilu nekoga, ki za vas ni ravno na prvem mestu se boste le s težavo uprli. Pazite, da ne bi spet pozabili na pomembno nepremičninsko vprašanje, o katerem razmišljate že dlje časa, vendar prave rešitve še ne bo na vidiku.

Vaš ključ: Ne izogibajte se soočenjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Ne bo vam pomembno, kako bodo drugi reagirali na vaše pripombe, pomembno je, da jih bodo slišali in razumeli. Če ste vložili denar v delnice ali sklade, si boste lahko oddahnili, ker bo težavno obdobje minilo. Proti koncu tedna boste pri delu zelo resni in dobro organizirani. Naredili boste nov načrt, ki se mu bodo vsi čudili. V ospredju bo tokrat vaša samozavest, ki počasi narašča. V nedeljo stanje ne bo ravno naklonjeno ljubezni, toda vi ste dovolj trmasti, da vas to niti ne bo motilo. Ne bodite tako zadržani in molčeči.

Vaš ključ: Zaupajte svojim bližnjim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Če vas bo kar koli motilo ali boste imeli kakšno vprašanje, nikar ne ostanite tiho. Ljubezenski pripetljaji vas bodo razveseljevali od srede dalje, saj boste veliko bolj prepričani v svoja čustva in svoje tihe želje na tem področju. Druženja z napačnimi osebami vas lahko obremenijo, če se boste nenehno komu prilagajali. Na področju dela lahko zahtevate konkretne odgovore in obširno razlago. Odnosi s sodelavci, ki so bili v zadnjih tednih zelo napeti, se bodo občutno izboljšali. Postali boste bolj prizanesljivi in razumevajoči.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, lahko ponovno začnete zaupati. Energije boste imeli na pretek. Nekaj vas bo zanimalo veliko bolj, kot želite pokazati. Tokrat pa se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo zadnja, sicer pod pogojem, da boste prvi ponudili roko sprave. Preveč pričakujete od nekega srečanja, ki bo imelo popolnoma drugačen pridih. Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas, da razumete tudi neizrečene besede. Veliko boste razmišljali, malo manj storili, ampak kljub temu se lahko premaknete višje.

Vaš ključ: Ne pričakujte nemogočega!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Nekdo vas bo pohvalil, kar bo zelo dober znak, da ste simpatični. Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar. Kmalu pa ugotavljate, da je to pravzaprav dobro. Že nekaj prijaznih besed vam bo pomenilo več kot dolgo razglabljanje. Vaše počutje bo konec tedna odlično. Bolečine bodo daleč vstran in niti malo ne boste razmišljali v tej smeri. Počutili se boste vitalno. Zadeva, ki vam je v zadnjem obdobju povzročala težave se vam bo tokrat zdela veliko lažja. Zdaj je čas, da začnete napredovati. 

Vaš ključ: Ne predajte se slabi volji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

Preberite še: