Kitajski horoskop od 5. do 11. 12. 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 11. 12. 2022 (foto: profimedia) profimedia
6. 12. 2022

PODGANA

Zaradi določenega dogodka boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo spoštovani tudi zaradi svoje simpatičnosti. Poskusite nadaljevati tudi ko se boste znašli v večji družbi, ki vam najprej ne bo všeč. V petek boste sposobni speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije. Zastavite si spontane cilje, le tako boste manj obremenjeni. V nedeljo si boste privoščili drobno malenkost, ki vas bo razveselila. Prosti čas boste namenili mlajšim.

Vaš ključ: Poiščite pravo resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijoličasta

BIVOL

V prihodnjem obdobju vas bodo razveselila druženja, s katerimi boste zopet navdušeni in v pravem pogonu, kot se za december spodobi. V domačem okolju bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak boste pripravljeni tudi zabavati vse skupaj.  Pokažite v petek, ko se bo nekaj zakompliciralo več pripravljenosti na enakopraven dialog, odleglo vam bo. Poglobite se v nedeljo vase, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Marljivo delo vam bo prineslo rezultate.

Vaš ključ: Brzdajte svoj ego!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Pogovor, na katerega ste se pripravljali se bo začel z nesporazumom, vendar se vam obetajo pomembni premiki, če se boste le pripravljeni v miru pogovoriti. Najbolj pomembne bodo sredi tedna malenkosti, ki vas bodo presenetile, bolj kot ste sploh pričakovali. Nekaj, kar vas je mučilo se bo postopoma izboljšalo, končno se boste dobro počutili. V nedeljo se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno, ampak zelo zanimivo.

Vaš ključ: Bodite odprti za novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Začudeni boste nad dogodkom, preko katerega boste v torek spoznali, da vas čaka še precej dela na sebi, da boste napredovali v smeri, da se vas nič ne dotakne. Imeli boste priložnost, da nekomu dokažete, da se je zmotil. Na področju ljubezni se bodo neljube situacije začele umikati, prihaja zadovoljstvo ter strast. Samski, sprijaznite se, da lahko tudi vi kdaj nekoga popolnoma napačno ocenite. Naj bo to lekcija, ki si jo velja zapomniti.

Vaš ključ: Ohranite dobre odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

Druženje s prijatelji bo v prvem planu, saj boste želeli z njimi deliti dobro voljo ter dogodivščine. Začutili boste da vas imajo radi in da vas spoštujejo, kar vam bo tokrat vsekakor pisano na kožo. Nikar proti koncu tedna ne postajajte zaradi številnih obveznosti, med katerimi bodo tudi nepomembne vedno bolj pasivni, saj vas bo ležernost le še dodatno spravila v slab položaj. Oblecite se in pojdite na zrak, da si zbistrite misli in zadnje odločitve ki ste jih sprejeli.

Vaš ključ: Izognite se lažem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Delovali boste stabilno, kljub temu bodo ves čas drezali v vas, vendar se s z njim ne boste obremenjevali. Odleglo vam bo, ko se boste umaknili od negativcev, ter se povezali z ljudmi, ki vam prebujajo dober občutek, ob katerih se lahko zabavate in ste to kar ste. Odprta čustvena energija bo konec tedna, ko se boste ob notranje umirili odlična popestritev, še posebej za tiste, ki ste bolj neodločni ali zadržani. Razmišljanje se bo v nedeljo dotikalo družinskih zapletov.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Prebudile in hkrati prestrašile vas bodo težave ter situacije, katere boste začeli reševati bolj zbrano. Proti koncu tedna, ko bo vse kar je bistveno za vami boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, okrepilo se bo tudi zaupanje vase. Na čustvenem področju boste končno, ko boste ugotovili, da drugače ne bo šlo pripravljeni na kompromise Vezani konji se boste zaradi nepredvidene zadeve znašli pred večjo odločitvijo.

Vaš ključ: Prepustite se ljubezni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: indigo

KOZA

Počasi boste dosegli na področju kariere kjer vse škripa kompromise in se spustili v   pogajanja, ki bodo obrodila sadove. Pripravite pa si tudi dobro dodelan rezervni načrt, predelajte resne zadeve, saj ne boste dovolj zbrani, dotaknil se vas bo tudi nekoliko bolj površen pristop. Priznajte tisto kar čutite, tudi če ne bo iz druge strani najboljše sprejeto. Kovanje načrtov vas bo v nedeljo spravilo v dobro voljo. Prepustite se očarljivi energiji.

Vaš ključ: Do uspeha je le še korak!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Ne obremenjujte se z nepotrebnimi zadevami in nikar ne delajte prehitrih zaključkov. Povežite se z energijo tistih, ki so nasmejani in dobre volje in vse skupaj bo lažje. V domačem krogu proti koncu tedna z nekom ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali nekaj, kar boste komentirali. Brez zadržkov boste izražali svoje mnenje, nihče vas ne bo upal presenetiti. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj šibki kot običajno.

Vaš ključ: Ne umikajte se soočenju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

V družinsko debato se boste samozavestno podali v nekaj, vendar pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo ves čas prigovarjal. Če boste ujeli pravi čas in se premaknili, se boste lahko razveselili pohvale, ki bo močno vplivala na ponosno držo. Sposobni se boste znebiti dvomov, ki so vas razžirali, nastopili boste z razumskimi vprašanji ter prijaznostjo. Nekdo vam bo prišepnil, da se vse lahko še uredi, zato ne obupajte prehitro. V nedeljo bo prisotne več sproščenosti.

Vaš ključ: Prihranite komentarje zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

V določenem trenutku prihaja preblisk, da bi bilo potrebno nekaj končati ter začeti znova. Ostali boste brez pomislekov ter začutili da ste tam kjer ste si želeli biti, obdani s prijaznimi ljudmi. Tudi na področju dela in denarja se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z dobro komunikacijo. V domačem okolju se počasi umaknite od zadeve, ki je že nekaj časa jabolko spora in vam ne da miru. Delujte bolj spontano.

Vaš ključ: Prijaznost bo na vrhu seznama!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC 

Z veseljem boste pomagali tistim, ki so v zagati, zato bo vaše srce polno lepih energij. Ko se bo potrebno odločiti poslušajte sebe. Soočali se boste s situacijami, ki bodo na plano potegnile neprilagodljivost. Veliko lažje vam bo, če si ne boste dovolili, da vam govorijo, kaj bi bilo dobro za vas. V ožjem družinskem krogu bo raznih kočljivih vprašanj manj kot običajno, le trma bo konec tedna še močnejša, saj boste želeli na vsak način dokazati določene zadeve.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: turkizna

Preberite tudi: