Kitajski horoskop od 5. do 11. 4. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 5. do 11. aprila 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 11. 4. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
5. 4. 2016

Podgana

V službi, kot v zasebnih odnosih je pred vami ugoden čas. Odlično razpoloženi boste polni zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo kaos spravil ob živce, boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije zatrli že v kali. Napetost se bo stopnjevala, odnosi pa se bodo začeli krhati. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost preide v ljubezen. Nakazuje se vpletanje tretje osebe, ki pa med vama ne bo povzročilo večjih težav, če se bosta znala pravi čas pogovoriti. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Bivol

Bivoli boste spontani, odprti, strastni in osvajalsko naravnani. Imeli boste tudi dovolj energije, da študijske obveznosti zaključite zadovoljivo. Samskim kot večnim optimistom bodo šteti dnevi svobode, saj prijateljevanje s všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen je na pohodu. Pred vami je dinamičen, uspešen in konstruktiven teden. Zamikale vas bodo ljubezenske zadeve povezane z osebo iz preteklosti, vendar se nikar ne zaletite prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite povabil na zabave, saj vas tam čaka veliko lepega. Zamikala vas bo tudi sprememba videza.

Vaš ključ: Usmerite se k spremembam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Tiger

Delo s katerim boste izkoristili svoje sposobnosti bo opravljeno odlično s takojšnjimi učinki. Z nagrado boste več kot zadovoljni in tokrat se vam lahko ponudi priložnost za oddih z mešano skupinico izjemno pozitivnih ljudi, sprostite se. Ustvarjalnost se bo nadaljevala tudi tekom tedna. Prostega časa ne boste mogli najbolje izkoristiti, ker bo pomanjkanje volje za fizične in psihične aktivnosti prevladalo nad navdušenjem. Nikar preveč burno ne odreagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni, vam bo sreča končno naklonjena.

Vaš ključ: Zaživite tako kot želite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Mačka

Srčni nemir vas lahko objame, ko se bosta s partnerjem podala novim dogodivščinam na proti. Ne trudite se posebej ugajati, ker ste mu všeč prav takšni kot ste. Ugajati za vsako ceno še ne pomeni, da ste najboljši. V drugi polovici tedna bo vaša nestrpnost do drugače mislečih zelo izrazita, če že ne moteča. Sodelavec bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali konflikt. Nekdo bo poskrbel za dobro komunikacijo in to, da boste določene besede sprejemali drugače, na pravi način. Če ste samski, in po nekom hrepenite že nekaj časa je tokrat pravi čas, da izpoveste svoja čustva.

Vaš ključ: Izpovejte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Zmaj

Prijeten vpliv vas bo povsod postavil na prvo mesto, tudi pri ljubezenskih zadevah, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko naložite dodatno breme. Partner se bo ob vas v drugi polovici tedna počutil ne koristnega, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom ustvarite boljše ozračje. Počasi se boste otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas tokrat ne vara.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Kača

Če ste si še pred kratkim želeli z nekom ponovno vzpostaviti odnos, se boste tokrat odločili drugače. Z lahkoto se boste odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k grajenju bolj stabilne prihodnosti. Ljubezni boste posvečali veliko časa in energije, saj boste v odnosih želeli ustvariti kvaliteto. Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v sredini tedna doživeli epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji. V čast spremembe sledi nagrada. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Konj

Vse skupaj bo pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko samo izkoristil. Raje ostanite zvesti in se le malce besedno pozabavajte z njim. Visoki cilji in motivacija bodo prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate. Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane kupček prihrankov. V nepredvidljivih okoliščinah se boste izvrstno znašli, vaše miselne sposobnosti vam bodo tokrat ob pravem času v veliko pomoč. Pazite le, da ne zaspite na lovorikah v svojem ljubezenskem razmerju.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Koza

Razmere in odnosi bodo v prvi polovici tedna na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Zelo boste čustveni glede odnosov s partnerjem. Želeli si boste ves prosti čas preživeti v njegovi bližini in ob njegovem dotiku. Če ne želite konfliktov, bodite nekoliko bolj prilagodljivi in tolerantni. Morda bi vama najbolj odgovarjala sprememba, ki bi vaju prebudila. Samskim bo nagajal prijatelj, ki prinaša nekaj analiziranja in negativnih energij.

Vaš ključ: Bodite odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Opica

Vse kar se je dogajalo v preteklem obdobju se bo počasi začelo umikati vstran. Sedaj boste svoje čustveno življenje videli v drugi luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko učili. Postavili si boste določene smernice, ter se usmerili v reševanje težavic. Hrepenite po spremembi, ker vam postaja že pošteno dolg čas, občutek, da se nič ne dogaja se spremeni proti koncu tedna. Vabilo, ki ga dobite bo tako posebno, da ga boste večkrat prebrali in v vsebino podvomili. Vseeno poskrbite za dodatne proste dni, vse ostalo je presenečenje samo za vas. V zadnjih dneh tedna boste v ospredje postavili prijateljstva in timsko delo.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Petelin

Vaša energija in samozavest bosta pokali po šivih. Pripravljeni boste na vse, kar se vam bo ponudilo. Usmerili se boste k spremembam, ki vam prinašajo bolj sproščeno vzdušje in nove priložnosti. S pomočjo vizualizacije vam v sredini tedna uspe realizirati ljubezenski načrt, ki ga pripravljate že nekaj časa. Po uspešni komunikaciji boste več kot zadovoljni in lahko obrnete nov list v življenju. S tem pa presenečenj še ni konec, nepričakovano dobite novo pogodbo, ki bo vsebovala dodatek k osebnemu dohodku. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti bodo močno omajali dobro finančno stanje.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Pes

Iznajdljivost bo v prvi polovici tedna vaše močno orožje. Radi se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nadrejenega. Tokrat lahko daste prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate, se zatekate v neprepričljive rešitve. Takšni izhodi so izraz neizživetih strasti. Končno se boste premaknili iz mrtve točke, dogajati se vam bodo začele lepe stvari in končno boste začeli zahtevati, da vas določeni ljudje spoštujejo.

Vaš ključ: Prebudite spoštovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Merjasec

Živahni dnevi so pred vami v tem tednu in tako se boste tudi počutili. Ugodni vplivi bodo za intelektualna dela kot tudi za inovacije. Veliko se boste družili s prijatelji in znanci. Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s svežo energijo lahko nadaljujete pot. Imeli boste veliko poguma, da dosežete zastavljene cilje. Odločali se boste o priložnostih, ki so se pojavile že nekaj časa nazaj. Nikar jih preveč ne analizirajte, raje se jim spontano prepustite. Hladnost, ki je bila prisotna v odnosih se počasi umika vstran. Zaživeli boste v pravem pomenu, kar bodo opazili tudi prijatelji.

Vaš ključ: Delujte iskreno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična