Kitajski horoskop od 5. do 11. 8. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 5. do 11. 8. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 8. 2019

PODGANA

Več boste imeli v sredini tedna, ko boste hlastali po uspehu od projektov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud. Vse skupaj bo preizkušnja za vztrajnost, ki se vam lahko kmalu povrne. Motil vas bo odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti in se vam prilagoditi, zato pazite v komunikaciji. Zadovoljni in nasmejani se boste v nedeljo podali v raziskovanje. Veliko stvari se bo odvijalo tako, kot ste predvidevali in upali. V nedeljo bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni, zato uredite podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo energijo.

Vaš ključ: Uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Okoliščine se bodo v tednu izboljšale, tudi na osebnem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na pomembnem srečanju se boste dogovorili za nekaj pomembnega. V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite tisto, kar že dolgo čakate. V čustvenih odnosih se boste konec tedna zapirali vase, kar ni najbolj priporočljivo. Poskrbite raje za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje. V nedeljo boste polni poleta, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali  v pravi smeri.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

TIGER

Bodite v obdobju pred vami bolj prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj, po čemer hrepenite. V čustvenih odnosih boste poskusili na vsak način dokazati svoj prav in se nekoliko bolj izpostaviti. Uspelo vam bo, toda nikar ne pretiravajte. Konec tedna bo za vas čaroben in igriv. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali. Prihaja tudi prijetna opazka prijatelja, ki vas ne bo pustila mirno spati, saj si boste začeli nizati razne prijetne misli in sanje. 

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MAČKA (zajec)

S samozavestjo se lahko v sredini tedna daleč prebijete. Vašo pretirano prilagodljivost bi lahko nekdo izkoristil, če ne boste dovolj pozorni in seveda previdni. Konec tedna boste v pomembni situaciji prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili v ospredje. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost simpatične osebe. Vezanim se bodo najlepše stvari dogajale v soboto, ko se bosta znala umirjeno ter skladno pogovoriti in si začrtati skupne cilje za prihodnost.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

ZMAJ

Želeli si boste urediti zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali močne strasti, v katerih se boste pripravljeni celo spremeniti. Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bosta takrat s partnerjem veliko bolj kompatibilna. Pred nekom se boste v soboto pokazali v malce slabši luči. Poskrbite za drugačno obnašanje in odprle se vam bodo lepše energije, ki bodo ugodno vplivale tudi na vitalnost in dobro zdravje, ki ga lahko pričakujete.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Delovali boste z odločnostjo kar bo nekomu zelo všeč. Tudi fizično boste močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase. Nikar se preveč ne trudite, da bi se na področju financ premaknili naprej. Za večino stvari namreč konec tedna ne boste mogli poiskati prave razlage. V kolikor boste uspeli pridobiti nekaj prednosti, se lahko konec tedna razveselite nove priložnosti, ki bo najprej delovala nemogoča, nato se je boste v naslednjem trenutku z lahkoto dotaknili.

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Samozavest bo stopila na plano v sredo in četrtek, saj se vam bo vse odvijalo spontano. Z dobrim namenom se boste odločili, da ostanete zvesti sami sebi ter da prisluhnete svojim skritim željam. Preseneča vas da se določeni ljudje ne znajo soočiti s težavami, posebno če ste povezani z nekom, ki vam povsem nejasno govori o svojih namenih. Vse se bo v nedeljo spreminjalo prehitro, da bi lahko sledili. Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da ima morda celo prav.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Pred samskimi je sredina tedna, polna veselja in dobre volje. Ne bo vam manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, zato vas bodo še bolj pozitivno navdihnile. Srečanje s prijateljem vas bo nekoliko zmedlo, toda na koncu boste umirjeni, saj se je očitno začelo novo in prijetnejše poglavje, ki vodi k poglobitvi odnosov. Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno, saj vas bo le tako počasi začeli bolj spoštovati.

Vaš ključ: Nihanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Preverite vse dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali nujno že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se pozitivno plat zadeve, ki je že nekaj časa pod vprašajem. Če se boste malo bolj potrudili, boste lahko hitro uzrli vse prednosti, ki vam jih bo prinesel ugoden čas pred vami. Polni optimizma in volje se boste v nedeljo, ki vam kljub nihajočemu počutju prinaša veliko lepega. Ne iščite tokrat večjih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite selekcijo.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Ljubezenske zgodbe še ne morete dokončati, zato se usmerite v nekaj drugačnega in zanimivejšega, kar vas bo sproščalo. Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kaj si v resnici želite. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo tekom konca tedna izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti in dosegli boste to kar si že dolgo želite, kljub temu, da vam bo nekdo metal polena pod noge. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

Ponudbam, ki prihajajo sredi tedna, ne zaupajte prehitro, saj se lahko kmalu izkaže, da niso resnične. Komunikacija bo tista, katera vam bo pomagala razumeti dobre iztočnice in vas bo nežno popeljala v napredek. Zadeve se bodo v petek, ko boste zelo pogumni s svetlobno hitrostjo odvijaje v smeri, ki jo želite, kar pomeni tudi več zadovoljstva in boljšega počutja. Kmalu boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Tam, kjer niste sigurni vase, se nikar ne izpostavljajte preveč.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Močno hrepenite po uspehu in slavi, kar boste v tednu pred vami tudi nakazali ljudem v vaši bližini. Tega ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, kdo je vaš nasprotnik. Konec tedna bo zelo primeren za daljše izlete, saj boste hrepeneli po spontanosti. Zaznali boste nekaj, kar vas ne bo prepričalo. Morda gre za nepopolne informacije, vsekakor za nekaj, kar bi morali dobro preveriti. Zgodbi prisluhnite do konca, da se ne boste zmotili in si nakopali nepomembnih težav.

Vaš ključ: Harmonija.

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Poglejte si še: V življenju ne moreš imeti vsega