Kitajski horoskop od 6. 11. do 11. 11. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. 11. do 11. 11. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 11. 2018

PODGANA

Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite v prvih dneh tedna še nekaj koristnih informacij. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite in spremenite, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se s popolnoma rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi proti koncu tedna osvojil vaše srce. Odnosi bodo v nedeljo nekoliko manj stresni, bolj topli in razigrani, kar vas bo razveselilo. Delovali boste počasi, a učinkovito, zato se ne bojte zase.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

BIVOL

V prvih dneh tedna boste polni energije in kreativnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na poslovnem in finančnem področju. Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z razigrano energijo. Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega in se morda celo nekomu zamerili.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

TIGER

V začetku tedna se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še bolj temeljito razmislite. Proti koncu tedna lahko zaznate posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran, k pravim ljudem. Tisto, kar vas obremenjuje, se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. V nedeljo prihaja na področju odnosov borba za prevlado, ki vam ne bo všeč.

Vaš ključ: Razbremenite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

MAČKA

Bolj kot resna ljubezen, vam bo všeč spogledovanje ali poznanstvo, ki diši po spontanosti. Teden, ki je pred vami izkoristite za učenje novih področij. Prihaja nekaj intelektualnih uspehov, ki lahko dolgoročno pomenijo odskočno desko. Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Lahko se vam obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo odvijalo na področju financ. Po pomembnem sestanku ali srečanju se boste želeli nekoliko sprostiti.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

ZMAJ

Teden, ki je pred vami, začenjate previdni, čeprav imate svoje načrte odlično začrtane. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo, saj so načrti dobro zastavljeni. V petek boste nervozni, saj boste morali urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej naglici pozabili nečesa, kar je za vas dolgoročno zelo pomembno in vam lahko koristi. V odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti se boste tokrat veliko naučili.

Vaš ključ: Družite se s pozitivnimi ljudmi!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

KAČA

Nekaj pomembnega se bo v prvih dneh tedna dogajalo v krogih, ki vam niso najbolj poznani. Zelo dobro se boste zavedali, da ne potrebujete velike družbe, temveč le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v dobro voljo. V ljubezni bo proti koncu tedna vse izredno mirno, kar vam bo tudi ustrezalo. Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko izboljšali ali spremenili. Čustveno boste v nedeljo bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi koraki v tej smeri še počakajte.

Vaš ključ: Stopite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

KONJ

Z naivnimi mislimi v tednu ki je pred vami ne boste prišli nikamor. Tokrat boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja, kot bo morda delovalo na prvi trenutek. Vse skupaj se vam bo obrestovalo v pozitivni smeri. Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, proti koncu tedna bi želeli vse opraviti v miru in tišini. Kljub temu bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva zbranost in natančnost. Presenetila vas bo novica, posebno če je povezana z reševanjem družinskih zadev.

Vaš ključ: Poslušajte svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Počasi napredujete, zato boste že v ponedeljek pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in opogumilo v smeri rešitev.  Nekdo v vaši bližini bo zapletel določeno situacijo, in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezni. Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari zato ne boste videli v pravi luči.

Vaš ključ: Zadovoljite se z malenkostmi!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno zelena

OPICA

Edino, kar lahko storite v tem tednu, ki ne bo prizanašal z nerodnimi situacijami, je, da nekako spremenite določena dejstva in se začnete prilagajati. Pestro dogajanje, ki vas čaka proti koncu tedna, vas bo malce zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah, vendar boste bolj dovzetni za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim malce izognete in da na pravo odločitev še počakate. 

Vaš ključ:Sprejmite hitrejši tempo!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

PETELIN

V tem tednu prihaja do srede več novosti glede potovanja ali prijateljev in sorodnikov iz tujine. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da s svojim pametovanjem ne zanetite kakšnega konflikta. V soboto boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo povečane in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč. Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se obrnete.

Vaš ključ: Spontanost bo ključnega pomena.

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

PES

V prvih dneh tedna boste razmišljali o finančni situaciji, ki trenutno ni najbolj ugodna. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji. Govora bo o vaših čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Nekaj, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite na miru in se ne obremenjujte. Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje motivirani.

Vaš ključ: Ne zapletajte se v konflikte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

MERJASEC

Poslovno področje bo v prvih dneh tedna zahtevalo veliko vloženega truda in energije, kar vas bo jezilo. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite. Spremljal vas bo občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali kaj je njegov namen. Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko utrudi. Bolj ustvarjalni boste črpali navdih in mu sledili.

Vaš ključ: Bodite bolj iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Poglejte si še: