Kitajski horoskop od 6. do 11. 3. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 6. do 11. 3. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 11. 3. 2018 (foto: profimedia) profimedia
6. 3. 2018

PODGANA

V prvih dneh tedna se vam bodo odvijali prijetni dogodki, ki jih prinaša vaša razigranost. Odlično boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na svoja vprašanja. Proti sredini tedna sledijo nejasne zgodbe, ki vas bodo obremenile. Nekoga idealizirate, čeprav vas že vedno jasneje bodejo v oči dejstva, ki vam sporočajo, da morda vendarle ni tako čudovit. Spreglejte smernice, ki vas postavljajo na pravo mesto.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena 

BIVOL

Pozanimajte se, kaj počnejo in kako so se organizirali vaši prijatelji. Tako boste razširili obzorja in se lahko povezali z njimi na kakšni zabavi, ali dogodku. Zastavite si konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v napredek. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih, ki vas le obremenjujejo in kradejo vaš dragoceni čas. V zadnjih dneh tedna bo na ljubezenskem področju sproščeno.

Vaš ključ: Ne iščite težav tam kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Vzemite si čas za vse, najprej bo na vrsti urejanje poslov ali dogovor v povezavi z začasno spremembo ali urejanjem doma. Tisti, ki ste samski, se boste v prvih dneh tedna vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo, ki ga poznate že dlje časa izredno prirasel k srcu. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč in nove smernice, ki vas bodo popeljale v novo, bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Strast bo povezana s simpatično osebo.

Vaš ključ: Prihajajo nove priložnosti!

MAČKA

Nekdo vas bo v prvih dneh tedna neprestano vznemirjal in spraševal. Vzdržite se vseh intimnih povezav s to osebo. Raje se posvetite ljudem, ki vas spoštujejo. Sredi tedna se vam nakazujejo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter morda tudi nekaj odrekanja. Prešli boste v obdobje, ko vam bo ljubezen nekako na drugem mestu. Boljše počutje na vseh področjih vam je nakazano proti koncu tedna.

Vaš ključ: Postanite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V teden boste stopili nestabilni in obremenjeni sami s sabo, kar načeloma ni v vaši navadi. Nekemu srečanju se boste izogibali, kolikor bo v vaših močeh, morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, čutite pa, da niste ravno na vrhuncu svojega razpoloženja. Ne morete se odločiti, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ki vam obljublja več spontanosti, razigranosti in sproščenih pogovorov.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Nekdo pričakuje vašo pomoč, zato se čim prej podvizajte. Pomagal bo že samo pogovor, saj so vaši nasveti vredni več kot zlato. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko risale nevidne ovire v komunikaciji. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki se bodo vrstila v sredini tedna in bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja in dobre volje. Proti koncu tedna se boste z lahkoto usmerili v nekaj, kar se vam je še pred kratkim dozdevalo popolnoma nemogoče. Prihaja tudi več sprostitve.

Vaš ključ: Ne glejte samo nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

V tednu, ki je pred vami, vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na čustvenem področju še kako prišla prav. V odnosu z ljubljeno osebo ste bili v zadnjem času nekoliko nepotrpežljivi, še vedno ne najdete pravih odgovorov, s katerimi bi se lahko usmerili naprej. Poskusite z malce drugačnim pristopom, ki vam bo omogočil bolj jasno sliko. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Nekaj več miru boste deležni v prvih dneh tedna, posebno v ljubezenskih odnosih. Konec dober, vse dobro, ne glede na vaše velike zahteve. Vsekakor se vam ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni sredi tedna, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni. Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj imate že nekaj časa občutek, da nekod do vas ni najbolj iskren.

Vaš ključ: Ustavite se na pravem mestu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Začetek tedna vam prinaša nekaj nesporazumov in nejasnosti na ljubezenskem področju, kar vas bo malce vznemirilo. Strasti bodo povečane, vendar se bodo tudi polegle enako hitro kot bodo vzkipele zato se ne obremenjujte preveč. Ne bodite preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Poskusite delovati bolj umirjeno, kot je zapisano že v vašem karakterju. V nedeljo se končno približujete svojemu cilju, ki je dosegljiv.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Vaš um bo v prvih dneh tedna zelo aktiven in prodoren. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv, ki bo prekinil vaše sanjarjenje in vas usmeril v bolj tehtna in zanimiva izhodišča. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite v sredini tedna zadržati, saj bi si v nasprotnem primeru povzročili več škode kot koristi. Zadnji dnevi v tednu bodo malce nevsakdanji, saj se boste ukvarjali bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami.

Vaš ključ: Sestavite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Pozorni bodite v torek, da ne se boste znašli med dvema ognjema, kar bi vas lahko pahnilo v kočljivo situacijo, saj ne želite nikogar prizadeti. Že v sredini tedna se obeta olajšanje. V ljubezni boste naenkrat precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih rezultatov. V zadnjih dneh tedna imate odlične možnosti popeljati odnos v katerem se nahajate na višjo točko.

Vaš ključ: Dvignite svoj ego!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V obdobju pred vami, boste na ljubezenskem področju nehali komplicirati in se pritoževati. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. Izogibajte se ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni, čeprav so privlačnega videza. Vezani se boste v drugi polovici tedna odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem kompatibilna. Prihaja tudi več prijetnih pogovorov.

Vaš ključ: Usmerite se v napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena