Kitajski horoskop od 6. do 11. 6. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 6. do 11. 6. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 11. 6. 2017 (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2017

PODGANA

Vaše poslovne ideje bodo končno začele roditi sadove. Rast bo hitra in zanesljiva. Ugotovili boste, da ste krepko presegli vaša navidezna pričakovanja. Tudi zaslužek bo nekoliko večji kot običajno. Končno boste lahko prišli na zeleno vejo. Vsa vaša razmerja bodo terjala od vas precej volje in energije. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste partnerju zaupali vaše občutke, čustva in strahove. Tisti, ki vas čaka kakšen težek izpit, pa se najprej znebite vašega strahu, lažje boste zadihali.

Vaš ključ: Ne iščite odgovorov drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Morda gre za nekdanjega partnerja, ki se je nekoliko izgubil in potrebuje vaš nasvet. Ne obremenjujte se z dodatnimi obveznostmi. Obdržite optimističen pogled na svet še naprej. Nikar pa ne dopustite, da vas bo prevzela voljo po moči, saj lahko padete globoko. Denarja vam ne bo primanjkovalo, saj ste si v zadnjem obdobju naredili precejšnjo zalogo, pa še zapravljali niste preveč. Poskusite biti nekoliko bolj pazljivi.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Vaše razpoloženje bo spremenljivo. Ker je obdobje, ki je pred vami vznemirljivo in nekoliko napeto, bodite pri vseh stvareh nekoliko bolj pozorni in poskusite izluščiti bistvo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Ukvarjajte se le z tistim, za kar lahko trdite, da resnično poznate. Dobro se boste počutili tako med prijatelji kot tudi na potovanju. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov. Malo bolj se odprite, saj nasprotni spol ne ve ali ste zainteresirani ali ne.

Vaš ključ: Bodite bolj tolerantni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Lahko prenovite nekaj starih razmerij, a le pod pogojem če boste pokazali iskreno zanimanje. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, naj bo vsega dovolj v določeni razumni meri. Pazite, če ste šele pred kratkim začeli ljubezensko ali poslovno razmerje. V enem dihu boste povedali vse, kar vam leži na srcu. Šele potem se boste začeli spraševati. Razumeti boste morali, da določeni ljudje pač ne prenesejo čiste direktnosti in šaljivosti. Nekoliko se poskusite brzdati, še posebej pri ljudeh, z katerimi imate že nekaj časa težave v komunikaciji in razumevanju.

Vaš ključ: Upoštevajte mnenja drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

V prvi polovici tedna, ki je pred vami, se boste borili sami s sabo, ter z svojimi pričakovanji. Nečesa ne boste mogli dokazati, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Morda je najbolje, da vse skupaj pustite na stranskem tiru in se odpravite nekam povsem sami, ter razmislite o vsem skupaj. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato ker morate glede določene zadeve še počakati. Na čustvenem področju bo v prvi polovici tedna tišina, nekoliko boste nestrpni, vendar je bolje da še nekaj časa počakate. Zadnji dnevi tedna pa vam bodo pisani na kožo, šele takrat boste zaživeli.

Vaš ključ: Ne nasedajte neumnostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KAČA

Dobili boste dober nasvet, ki vam bo razširil obzorje. Na poslovnem področju je sedaj dober čas za tveganja in investicije, ki lahko obrodijo dobre sadove in vas popeljejo v zadovoljstvo. Trmasti boste, ker se nekaj ne bo odvilo, kot ste si zamislili. Počakajte še malo, trenutno ni ravno čas da bi napredovali. Raje se posvetite svojemu osebnemu življenju, ki nekoliko škripa zaradi vaše nezainteresiranosti. V zadnjih dnevih tedna bo prijetno, saj se bo vaša energija usmerila k bolj sproščenemu ljubezenskemu življenju.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Nekoliko boste trmasti, še posebej v prvih dnevih tedna, ko se vam bo na trenutke zazdelo, da močno zaostajate za drugimi. Obremenitve so lahko vezane tudi na vašo samozavest, ki zadnje čase ni ravno zadovoljiva. Na študijskem področju se vam v drugi polovici tedna obetajo odlične možnosti da se pripravite za kakšen težji izpit. Tisti, ki ste vezani, vam teden, ki je pred vami prinaša še več zaljubljenosti in razumevanja, kar vas bo popeljalo v prijetno dogodivščino in zaupanje.

Vaš ključ: Nikar ne dvomite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Začetek tedna, ki je pred vami bo malce naporen, saj se vam bodo dogajale nepredvidljive stvari, ki jih nikakor niste pričakovali. Nikar preveč ne pritiskajte na partnerja, saj bi vam lahko zbežal brez konkretne razlage. Samski se boste veliko zabavali in družili s prijatelji. Dobra volja vam bo pomagala, da vse skupaj le ne bo tako temno, kot se zdi v prvem trenutku. Najboljše se boste počutili v družbi ljudi, ki jih dobro poznate in vas podpirajo pri vaših odločitvah in ciljih, ki si jih zastavljate!

Vaš ključ: Ne bojte se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili :temno rdeča

OPICA

Izkušnje, ki ste si jih nabrali v zadnjem času vam bodo razširile vaše obzorje in pripomogle, da se boste v tednu, ki je pred vami znašli v vsaki situaciji in dosegli pozitivne rezultate, po katerih hrepenite že dlje časa. Tisti, ki študirate boste imeli dobro motivacijo in odlične možnosti za učenje kakšnega težjega izpita ter poglabljanje v strokovno snov. Usmerite se v pomembne zadeve, s katerimi odlašate že nekaj časa. Za romantiko bo bolj malo časa, saj vam bodo vse ostale stvari bolj pomembne. Zdravje vam bo dobro služilo, če boste naredili nekaj zase.

Vaš ključ: Izbirajte prijatelje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Prvi dnevi v tednu vas bodo prisilili, da s nekoliko sestavite in si začrtate novo, boljšo pot. Ni nujno, da se držite enih in istih pravil in navad. Tokrat lahko tudi nekoliko improvizirate. Odpravite se na potovanje, bodite odločnejši.  Imeli boste nekaj več opravkov z nekom, ki vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste ugotovili, da je med vama več razlik, kot ste si predstavljali. Na področju študija bo vladala manjša zmeda. Na vsak način boste želeli opraviti izpit ampak vam učenje ne bo šlo najboljše od rok, boljše se boste počutili ob športnih dejavnostih in rekreaciji.

Vaš ključ: Pustite se presenetiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

V tednu, ki je pred vami, se boste posvetili čiščenju. Stanovanja, pisarne in spiska svojih prijateljev. Bodite previdni, da ne pride zaradi direktnosti do kakšne zamere. Vse se vam bo dogajalo z določenim namenom, zato bodite pozorni. Na čustvenem področju se boste počasi znebili pesimizma in negativne energije ter našli dobro plat vaše ljubljene osebe, kar vam bo pričaralo sproščeno počutje in zadovoljstvo. Za samske pa je druga polovica tedna odlična, da se odprete novim osebam.

Vaš ključ: Ne prigovarjajte toliko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Vsi, ki se bodo nahajali v vaši bližini, bodo ugodno vplivali na vaše življenje. Napetost, ki se vas je lotevala v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Posvetili se boste svojemu čustvenemu življenju, posel in finančne zaplete boste dali nekoliko na stran. Bolj kot kvantiteta vam bo pomembna kvaliteta. Ker ste samozavestni, boste veliko lažje uspeli, še posebej tisti, ki vam je primanjkovalo motivacije. Čas je da izpostavite svoje prioritete v večji družbi, saj vam bodo ostali tokrat z veseljem sledili.

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Preberite si še:

11 misli za trenutke, ko se počutite izgubljeni

3 stvari, ki se jim morajo odpovedati moški, če želijo biti v kvalitetnem odnosu