Kitajski horoskop od 6. do 12. 2. 2023

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. do 12. 2. 2023 (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2023

PODGANA

Z nekom, ki vas muči že dlje časa, se bosta končno soočila, saj sta končno oba zrela za odkrit pogovor. Prišli boste do spoznanja, da je v odnosu potrebno sprejemati tako pohvale kot tudi kritike. Vse skupaj vam bo zagotovilo veliko dodatne samozavesti. V ljubezni boste zadovoljni, saj se vam nakazujejo lepe priložnosti. Izoblikovala se bo situacija, za katero boste menili, da nanjo ne morete vplivati. V nedeljo boste nekoliko zmedeni, radi bi le, da bi vas pustili pri miru.

Vaš ključ: Bodite bolj iskreni!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Še enkrat preučite okoliščine in bodite pozornejši na pripombe nekoga, ki vas vztrajno opozarja. Mikajo vas daljave in vse, kar je nekoliko neobičajno in drugačno od povprečja.  Na področju čustev ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi želeli. Veliko misli bo namenjenih v četrtek finančnemu področju. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ustavile. Nekomu se zdite izredno zanimivi, čeprav bi se vsaj začasno raje umaknili. 

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Najbolj priporočljivo je, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete s simpatičnim izgovorom. Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo vključeni v dogajanje. Uživajte v številnih novih možnostih, ki bodo dišale po dobičku. Prihaja veliko smeha in spontanih dogodkov, ki vam bodo pomagali, da ponovno zgradite svojo samozavest. Nesporazumi in napake verjetno ne bodo namerne, zato jih umirjeno sprejmite. Na čustvenem področju se boste v nedeljo morda zapletli v čudno zgodbo. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MAČKA

Nikar predolgo ne tehtajte, kot je v vaši navadi, odločite se po prvem notranjem občutku, ki vas vodi v pravo smer. Nikar ne bodite obremenjeni in tako zelo nervozni. Pomisleki tokrat nimajo prave teže. Končno boste prišli do pravih informacij in že prihaja želja nekaj spreminjali. Vzemite tokrat stvari bolj resno. Kljub delovni zagnanosti boste našli dovolj časa, da boste vsako stvar predelali počasi in v miru. Zapleti se bodo prevesili v uspeh, ki si ga ne bi nikoli upali pričakovati. 

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

V ospredju bodo v vihrava pričakovanja, kar bo čustveno osredotočenost zanihalo in spreminjalo. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu službe. Prihajajo priložnosti, ki jih bo potrebno najprej analizirati, šele nato udejanjiti. Konec tedna boste v polnem teku. Pogumno boste na lovu za novimi idejami. Znebite se občutka, da morate vse, kar dobite, vračati v enaki ali še večji meri. O marsičem morate razmisliti, vendar imate izgovor, da vam hiter življenjski tempo tega ne omogoča. 

Vaš ključ: Ne predajte se slabemu počutju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Pogovor boste zavrnili, čeprav vam ne bo vseeno, kaj si misli oseba na drugi strani. V sredini tedna vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti. Tokrat boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k sreči. Zoprno vprašanje se vas bo dotaknilo v najbolj kočljivem trenutku, zato pazite, kako boste izrazili svoje mnenje. Z denarjem boste zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. 

Vaš ključ: Prebudite speče srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v čarobne energije, ki bodo godile predvsem samskim. Če ne dosežete najboljših rezultatov, se to lahko pozna na vaši samopodobi. Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke. Pazite, kako boste odgovorili. Z denarjem boste še vedno na tesnem, zato boste začutili izčrpanost. V nedeljo prehajate v bolj stabilno obdobje, ki vam prinaša novosti in povečano samozavest.

Vaš ključ: Naredite prvi korak!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Določene zadeve boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete v povečanem obsegu dela. Neopazno boste spolzeli od besed k dejanjem, preskakovali nepomembne zadeve in se na vsak način borili do konca. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno stanje, a misli vam bodo začele uhajati k ljubezni, kjer je stanje vprašljivo. V nedeljo boste bolj sočutni in znova vam bo pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno. Preveč boste nemirni, da bi se lotili pomembnih zadev.

Vaš ključ: Spremenite pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Korak za korakom boste previdno sledili svojim sanjam. To je zelo ugoden čas, če ste nameravali koga prositi za uslugo, če iščete službo in če že dolgo čakate na nekaj, kar vam pripada, pa še niste prišli na svoj račun. Končno boste srečali nekoga, ki vam je izredno podoben. Samskim in vezanim bo naključno spogledovanje prineslo več kot prijetno družbo in smeh. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge, saj vam radovednost ne bo dala miru. Zaželeli si boste raznolikosti.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Pod vplivom čustev boste bolj občutljivi. Določena oseba v domačem okolju bo zmedena zaradi prebujene trme in pazite, da ne boste začeli pretiravati, posebno v povezavi z ženskami. Samski pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, kar pa bo nekdo opazil. Tisti, ki ste v vezi pa boste želeli razbiti rutino. Ko boste znova premislili, lahko tudi končno dojamete in sprejmete resnico ter se odločite. V nedeljo boste želeli več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v konflikte.

Vaš ključ: Aktivno delovanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Dovolj prepričljivi boste da dosežete cilje. Vsekakor pa najprej odgovorite na najpomembnejše prošnje ali sporočila. Imejte pripravljen odgovor, pripravite tudi vse potrebne argumente. Šli boste na vse ali nič, kar se lahko hitro izkaže za dvorezen meč. Bodite tudi bolj previdni v komunikaciji. V soboto boste ugotovili, da vam odkritost in direkten pristop izjemno odgovarjata. Ljubezenske energije bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov. Čas bo namenjen tudi samskim.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Nemirni boste predvsem zato, ker boste na področju kariere odvisni od drugih. Ne ustavite se samo pri zamislih, raje jih popeljite v dejanja.  Čeprav boste popolnoma prepričani, vseeno vse skupaj preverite.  Sosedje, prijatelji ter sorodniki bodo iskali vašo družbo, vendar ne boste najbolj sproščeni. Pazite, da se po nepotrebnem ne zapletete v težave, ki vas lahko utrudijo. Ljubezen bo v nedeljo nekaj prisrčnega, veliko bo pogovorov in objemov, ki ste jih v zadnjem času pogrešali. Plesali boste po spontanem taktu. Z ljubljeno osebo lahko najdete prijeten navdih.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra