Kitajski horoskop od 7. do 12. 3. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 12. 3. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 4. 2020

PODGANA

Bistveno v prvih dneh tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki vam ni všeč. V sredini tedna bo nekdo potreboval vaš nasvet. Pazite pa, da se s svojim mnenjem preveč ne zapletete v besedni dvoboj in povzročite v družinskem okolju prepir. Jasnosti bodo odpravljene v trenutku, ko se boste soočili z zadevo, ki vas bremeni. Če pa boste še naprej živeli v iluzijah, lahko pričakujete, da boste po prazni poti hodili še dolgo časa. 

Vaš ključ: Bodite bolj premišljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V prvih dneh tedna bodo tudi težavne stvari nekoliko lažje izvedljive, le prepustiti se morate in dovoliti, da se zgodi. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite te dni kar se da pozitivno naravnani. Skušajte si pridobiti nekaj zaupanja, še posebej s strani domačih. Proti koncu tedna bo vaša samozavest vse močnejša. Trda volja bo poskrbela da se boste nalog in problemov lotevali z vso zavzetostjo in popolnoma osredotočeni. Rezultati vas bodo tokrat presenetili.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Utrujeni boste od vsega, saj bo teden od začetka do konca zelo naporen. Komaj boste dohajali vse, kar se bo dogajalo, vendar pa so skrbi odveč, saj boste teden kljub vsemu uspešno zaključili. V svojem življenju morate narediti prostor za preobrazbe na vseh področjih. Le tako se bo začela nizati vrsta sprememb, ki vas čakajo, da se premaknete. Vikend vam bo serviral ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu. Nekaj se trenutno zapleta, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. 

Vaš ključ: Odprite se svojim mislim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Ponagajati vam utegne nekdo od družinskih članov, ki bi vas na vsak način rad spravil v kočljivo situacijo. Pravzaprav nima smisla, da se borite, saj resnica vedno pride na dan. Nekaj več sreče se vam obeta na ljubezenskem področju. Pustite času čas, da se zadeve uredijo. Konec tedna boste bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. Nedelja bo dan, ki prinaša več lenarjenja.

Vaš ključ: Dovolite drugim njivo mnenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Vezani boste kot tolikokrat doslej, tudi v tem tednu pripravljeni obrniti nov list v vašem življenju. Pri vas bo najbolj pozitivno to, da se ne boste ozirali nazaj k napakam, ampak naprej v prihodnost. Glejte v prihodnost, saj so le tam rešitve in takšno življenje kot si ga zaslužite. Osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše življenje spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam že za konec tedna obetajo presenetljive spremembe. Morda boste celo prejeli telefonski klic.

Vaš ključ: Nikar tako ne hitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

V prvih dneh tedna se boste nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. Delovali boste še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom. Z domačimi in prijatelji si boste konec tedna delili popolnoma drugačna mnenja, kar bo v vas stopnjevalo nemir in živčnost. Naučite se že enkrat sprejemati drugačno misleče, saj sploh ne gre za to, kdo ima prav in kdo ne. 

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Ljubezen bo dobila boljšo podobo in z lahkoto se boste na nežen način predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta. Osvobodite se skrbi, ki vas obremenjujejo v ozadju. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v boljše načrte. Nadaljuje se ljubezenska zgodba, ki vsekakor veliko obeta. S partnerjem se bosta tokrat lažje razumela in se z veseljem pogovorila o vajinem napredku. 

Vaš ključ: Ne zaspite na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

V sredini tedna se lahko malo bolj posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknite iz stanja, ki vas vznemirja. Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način. Na pomembno zadevo poglejte iz drugačnega kota in vse skupaj vas bo postopoma razbremenilo. V razmerju boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni, še posebej če si že nekaj časa želite poglobitve vajinega razmerja.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨rumena

OPICA

V tem tednu boste deležni priložnosti, da prisluhnete, sprejmete dobre zamisli, ter se podate v zgodbo, ki vam obeta harmonijo.  Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo in tokrat boste to sprejemali še težje. Poskusite čim prej opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj. Umirjena energija bo v soboto delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša realne rezultate.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V tem tednu boste znali ujeti premik in na vse skupaj pogledati bolj v realni luči. Pustite še pri miru odločitve v povezavi z ljubljeno osebo, ki na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se v notranje umiriti. Proti koncu tedna boste izredno spremenljivega počutja. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno nikakor ne namerava popustiti. V nedeljo prihaja sproščen telefonski pogovor, ki bo vse skupaj postavil na pravo mesto.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PES

Odnosi pokajo po šivih, zato vas v družinskem okolju ne bo strah prevzeti glavne vloge. Tokrat vam bo uspelo osebno zmagati. Najbolj naporno bo sredi tedna s tistimi, ki so preveč občutljivi in se znajdejo sami. Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Previdno, posebno v trenutku, ko boste začutili, da vas ne spoštujejo. Dovolite si v nedeljo prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, vse to bo odlično dopolnjevalo celoto.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Samski lahko pričakujete v tem tednu nekoliko več zapletov v ljubezni. Kljub vsemu boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. V petek se bodo zopet pojavile težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Družinski člani vam bodo v pomoč, če se v določeni situaciji ne boste najbolje znašli. Skupaj lahko naredite ali dorečete nekaj zelo pomembnega za prihodnost.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna