Kitajski horoskop od 7. do 13. 10. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 7. do 13. 10. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 10. 2019

PODGANA

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih tednih bo potrebno pustiti pri miru in se soočiti z novimi priložnostmi. Dovolite, da ljubezen potuje po lepši poti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami, nikar ne pretiravate z ljubosumjem. Druga polovica tedna prinaša trdnost ter večjo sproščenost nekoga v vaši družbi. Zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo vedno znali priskočiti na pomoč in vam svetovati brez škodoželjnosti. Samski se boste konec tedna znašli na razpotju.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši v vašem življenju. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Le navidezno ste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj velikokrat zahtevate svoje. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

TIGER

Počistili ste z bremeni, osvobojeni se boste podali naprej. Simpatični boste, kar se vam lahko obrestuje v partnerskem odnosu. Poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Pred vami so nova prijetna ljubezenska prijateljstva. Prinašajo vam nov pogled na situacije in morda tudi novo energijo za napredek v prihajajočem obdobju. Vaša privlačnost bo občudovana, še posebej konec tedna, ko boste tako neobremenjeni, da vam bo popolnoma vseeno, če se bo karkoli zapletlo.

Vaš ključ: Bodite budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA (zajec)

V prvih dneh tedna boste pripravljeni lepo zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti morate, da potem tudi preidete k dejanjem. Ne bo nikakršnih težav, če boste že v sredo storili kaj več glede nekega odnosa. Partnerja ali prijatelja lahko tudi nekoliko razvajate ali pa na kak drugi način pokažete, koliko vam pomeni. V zadnjih dneh tedna se vam bo vse zdelo lepše in lažje izvedljivo. Povabila bodo neprestano deževala, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte in si priborite kvalitetno preživet čas.

Vaš ključ: Ne bodite zmedeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

Prva polovica tedna bo podarila še več simpatičnosti in privlačnosti, paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom in nejasnostim. Končno boste na čustvenem področju odvrgli hladnost in se pokazali v pravi luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri ljudeh. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi. Tisti, ki se borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna najbolje, boste imeli več možnosti za komunikacijo.

Vaš ključ: Prepustite se užitkom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem področju. Pričakujte spontano dogajanje in srečanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so v drugi polovici tedna namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Slabo voljo na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede določenega razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v težavicah in nezavidljivih situacijah.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

KONJ

V teden boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni, saj vas spremlja dobra energija. Da kdor čaka, dočaka, se boste zavedali že torek in morda vam bo celo nekoliko nenavadno, kako se določene zadeve razpletajo, brez zapletov. V četrtek vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. V zadnji dneh tedna bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, s kom bi radi nadaljevati svojo zgodbo. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od partnerja ter sproščene komunikacije.

Vaš ključ: Ne iščite zapletov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V prvih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti. Tudi sami pa ste dlakocepski in nikakor nočete popustiti, kar ni najboljši pristop. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga dejansko želite bolj spoznati. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo v delovnem krogu. Življenje je očitno polno raznih presenečenj in tokrat bodo najlepša namenjena prav vam.

Vaš ključ: Ne bojte se prihodnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Največ iskrene zaljubljenosti prihaja v prvih dneh tedna. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Nekaj se vam bo posrečilo, saj tako dobrega izida sploh niste pričakovali. Pustili boste svojo sled in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove simpatične priložnosti. Nekdo vam bo nenehno za petami, pozornost vam bo ugajala. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost. Potrebovali boste tudi nekaj odločnosti, vezane na področje dela in denarja.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Veliko energij vam je naklonjenih, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno proti koncu tedna. Nikar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov, kar se bo poznalo tudi na vaši denarnici. Skratka, zaslužek, veselje in smeh.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

PES

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali, kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni, saj slutite, da ste na pragu zanimivih novosti. Najprej se odločite, kako dalje in pod vplivom ugodnih energij krepite pogum, ter se podajte novim smernicam naproti. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas, vendar ne pretiravajte s samozavestjo.

Vaš ključ: Ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Prva polovica tedna vam prinaša novosti. Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Samski boste morda celo našli svojo sorodno dušo. Tisti, ki imate srčno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo vrnjeno v iskreni ljubezni. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, saj se vam kaj takšnega niti najmanj ne poda. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.

Vaš ključ: Preverite dejstva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Poglejte si še:

5 astroloških znamenj, ki zlahka prepoznajo resnico

Obdobje tehtnice bo prineslo čudovite darove tem 3 astrološkim znamenjem

ali 

V tantri lahko ljubljenje traja več ur