Kitajski horoskop od 8. do 13. 9. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 13. 9. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 9. 2020

PODGANA

Nekaj težav prihaja v sredini tedna, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na pravi način. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drage osebe in se preveč prilagajate, vendar ni ravno tako. Družba, v kateri se boste znašli bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede začrtanih projektov. Zaupajo vam, zato izkoristite ugoden trenutek. V petek se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni na številne novosti. Konec tedna boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena. 

Vaš ključ: Odkrijte, kar je neodkrito!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala v drugi smeri, posebno če imate opravka z osebo, ki razmišlja trmoglavo. Dobro premislite, koliko časa boste posvetili delu, ki vas v bistvu notranje vznemirja. V nasprotnem primeru boste ves čas zamujali in si nakopali dodatne skrbi v družbi prijateljev. Pustili ste, da mine preveč časa, in čakali na čudežno rešitev, ki je žal ni na vidiku. V petek lahko izbruhnete, saj prihaja na dan tista bolj skrita stran vašega značaja. Veliko boste razmišljali o finančni situaciji, ki ni ravno najbolj blesteča. 

Vaš ključ: Spoznajte tudi druge plati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Energija tedna vas lahko naredi nekoliko bolj svojeglave in poudari vašo navidezno samozavest. Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično zaželeni in pripravljeni. Vaša sposobnost za iskanje novih idej bo v zadnjih dneh tedna še posebej izražena, zato jo izkoristite. Polni boste energije, ki jo lahko usmerite v tisto, kar ste v zadnjem času zanemarjali. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.

Vaš ključ: ne sprenevedajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MAČKA

S kančkom poguma boste poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na domače. Ukvarjanje z mlajšimi lahko zbudi veliko radosti. Naj se vam nikamor ne mudi, ker vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli proti koncu tedna čudovite priložnosti. Ne izpostavljajte se, dokler ne boste ugotovili, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni jasno. Prijateljski stiki vam omogočajo, da se boste tudi v karieri pravilno odločili. Izredno prodorni boste in polni nalezljive dobre volje. Le pri finančnih zadevah bodite bolj zmerni.

Vaš ključ: Prenehajte dvomiti vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Fizično niste dovolj močni za velike podvige in tudi razjezite se lahko hitreje kot običajno. Glede najzahtevnejših zadev bi se morali posvetovati. Zaznavali boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti v osamo. Nervirali vas bodo tisti, ki so z vami prezahtevni. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni premora, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti. Vsekakor preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. 

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Poskusite se v sredini tedna osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta. Spodbujena bo vaša ustvarjalnost, ki vas vodi v dobro počutje. Konec tedna prisluhnite sebi, svojim potrebam, in ljubezenskim željam. Konec tedna boste pod vplivom določenih slabih izkušenj in zato malce bolj ranljivi. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar ste preveč trmasti. V družbi vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že povedali svoje načrte. Pazite s tistimi, ki zahtevajo preveč. 

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Veliko obveznosti se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli srčne zgodbe. Počasi sledi napredek. Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi zadržali zase. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali kaj spremeniti. V drugi polovici tedna bodo najpomembnejši odnosi v družinskem okolju. Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste prilagodili in skušali umirjeno poiskati odgovore na vprašanja, ki so vsem nekakšen trn v peti.

Vaš ključ: Ostanite zbrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Nakazuje se vam za težava, ki bo zahtevala veliko zbranosti in prilagajanja. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje mnenje brez ovinkarjenja. Precej zaposleni boste, kljub temu da se bodo skoraj vsi v vaši bližini sproščali. Pazite, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Nekdo vam bo pomagal takrat, ko bo skoraj že prepozno, kar prinaša naval čustev. Proti koncu tedna bo veliko strasti in izredno malo slabe volje, zato se boste lahko tudi samski podali v sproščeno osvajanje.

Vaš ključ: Veselite se konca tedna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav to ni najboljša možna rešitev. Ne delajte ničesar pod pritiskom, saj se lahko zaključi v za vas tragični smeri. Utrujeni boste, čeprav imate pred sabo veliko obveznosti. Konec tedna bo namenjeni veselju, ustvarjanju in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in naredite na področju čustev tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Prijaznost bo ključ, ki bo odklenil tudi najbolj zoprne posameznike. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo nedeljsko popoldne.

Vaš ključ: ne razlagajte podrobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste končno pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede srečanja, ki vam povzroča vznemirjenje. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili toku dogajanja. Konec tedna boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite tudi na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. V nedeljo se boste podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način, kljub temu, da vas bodo motili. 

Vaš ključ: Ne bodite vznemirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

V začetku tedna boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo želel pobrati vaše zasluge in se okoristiti. Vse se spreminja v hipu in v tem tednu boste ugotovili, da niste najbolj umirjeni. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo in dovolite si napredovati počasi. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a v soboto se boste odzvali popolnoma drugače. S financami boste imeli srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje ter pomembne nakupe.

Vaš ključ: Ne igrajte vloge žrtve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

Napredovali boste v komunikaciji in zdravi odnosi bodo vaša prava olajšava. Navezani boste na iste navade, kar je napornejša pot, ki prinaša tudi nekaj nezadovoljstva. Previdni bodite v delovni okolici, saj ne bodo razumeli zamisli, ki se vam pletejo po glavi. Sprostili se boste šele konec tedna. Osredotočite se le na tisto, kar je za vas pomembno in se nikar ne obremenjujte s tujimi mnenji škodoželjnih ljudi, ki jih ne bo malo. Nedelja prinaša željo po odličnem, obilnem kosilu.

Vaš ključ: Zaustavite se pri pomembnih zadevah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Preberite še: