Kitajski horoskop od 8. do 14. 3. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 8. do 14. marca 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. 3. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 3. 2016

Podgana

Veselite se tedna, saj ste garali in se trudili, sedaj pa se boste odločili in si privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v svet užitkov. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi tedna, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Bivol

Teden pred vami bo prinesel v vaše življenje več priložnosti za spremembe, po katerih hrepenite že nekaj časa, pa so ves čas hitele mimo vas. Tokrat se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Tisti, ki vas čaka dopust, si ga boste znali odlično organizirati in si resnično nabrati nove energije za prihodnje obdobje, ki bodo za vas naporne narave. Ljubezen bo dobila najlepšo obliko v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj spontani.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Tiger

Zanimiva situacija vas bo v prvih dneh tedna navdihnila z romantiko in nežnimi čustvi, ki bodo pravi balzam za dušo. Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden pa bo teden na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano polzele iz rok, kljub temu da se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo, kar pa tokrat za večji napredek žal ne bo dovolj, zato pogumno sprejmite pomoč nekoga, ki vam na vsak način želi pomagati in svetovati.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Mačka

Čeprav se veselite tedna, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate. V zadnjih dneh tedna boste deležni priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu, ki vas vznemirja.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Zmaj

Vaše zaupanje bo v prvih dneh tedna na večji preizkušnji. Nekdo, ki tokrat ne bo prizanašal, bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale in spravljale v kočljive položaje, kjer boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost. Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše rezultate, kot v preteklosti, ko ste bili preveč obremenjeni in posledično tudi neuspešni.

Vaš ključ: Nihanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Kača

Za vas bo to teden počitka in prijetnega dogajanja, ki se mu boste težko izognili tudi tisti, ki brez dela težko funkcionirate. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. V sredini tedna vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem situacijo še poslabšali. Finance vam bodo najboljše služile v zadnjih dneh tedna, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti.

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Konj

Vaše življenje bo v prvi polovici tedna zajadralo v popolnoma drugo smer. Na vidiku so preobrazbe, s katerimi se boste usmerili v večje zadovoljstvo in sproščenost, ki jo nujno potrebujete, saj ste v zadnjem času dovolili, da na vas vplivajo okvirji, ki vas vlečejo k tlom. Zunanja podoba bo tista, ki bo poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim ljubezenskim področjem, še posebej v drugi polovici tedna. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim, ki ste že dlje časa samski.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Koza

Teden, ki je pred vami, vam prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem z vašim čustvenim življenjem. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti, preko katerih lahko celo prekinete svoje razmerje. Poslovne zadeve bodo cvetele, kar bo za vas, ki ste zelo podjetni ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč, vendar se ne odločite takoj, saj se lahko v ozadju skriva past, ki vas lahko popelje v večje izgube.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Opica

V prvih dneh tedna boste potrebovali veliko energije, da se po počitku ponovno sestavite in začnete delati s polno paro. Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju. Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa, saj je za vas še vedno na prvem mestu svoboda, z veliko začetnico.

Vaš ključ: Uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Petelin

V prvi polovici tedna se bodo začele dogajati še lepše situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo in nasmeškom na obrazu. Vse skupaj vas vodi v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici tedna. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Pes

Z veseljem se boste v prvi polovici tedna aktivno usmerili v nove delovne podvige, ne pozabite pa tudi na nekaj prostega časa, ki bo nujen, če boste želeli še naprej funkcionirati s polno paro. Odnosi bodo nekoliko izpostavljeni sredi tedna, takrat boste sposobni tudi zaključiti kakšen odnos, ki vas obremenjuje, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti. V zadnjih dneh tedna vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Merjasec

S prodornim nastopom boste v prvi polovici tedna z lahkoto priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da boso vsi okoli vas počivali. To vam bo dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili na samozavesti, kar je za vas ključnega pomena, saj težko funkcionirate v ozadju. Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v zadnjih dneh tedna, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

horoskop.si