Kitajski horoskop od 8. do 15. novembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 8. do 15. novembra 2021 (foto: pexels) pexels
8. 11. 2021

PODGANA

Spremenili boste svoje načrte, saj vam bo postalo jasno, da se na zadevo, ki ste jo gradili ne morete več zanesti. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo popeljalo k boljšemu zaslužku. Teden se bo odvijal po vaših pričakovanjih, zato boste še bolj produktivni kot običajno. Opazili boste, da vam določeni ljudje trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli, lahko jim zaupate. Ne bodite proti koncu tedna prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu. Rešijo vas lahko le konkretni odgovori na vaša vprašanja.

Vaš ključ: Prodrite v ospredje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

V torek in sredo boste veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam neka situacija zelo odgovarja, saj lahko pozabite na težave, ki so prisotne v vašem življenju.  Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo. Tudi konec tedna boste imeli dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu.  Gre za nekaj zadev, ki jih že poznate in se boste z njimi veliko lažje soočili.

Vaš ključ: Poiščite pravo rešitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Nekaj vam ni popolnoma jasno, čeprav se vse dogaja v začrtani smeri. Vzemite si dovolj časa za vse opravke in naloge, saj prihajajo nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli prednost pred drugimi. Konec tedna boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti. Ne ozirajte se na začasen zastoj, saj se bo že v nedeljo vse skupaj umirilo.

Vaš ključ: Prebudite svoj um!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

MAČKA

Okoliščinam, ki vam povzročajo nezadovoljstvo, se boste izogibali na zelo iznajdljiv način. Morda boste uteho poiskali v delu, vendar ob nesoglasjih brzdajte svojo jezo in je ne stresajte v nepravem trenutku in na nič krive, ker vam zamere ne prinašajo pomiritve. Slaba volja se bo umaknila šele proti koncu tedna. Takrat boste lahko tudi normalno funkcionirali v družinskem okolju ter postorili, kar ste si doma zastavili. Za konflikte ne boste pri volji, saj vas bodo v mislih spremljale lepe energije.

Vaš ključ: Taktični koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Ker čakate na pomemben odgovor, boste v sredini tedna še polni upanja in pričakovanj. Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste povsem organizirani in sistematični. Ne bodite prezahtevni, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo vaša najljubša družba. Na vidiku je proti koncu tedna nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti. Dobili pa boste boljši občutek glede ljubezenskega področja.

Vaš ključ: Izrazite svoje mnenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

KAČA

Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v čisto nepredvidljivo smer. Pomembne informacije boste kljub manjšim zapletom izvedeli pravočasno. Proti koncu tedna boste začutili pritisk, da se morate glede za vas pomembne situacije na hitro odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav ste dokaj odločni. Trma se vam tokrat lahko obrestuje v pozitivni smeri.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V ljubezni tokrat ne boste preveč zadovoljni, saj pogrešate več pozornosti in posluha. Poskusite premisliti o vseh razlogih in ostanite sredi tedna previdni. V domačem okolju boste zelo iskani, čeprav se obenem ozirate na drugo stran in iščete nove izzive. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka. Zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. Vsekakor pa so tokrat vpletena tudi čustva, ki vas ne bodo pustila ravnodušnih.

Vaš ključ: Sočutje se prebuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

KOZA

Glede poslovnih zadev boste neodločni. Previdno izberite trenutek za pogovor, saj  vas čaka velik in hkrati pomemben preobrat. Očitno je, da se stvari premikajo bolje in hitreje, kot ste sploh pričakovali. Lažje boste spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Praktična in učinkovita energija bo konec tedna doprinesla k boljšemu počutju ter umirjenemu delovanju. Videli boste kaj vse je potrebno še narediti. Vsega skupaj se boste lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno.

Vaš ključ: Pomembna spoznanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Spoznali boste, da življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi. Lažje boste prebrodili nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo. V sredini tedna boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali, da se ne bi ušteli. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj taktni. V nedeljo boste čas posvečali svojim dragim in skrbeli, da jim ne bo nič manjkalo. Pripravljeni boste tudi na osebni napredek in rast.

Vaš ključ: Ozrite se nazaj!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

V polnem zagonu boste naredili večji tvegan korak nazaj pri neki zadevi. Če boste trmasto vztrajali pri svojem, lahko vse skupaj kljub morebitnim oviram speljete do konca. Spoprijeli se boste z nečim, kar ste do sedaj nejevoljno odlašali. Občasno boste v petek neupravičeno pesimistični. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le precej zamorjeni in zmedeni. Pazite v nedeljo tudi v odnosih s prijateljem, ki ni iskren in samo razmišlja, kakšne koristi mu lahko ponudite.

Vaš ključ: Taktne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Ljubezenske vibracije vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakate na prvi korak z druge strani, toda vse skupaj se še ne bo rešilo. Če boste imeli občutek, da se vam godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi svojimi močmi. Nepričakovano boste dobili skozi konec tedna podporo osebe, ki je bila doslej v odnosu do vas bolj zadržana. Izkazalo se bo, da pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen.

Vaš ključ: Iskrena soočenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V sredini tedna je zelo pomembno, da poslušajte svoj notranji glas. To bo čas, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti in se z nečim strinjati. Konec tedna se boste znašli v zapletenem obdobju, zato se nikakor ne boste znali zbrati. Nekoliko nejevoljni boste in bolj počasni, zato si ne zastavljajte večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od prijateljev bo vse skupaj narobe razumel.

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra 

Preberite še: