Kitajski horoskop od 9. do 14. 6. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 14. 6. 2020 (foto: Pexels) Pexels
9. 6. 2020

PODGANA

Prvi dnevi v tem tednu vam prinašajo nenavadna in hkrati pomembna spoznanja. Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas bo določena situacija usmerila v to, da se soočite tudi s preteklostjo. Od petka dalje boste ranljivi in občutljivi, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj bo veliko lažje fantazirati. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej višje kot pa dejansko je. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

BIVOL

V tem tednu bo naraščal optimizem, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Potrebnega bo več pogleda vase in jasneje postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu tedna, ko boste kovali zanimive načrte. Kljub vsemu ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli niti kančka razumevanja. Energija bo v nedeljo poskrbela za lažje odločanje na ljubezenskem področju ter za več poglobljenih pogovorov.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Obveznosti, ki vam niso všeč, boste preložili na kasnejše obdobje, kar vas lahko če ne boste premišljeni drago stane. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. V sredini tedna bo zbranost ena vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi v družbi. Najraje se boste zadrževali ob varnem domačem ognjišču, kjer boste čutili toplino in spoštoanje. V nedeljo boste ves čas pripravljeni na zabavo in zanimive podvige, ki vas bodo ponovno potegnili v svet razigranosti.

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MAČKA

V teden se boste podali neodločni in polni vprašanj, povezanih s čustvi. Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa ostanite pogumni. Pričakujte v petek informacijo, ki vas bo presenetila. Pravočasno pripravite vse podrobnosti glede pomembne zadeve, da ne bo prišlo do pomote. Konec tedna prihaja nekaj drobnih sprememb na ljubezenskem področju. Drugače bodo začeli gledati na vas, še posebej predstavniki nasprotnega spola. Bolj naklonjena vam bo nedelja.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

V prvih dneh tedna se boste končno znali odtrgati od obveznosti in si planirati nekaj časa zase. Vse lahko še vedno rešite, če boste odvrgli svoje principe, ki vam večkrat škodijo, kot koristijo. V drugi polovici tedna se boste nekoliko zaprli vase, saj vas bo zasledoval občutek, da s svojim ljubezenskim življenjem niste najbolj zadovoljni. Želje bodo usmerjene v več spoštovanja in potrebi po pozornosti, ki pa ju v tem času ne bo na spregled. Tudi vaše misli in čustva sledijo stabilizaciji, zato boste v nedeljo popolnoma sproščeni.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KAČA

V tem tednu boste končno dovolili čutiti prave energije, brez da iščete razloge za in proti. Sedaj se vam bodo sestavile zadeve, s katerimi se obremenjujete že nekaj časa, zato boste zopet nasmejani in polni energije, kar bo uganka za tiste, ki jim greste s svojo samozavestjo včasih na živce. Konec tedna prehajate v čas, ko se boste posvetili pomembnim odločitvam, ki jih boste pripeljali na višji nivo. Vaše želje na ljubezenskem področju bodo velike in s težavo jim boste sledili, zato se nikar ne obremenjujte, če ne bo vse tako, kot ste si vi zamislili. Svoja merila boste morali nekoliko spustiti.

Vaš ključ: Prihajate do priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

KONJ

Trdno boste v prvih dneh tedna prepričani vase, zato se na diplomacijo v odnosih ne boste ozirali. To vam lahko prinese težave z avtoriteto, ter morda tudi s sodelavci. Čeprav so nove priložnosti še v povojih, se ne boste mogli upreti navdušenju, ki prihaja v vaše naročje. Ideje boste stresali iz rokava, malo za šalo, malo zares. Če menite, da nekdo ne vidi stvari takšnih, kakršne so, mu odprite oči. S tem jim boste naredili veliko uslugo, obenem pa boste bolj ne tekočem. Presenečeni boste nad osebo, ki se je v zadnjem času nekoliko oddaljila od vas.

Vaš ključ: Privoščite si več!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

V prvih dneh tedna bodite pri delu pozorni, da nečesa ne bi preprosto izpustili, saj bi se kmalu znašli v težavah. Med pogovorom boste lahko povedali vse, kar vam leži na duši. Znali boste spretno obračati besede, ravno zato se vam obeta bolj sproščeno obdobje. Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Premislite, kako bi izboljšali svojo finančno situacijo. Če ni prave komunikacije in nihče nikomur ne prisluhne do konca, potem ne preseneča nadaljevanje določenih sporov.

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Odnos z ljubljeno osebo bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Samski se boste družili s tistimi, ki vam vlivajo optimizem, zapletenih zgodb se boste v tem tednu izogibali. Poslovne in finančne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili. Čeprav vas bo spremljalo veliko lepih dogodkov, boste nekoliko raztreseni in nervozni, kar ni v vaši navadi. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih obveznosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati.

Vaš ključ: Pomagajte ljudem v svoji bližini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

V delovnem okolju boste v tem tednu svoje znanje dobro tržili zato vam dobrih rezultatov ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko privoščite več kot običajno. Zaljubljeni boste v ljubezen in romantične podvige, ki vas bodo ves čas klicali v bližino ljubljene osebe, prisotna bo tudi strast. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine konec tedna najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe lahko stanje samo še poslabšajo. Vzemite si čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo in nikakor ne dovolite, da bi vas kdo spravil v slabo voljo.

Vaš ključ: Svoboda!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

V prvih dneh tedna prihaja več vztrajnosti in dobre motivacije. Obeta se vam boljši  zagon. Na poslovnem področju boste odprti za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje novosti. Zaradi vaše strasti boste pogosto na tapeti in ljubezni ne boste jemali prav resno in nikomur dovolili, da krati vašo svobodo. Na spletu lahko najdete nekaj novega, kar je vredno poskusiti. Tudi samski boste tokrat poskrbeli za dogajanje, ki bo pestro in povezano s prijetnim spogledovanjem. Konec tedna bo spodbuden v smeri duhovne rasti.

Vaš ključ: Prilagajanje ne bo enostavno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Stvari uredite v tem tednu tako, kot vam narekuje srce. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, saj imate končno odlične možnosti za nova poznanstva. Vaše intenzivno sanjarjenje o trdnosti in stabilnosti, ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki kmalu prihajajo v vaše življenje. V situacijo, ki je lahko tvegana, boste skočili in sledili pobudam, ki bodo več kot navdušujoče. Napetost bo popustila v nedeljo, zato se preprosto podajte v raziskovanje.

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri