Kitajski horoskop od 9. do 15. 11. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 15. 11. 2020 (foto: pexels) pexels
10. 11. 2020

PODGANA

Nekdo v vaši bližini ne razume vaših želja, zato mu jih razložite bolj podrobno. Odločili se boste in naredili korak naprej v smeri konkretnega napredka. Pomemben klic vam prinaša informacije in odgovore na zastavljena vprašanja, ki vas bodo presenetili. Ljubezen bo prikazovala več obrazov, zato se s partnerjem nikakor ne boste mogli mirno sporazumeti. Nenehno si boste konec tedna želeli nekaj več, nepotrpežljivi boste, kar lahko nekoga zelo zmoti. Preveč energije boste porabili za nekaj, kar nikakor ni povezano z učinkovitostjo. Zato se čim prej stabilizirajte.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Prebudite se, saj imate v tednu pred vami več zanimivih možnosti za spremembo svojih navad. Nikar ne oklevajte, tudi glede pomembnega vprašanja, ki vam je všeč, sicer boste morali počakati na drugo priložnost. Vsekakor ostanite pozorni tudi na malenkosti. Proti koncu tedna se vam bodo nanizale nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo razvedrile. Prisluhniti morate notranjemu glasu, ki vas tiho opozarja. Pazite pa, da ničesar ne boste naredili z levo roko, saj bi vam tokrat zagotovo lahko močno spodletelo. Zaupajte nekomu od bližnjih, ki ima za vas pripravljene boljše rešitve.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

V tednu pred vami boste pasivno kljubovali vsem nezaželenim rečem, ki vas bodo poskušale spraviti v slabo voljo. Vendar glavo pokonci, naj vas vse skupaj nič preveč ne gane. Lepo je, da ste dobri po srcu, vendar ne pozabite, da ima vse svojo mero. Osredotočite se na to kaj zaznavate vi in kaj vaša globoka čustva. V soboto se varujte pikrih pripomb. Pojavila se vam bo tudi zanimiva ponudba. Če ste pripravljeni na mirnejše obdobje življenja, to priložnost navihano izpustite. Če hrepenite po več dogajanja, pa jo zagrabite z obema rokama.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

V prvih dneh tedna prihaja v vašo bližino nekaj pozitivnih premikov. Izžarevali boste iznajdljivost in komunikativnost. V službi se boste zadrževali le toliko, kolikor je nujno. Imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete. Določene opravke bi konec tedna najraje preskočili ali preprosto zaprli oči, toda tako žal ne bo šlo. Nekdo vas ni pozabil, vendar trenutno nima časa in se vam za zdaj ne more posvetiti, kar boste začeli celo razumeti. Končno boste na glas spregovorili o financah.

Vaš ključ: Dovolite si brezpogojno ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Najbolj zadovoljni boste, če ne boste pod hujšim pritiskom. V ljubezni prisluhnite svojemu notranjemu občutku, tako ne boste zgrešili prave smeri. Nekdo na drugi strani bo z vašim pristopom več kot zadovoljen. V službi se pogovorite in soočite z nekom, ki je v ozadju, toda je vir pravih informacij za vas. Na čustvenem področju vas bo proti koncu tedna reševala vaša iznajdljivost.  Nekdo vas bo preizkušal na več področjih, odkrival vaše šibke točke in vas na koncu pomiril s komplimenti. V odnosih bo prisotna manjša napetost, vendar jo lahko premagate.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Prihaja nekaj zmede in bolj počasno življenje kar prinaša to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za ljubezen. Teden bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. Na čustvenem področju se vam odpirajo vrata strasti, vse skupaj prihaja nekoliko nepričakovano, zato ne bodite presenečeni, če se boste najprej ustrašili in umaknili. Vikend bo v znamenju raziskovanja in pridobivanja samozavesti, kar vam bo popolnoma pisano na kožo.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V prvih dneh tedna prihaja neomejeno potrpljenje, ne boste pa pripravljeni popustiti niti malo. Zopet bo obveljala vaša beseda, vendar ni nujno, da boste z izkupičkom zadovoljni. Kljub temu se počasi in vztrajno pomikate naprej. Nekdo se vam bo oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. V nedeljo prihaja čas namenjen delu na sebi. Tehnike, ki vam bodo pisane na kožo bodo od vas pričakovale popolno umiritev in reševanje vzorcev povezanih s preteklostjo.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Čas pred vami vam prinaša nekaj nejasnosti. Razmišljali boste o novi možnosti, ki bo potrebna za osebno duševno počutje in premik na tem področju. Znašli se boste tudi v manjših težavah, bodisi glede dela, materialnih dobrin ali osebnih čustev. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Zato si vzemite čas, odklopite se in pozabite kar je potrebno. Ne nasedajte igricam, ki se jih igra nekdo od bližnjih. V nedeljo bo vaš najljubši dan, saj se bo vse skupaj sestavilo v za vas pravi smeri.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Previdno, če zoprna situacija poteka v poslovnih krogih. Ne prezrite, da vam nekateri ljudje žal ne privoščijo uspeha. Za svojo naivnost ne boste plačali ravno visoke cene, se pa lahko naučite, da se je dobro zanesti samo nase. Čas je za trezen premislek o spremembi. V zadnjih dneh tedna se vam bodo vrstile situacije, ki jih boste težje obvladovali, zato nikar ne bodite trmasti in trdno prepričani v svoj prav, saj se lahko hitro najde nekdo, ki vam bo dokazal, da se motite. Z iskrenostjo se boste sposobni boriti in se postaviti zase na popolnoma ustrezen način.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali in predstavljali svoje zamisli. Pozitivne okoliščine spreminjajo vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova. Ko boste razčistili sami s sabo, se boste tudi veliko lažje soočali s tistimi, ki vas že nekaj časa ne razumejo. Zamere, ki jih nekdo neopravičeno goji do vas, se počasi umikajo vstran, zato boste konec tedna deležni opravičila, ki ga v sebi niti ne pričakujete. Nedelja pa bo namenjena prijetnemu vzdušju.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Na vsak način boste želeli v začetku tedna dokazali svoj prav, vendar pazite, posebno s tistimi, ki vam niso najbolj podobni. Sredina tedna bo povezana z notranjo napetostjo, ki bo nastala zaradi nesigurnosti, povezane s čustvenim področjem. Morda boste morali znižati svoja merila. Šele takrat boste ugotovili, da so bile vaše zahteve več kot previsoke. Poleg tega je marsikdo dobil o vas čisto napačno mnenje. Ohranite proti koncu tedna svojo kvaliteto, tudi če kakšno zadevo nekoliko zamudite. Do vas bo nekdo zelo toleranten, kar vas bo pomirilo. 

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

V prvih dneh tedna prihaja odličen smisel za organizacijo dela in reševanje zagat, obenem pa boste kar izžarevali optimizem. Nič vam ne bo koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče ne posluša. Številne stvari se obračajo v pravo smer. Z dobrimi predlogi se boste zlahka prebili v ospredje, saj vam bodo številni le kimali. Poudarek bo konec tedna na odnosu z domačimi. Prihaja nekaj zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek da niste dobro sprejeti. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose. 

Vaš ključ: Spoštujte mnenja šibkejših!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna