Kitajski horoskop od 9. do 15. 7. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 15. 7. 2018 (foto: profimedia) profimedia
9. 7. 2018

PODGANA

Pričakujte vzburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo, ki vas bo razvedrila. V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam ponuja. Če se nahajate v ljubezenski vezi, pričakujte zadovoljstvo, ki bo trajalo še dolgo, vendar če ga boste znali negovati. Na zdravstvenem področju se varujte prepiha, ki vam lahko pokvari prijetne dni. Delo bo potekalo nemoteno, imeli boste dovolj energije, da postorite vse, kar vam bodo naložili.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Počitnice, ki si jih boste privoščili bodo tokrat aktivne narave, vsekakor pa boste imeli samski možnost, da na njih srečate osebo, ki vam bo popestrila vsak dan, ter vam ponovno vlila upanje, da lahko zaupate. Prihaja čas prijetnega počutja, vznemirljivih dogodkov in novih poznanstev. Tudi na poslovnem področju vam bodo zadeve tekle tekoče, nihče vas ne bo mogel zaustaviti, ali vam preprečiti vašega napredka, ki ste si ga zaslužili s svojo marljivostjo.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

V prvi polovici tedna se vam obetajo spremembe in poglabljanje vase. Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Do vašega srca ni preprosto priti. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako vas osvojiti. Vi pa korakate po svoji poti z drugo osebo v srcu. Nekaj več čustvene odprtosti vam bo namenjene v soboto. Takrat lahko samski srečate prijetno osebo, ki vam bo pričarala metuljčke v želodcu.

Vaš ključ: Ne obupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Na čustvenem področju se boste znašli v manjši zagati. Prisluhnite srcu, kako daleč se je vredno spustiti, razum tokrat nekoliko izklopite. Vašega koketiranja ne razume vsak, zato se varujte napačne presoje, ki bi se vas lahko globoko dotaknila.  Nikar pa v svoji zaljubljenosti ne pozabite na prijatelje, saj je med njimi tudi nekdo, ki mu veliko pomenite in si nikakor ne želi izgubiti stika z vami. Na področju dela in financ boste tokrat flegma, temu sledijo dobri rezultati.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V prvih dneh tedna boste deležni številnih vznemirljivih priložnosti. Predajte se toplini in razumevanju, s tem boste želi toplo naklonjenost. Ta vam bo podarila ogromno življenjske moči za prihodnost. Če boste potrebovali pogovor, to povejte na glas in ne premlevajte v sebi čudnih zgodb, ki vas potisnejo v brezno razočaranja. Odprite se ljubljeni osebi, ki si bo želela poglobitve vajinega odnosa. Na poslovnem področju bo čas primeren za spremembe, ki se jih boste najprej ustrašili, nato pa boste ugotovili, da jih v bistvu nujno potrebujete.

Vaš ključ: Sprejmite drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Prva polovica tedna bo za vas na čustvenem področju nekoliko nihajoča in nestabilna. Zahtevate več pozornosti, a tega ne znate pokazati na pravi način. V odločilnih trenutkih se ustavljate, morda vas je strah, da bi naredili napako. V drugi polovici tedna bo vse drugače saj se boste veliko boljše počutili. Z lastnim zadovoljstvom se boste končno znali potegniti zase in se odločiti, kaj morate storiti, da vam bo lažje. Možno je celo, da določene osebe črtate iz svojega vsakdana.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

V prvih dneh tedna vas čakajo zanimive situacije, ki bodo popestrile vaše življenje. Najbolj sladka so presenečenja, ki jih ne načrtujete. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov, ki jih boste deležni v sredo in uživajte. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, tako kot znate le vi. Ne bodite prezahtevni. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje zelo všeč. Druga polovica tedna bo namenjena reševanju manjših zapletov, povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki vas bremenijo že nekaj časa.

Vaš ključ: Ne jemljite stvari osebno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti in nežna čustva bodo še vedno prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito in tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje. Na poslovnem področju se vas počasi loteva nekaj lenobe, ki jo bo potrebno prebroditi in se zakopati v delo, ter doseči dobre rezultate. S finančnimi zadevami boste nekoliko v zaostanku, vendar vas bo na koncu zopet rešila vaša iznajdljivost.

Vaš ključ: Spremenite smer!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Prva polovica tedna bo namenjena ljubezni in prijetnemu druženju. Z ljubljeno osebo bosta delovala zelo energično in sproščeno. Imate idealno priložnost, da slišite nekaj, kar vas bo močno razveselilo. Ugajala vam bo neka čustvena naklonjenost in pozornost, ki jo boste dobivali od določene osebe. Vaša želja je, izpostaviti se v neki družbi in v ta namen zelo dobro izkoriščate vaše sposobnosti zapeljevanja. Veliko se boste zabavali z različnimi karakterji, morda celo spoznate nekoga, ki bo drugačen.

Vaš ključ: Realnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Uživajte v poletnih dneh, čeprav se vam bodo določene zadeve nekoliko zalomile. Le prvi dnevi v tednu bodo zaznamovani z manjšimi strahovi, posebej če se z nekom še vedno ne morete dogovoriti. Od sredine tedna naprej prihaja do pozitivnejših premikov, posebno v odnosih z nekom, ki bo dokazal, da vas ni pozabil. Počasi se bo vse izboljšalo, čeprav bi morali ostati na preži in stvari opazovati povsem nepristransko. V nedeljo boste polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Z užitkom se boste zabavali v dvoje.

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Prvi dnevi v tednu bodo nekoliko nenavadni. Srečanje z nekom vam bo dovolj, da se boste vprašali, ali ste v trenutnem razmerju resnično srečni in ali bi morda morali kaj spremeniti, dodati ali zahtevati. Nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete zaupati do konca. Mogoča bodo nesoglasja, ki bodo povezana z ljubljeno osebo in bolje bi bilo, da se enostavno prepustite odnosu. Na poslovnem in študijskem področju bo vladalo zatišje pred nevihto. Nikar ne podlezite stresu, ki vas bo napadel.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj nejasnosti, še posebej na poslovnem področju. Če boste na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko vaša hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Samski se boste s prijatelji odpravili na potepanje po morju. Nikar se preveč ne usmerjajte, da morate nekoga spoznati in se z njim zaplesti, saj so najboljše stvari spontane. Vezani pa boste delali na tem, da se vajin odnos poglobi. Prav lepo se boste počutili.

Vaš ključ: Prihaja napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Poglejte si še: