Kitajski horoskop od 9. do 15. avgusta 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 9. do 15. avgusta 2021 (foto: pexels) pexels
9. 8. 2021

 

PODGANA

V dneh pred vami boste še bolj kot običajno strastni na čustvenem področju, zato pazite, da ne boste celo preveč zahtevni pri izražanju želja. Več nežnosti bi bilo dobrodošle. Poskušali se boste prilagoditi nekomu, ki vam sicer veliko pomeni, a to ne bo popolnoma zadovoljilo vaših pričakovanj. Počasi lahko daleč pridete, čeprav niste preveč prepričani o tem. Določene stvari se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in premišljeno. V petek boste polni energije, zato boste z lahkoto opravljali vse, kar vam bodo naložili. Nedeljska energija bo nadvse pozitivno vplivala na vaše počutje, zato boste opravili z družinskimi napetostmi.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Polni boste zadovoljstva. Želeli boste potovati, študirati in debatirati. Vse to morda ne bo uspelo, vendar vam že misel prinaša pozitivne vibracije. Čas bo pravi tudi za odkrit pogovor z osebo, v katero malce dvomite. Lahko izveste dobro novico za finančno področje, kjer se vam je nakopičilo nekaj težavic. Veliko boste premišljevali o preteklih dogodkih, ki so vam spremenili tempo.  Vikend vam prinaša ljubezenske novosti, z nekom se bosta končno razumela brez kakršnih koli zapletov. Prepričani boste, da imate najbolj prav le vi sami, zato boste pričakovali, da se vam bodo vsi prilagajali.

Vaš ključ: Ne vztrajate preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

V dneh pred vami boste zaslutili, da se bo treba prilagajati in temu tokrat ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v simpatični smeri. Vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste premaknili naprej. Počasi prihaja več zadovoljstva. Poskusite ostati nepristranski, tudi glede določenih domačih pripetljajev ali v odnosih s partnerjem, ki pravzaprav ne more uganiti, zakaj ste trenutno slabe volje. Konec tedna vas bodo zajeli ljubezenski dvomi, saj se bo odgovor pojavil pozneje, kot pa vam je nekdo obljubil. Nikakor ne boste razumeli razlogov za to, da morate čakati.

Vaš ključ: Ne bodite nestrpni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Kljub temu, da bodo vsi z eno nogo na odhodu, boste veliko delali in se trudili doseči svoje cilje. Vaš trud bo poplačan morda že proti koncu tedna. Ne glede na vse, boste zadovoljni. Veste, kaj si želite, vendar vas vsakih pet minut prešine nova ideja in vse si želite takoj uresničiti, vendar vas bo tudi ta želja počasi minila. Dokler boste znali nadzorovati čustva in se stvari lotevati odločno, boste na konju. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotevajte vsega, kar vas sicer odbija in vam povzroča sive lase, šlo bo z lahkoto. Poslušali boste svoj notranji glas.

Vaš ključ: Prisluhnite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Postavite si bolj konkretne cilje, poskrbite za urejene finance, šele nato začnite delati na prijetnih stvareh in uživati. Če boste izbrali obraten vrstni red, vam lahko energije ponagajajo z nepredvidenimi finančnimi zapleti. V ljubezni bo prevladovala strast, pretirani nežnosti se boste izognili. Največ napetosti lahko pričakujete v soboto na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za spremembe. Idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. Samski prehajate v novo, bolj plodno obdobje, ki bo polno prijetnih misli.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

V dneh pred vami boste začutili pritisk, da se morate na hitro odločiti, vendar boste začeli oklevati. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepša. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer. Imate občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja. Še vedno boste pod vplivom prevelikega nakupa. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo sicer presenetila, prinaša tudi nekaj dvomov. 

Vaš ključ: Brzdajte neprimerne misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek, ki pa ga v tem tednu še ne bo. Dobronamerno boste prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo celo zameril. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase. Petek je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. V soboto vas bo nekoliko omejevala neverjetna hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo.

Vaš ključ: Prebudite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

KOZA

Zahvalite se svojim sposobnostim ter iznajdljivosti, da vam gre boljše kot nekaterim. Nekaj modrih besed bo preprečilo nemogoča pričakovanja. Ljubezenske vibracije so vam trenutno izredno naklonjene. Težavno je le to, da se nočete odpovedati niti eni priložnosti, ki se ponuja in zato bo odločitev zapletena. Najbolj vas bodo jezili tisti, ki imajo vedno glavno besedo, ne da bi vam kar koli razložili. Obožujete počasno in umirjeno življenje. Zberete pa lahko tudi pogum, da nekomu v nedeljo poveste to, kar že dolgo odlašate.

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Spoznali boste, da vam družba zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju.  Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Soočili se boste tudi s tem, da vas že majhne stvari osrečijo. Sobota vam prinaša ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Ne skrbite, saj imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu.

Vaš ključ: Razrešite nejasnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Za vas je sedaj čas, ki prinaša poglobitev v medsebojnem odnosu in več druženja z družinskimi člani. Vezanim se nakazuje nekaj nejasnosti v komunikaciji, ki jo boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k naravi, ki bo tokrat vaš tempelj energije. V petek boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Nekaj, kar vam ni všeč, se vam bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo najboljša izbira.

Vaš ključ: Pretehtajte celotno situacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

PES

Upoštevati bi morali več novic, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas v bistvu spravlja v slabo voljo. Komaj boste v sredo dočakali povabilo, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih še pred kratkim želeli dokončati. Na vse skupaj se boste v soboto odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej pretehtati.

Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vi ne znate narediti prave poteze v smeri, da izboljšate svojo ljubezensko situacijo. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro, zato ostanite potrpežljivi. Energija srede in četrtka bo zahtevna, saj vas vodi v globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno zaznavo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti. Veliko vaše pozornosti bo tudi na poslovnem področju. Samski boste prišli do zelo zanimivih zaključkov.

Vaš ključ: Ljubezen se prebuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Preberite še: