Kitajski horoskop od 9. do 15. januarja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

 
Kitajski horoskop od 9. do 15. januarja (foto: profimedia) profimedia
10. 1. 2023

PODGANA                             

V teden se boste podali samovšečni in za okus drugih tudi malce egoistični. Na področju kariere boste uporni in nedisciplinirani, saj boste ves čas želeli izstopati. Ker boste delovali samosvoje, vas bo težko v karkoli prepričati. Nikomur nočete biti podložni, zato boste na vsakem koraku pripravljeni na spopad. Z veseljem boste vodili dialoge in poveljevali, vendar pa ne boste zaslužili pravega zaupanja, po katerem tako močno hrepenite.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Ker boste sredi tedna napeti, bi bilo treba najprej dobro premisliti, kajti tiste, ki vam zaupljivo sledijo lahko popeljete v slabo voljo. Proti koncu tedna vam bo namenjeno udobno in brezskrbno življenje. Prihajajo tudi številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. V dobro voljo vas lahko spravi spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje razmerje in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so namenjena nova poznanstva.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Bodite zaljubljeni ter zadovoljni s sabo in ne iščite težave tam, kjer jih ni. Črnogledost postavite čim prej na stran, saj boste z dobro voljo lažje dosegli sam vrh. Največ težav boste imeli tisti, ki ste v precepu glede razmerja, ki se že nekaj časa nahaja v konfliktnih situacijah. Odločnost in dobra energija bo v nedeljo navdihovala tudi ljudi okrog vas, kar vas bo razveselilo. Presenetilo vas bo, da vas bo ogovoril nekdo, ki ste ga že skoraj pozabili.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

MAČKA

Nekaj, kar se bo zgodilo nepričakovano bo le nadaljevanje zgodbe, ki vas vedno bolj utruja in bremeni, zato bodite bolj previdni. Imate pravo taktiko, nastop bo dobrodušen, zato boste cilje dosegali samozavestno, stežka se vam bodo postavili po robu. Ko se boste nekaj odločili, vas nič ne bo zaustavilo. Prijateljev tokrat zaradi njihovih obveznosti ne boste imeli na razpolago, vendar jim boste kljub temu zvesti in bi zanje tudi marsikaj žrtvovali. Do tistih, katere ljubite, boste zelo velikodušni.

Vaš ključ:Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:olivno zelena 

ZMAJ

Čaka vas naporna sredina tedna, ki prinaša tudi nekaj manjših nejasnosti. Sprva si boste vse skupaj razlagali kot zaroto, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za zadeve, ki jih je žal potrebno popeljati do konca. Nahajate se v izredno nihajočem obdobju in kljub temu boste znova prevzeli glavno vlogo, čeprav niste popolnoma prepričani vase. Priložnost na področju čustev boste v nedeljo ujeli pravi čas. Izkoristite tudi zanimive predloge domačih.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

KAČA

Vajeni ste, da vse poteka tako kot si želite, toda morali bi se privaditi na nekaj novosti, tudi če ste o določeni zadevi povsem prepričani. Prisluhnite predvsem sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje misli. Pogum in samozavest lahko v petek izkoristite na poslovnem področju. Vse bo prišlo ob pravem času. V ljubezni bo konec tedna vladalo zatišje, zato se raje zamotite s kakšno stvarjo, ki vam prinaša dolgoročne koristi. Premislite tudi glede odnosa s sodelavcem.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

KONJ

Izkazali se boste kot pametno, odločno in ljubeznivo bitje. Deležni boste tudi odličnega smisla za humor, vaša lepota pa vam lahko pripomore do točke sreče. Dejstev, nasvetov in sodb skoraj ne boste upoštevali, saj boste bolj svojeglavi. Tisto, kar ste sklenili, vam mora uspeti, saj ne boste prenesli poraza. Nikoli si nebi odpustili, če bi član družine ali nekdo od prijateljev potreboval pomoč in se vi ne bi odzvali. Čez vikend se sprostite in privoščite več romantike.

Vaš ključ: ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

KOZA

V teden vstopate nekoliko nestabilni, še posebej na področju čustev, kjer dvomite v določene besede in dejanja. Spoprijeli se boste s težavnimi situacijami, čeprav vam bo primanjkovalo poguma in vztrajnosti. V drugi polovici tedna boste vezani deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na ustnice. Veliko bo strasti, čutili boste zadovoljstvo, ki bo dolgo trajalo. Pojdite v naravo, kjer boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

OPICA

Kljub vaši miroljubni zunanjosti boste kolerične narave in nagnjeni k konfliktom, če vam karkoli ne bo ustrezalo. Če vas bodo prosili, boste v neki skupini tudi dober govornik, čeprav običajno molčite in ste raje opazovalec. Po nepotrebnem se obremenjujete z nečim, kar ni pomembno. Razširite obzorja in se odprite se za novosti. Energije vas usmerjajo k bolj zanimivim premikom, takšnim, ki bodo od vas zahtevali tudi veliko mero tveganja.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

PETELIN

Dogajanje bo vplivalo na področja, ki govorijo o vašem pogledu na svet. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Prihaja osebna rast, ki bo olajšala vaše korake. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo mirovalo, saj ne boste imeli energije za poglobitve in nadgradnjo. Neodločnost, ki jo boste začutili, je le posledica nakopičenih dvomov.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena 

PES

Z lahkoto se boste odpovedali obveznostim, tudi če vas bodo nadrejeni grdo gledali. Naredili boste korak v novo situacijo, pokazali svoje skrite čare in se odlično zabavali. Iskrene želje najbližjih in srčnega izvoljenca bodo božale vašo dušo. Vikend bo za mnoge delaven, morda boste dejansko v službi ali pa boste poiskali družbo kuhalnice. Pozitivni koraki se vam obrestujejo, ker ste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega, o čemer premlevate že dlje časa.

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Na začetku tedna boste razdražljivi, potrpežljivost bo nekoliko omajana. Če imate kakšne fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Doživeli boste manjše osebne spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnjem obdobju. Pozorni bodite predvsem na področju medsebojnih odnosov, saj nekomu razkrivate preveč, drugemu premalo, pomembno je, da čim prej poiščite pravo ravnovesje. Ne razmišljajte toliko o napakah drugih.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Preberite tudi: