Ljubezenski horoskop od 17. do 23. 9. 2015

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni od 17. do 23. septembra 2015.

Ljubezni moramo le dovoliti, da se zgodi (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2015

Oven

Tisti, ki ste v zvezi, boste občutili polno mero ljubezni in strasti. Predanost partnerja bo ključen dejavnik za vaše dobro počutje, rezultat česa bo uspeh na vseh področjih. Samski, izstopite iz svoje klasične vloge in si privoščite kanček drznosti. Neuslišana plat življenja je posledica zadržanosti.

Bik

Neuslišana čustvena plat življenja je posledica zadržanosti. Izstopite iz svoje klasične vloge in si privoščite kanček drznosti in tveganja. Lahko se zgodi, da boste nad rezultatom prijetno presenečeni. Tisti, ki ste vezani, partnerju brez oklevanja zaupajte svoje želje in stališča, kljub užaljenosti.

Dvojčka

Opazili boste, da se partner pred vami počasi umika. Razlog za takšno obnašanje so skrivnosti, povezane s težavami njegovih staršev na področju zdravja in financ. Za samske bo ta teden pravi za sprejemanje odločitev na področju ljubezni. Vse odločitve imajo možnosti, da se izkažejo kot optimalne.

Rak

Vaše ljubezensko življenje trenutno stagnira. Ljubezen je tiha, bolj mrtva kot živa, medtem ko so odnosi do prijateljev živahni. Čim prej popravite nastalo situacijo, da bo ljubezen pred prijateljstvom. Tisti, ki ste samski, se raje posvetite sedanjosti in pozabite na pretekle neuspešne čustvene odnose.

Lev

Na čustvenem področju vas čaka sreča. V odnosu se bosta ponovno pojavila toplina in spoštovanje. Vez, ki vaju s partnerjem povezuje, se bo poglobila in utrdila, če boste znali dobro sprejemati in vračati. Samski, ne stojte križem rok, ampak čim prej zapustite prag svojega doma in se podajte na lov.

Devica

Samski, osebo, po kateri hrepenite, najprej dobro spoznajte in se s tem izognite razočaranju. Vezani boste imeli največ dogajanja na področju odnosov, kjer se ne bo vse dogajalo po pričakovanjih. Komunikacija s partnerjem bo drugačna, kot ste je vajeni. Sprememba bo dobrodošlo, da uidete rutini.

Tehtnica

V prihajajočih dneh vas bo zajel nekakšen val negotovosti. Posvetili se boste preučevanju čustev med sabo in partnerjem. Nikar ne pozabite, da neutemeljeno sumničenje ni dobro za zvezo, zato omejite svoj egoizem. Posvečajte se sebi. Samski boste spoznali osebo, ki vam bo vzela dih.

Škorpijon

Slabo počutje bo prebudilo in obenem na plan prineslo neljube dogodke iz preteklosti. Tokrat se bodo vaše misli dotaknile ljubezni iz preteklosti. Grenki spomini naj vas ne odvrnejo, da si ne bi upali v ljubezni naprej. Vezani boste od partnerja občutili veliko topline in nežnih pogledov.

Strelec

Za samske je skrajni čas, da se posvetite ljubezni in zaključite premišljevanja, ki ne vodijo nikamor. Nekaj bo za želen uspeh treba ukreniti, takšno je pač dejstvo. Vsaka akcija izzove reakcijo, zato čim prej ukrepajte. Vezani boste s svojim partnerjem preživeli veliko skupnih uric.

Kozorog

Čas bo nadvse neugoden za reševanje čustvenih zadev, vendar kljub temu ne boste klonili ali se prepustili žalosti. Doletelo vas bo razočaranje, ki ga boste občutili le za kratek čas, in sicer do pojasnitve dvoma. Samski, za ljubljeno osebo ne žalujte sami, ampak poiščite pomoč iskrenega prijatelja.

Vodnar

Precejšnja mera energije in moči bosta zadoščali, da se boste partnerju posvetili bolj kot ponavadi. Ves čas, ki si ga bosta vzela, bo namenjen reševanju težav z ene ali druge strani. Samski boste navezali stike z osebo, ki vam že dlje časa buri domišljijo. Naj te sanje postanejo resničnost.

Ribi

Samski boste občutili žalost, razočaranje in prizadetost, ko boste pomislili na ljubezensko plat življenja. Za slednje boste krivi sami, ker namesto da bi se postavili zase, raje ustrežete drugim. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste partnerju namenili veliko več pozornosti kot po navadi.

Napisala vedeževalka Jasna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri