Ljubezenski horoskop od 18. do 24. 6. 2015

Kakšno ljubezensko življenje vam obetajo zvezede v obdobju od 18. do 24. 6. 2015?

18. 6. 2015

Oven

Ljubezensko zvezo boste postavili v ospredje. Partnerja boste presenetili z drobno pozornostjo. Romantični načrt boste uspešno izvedli. Ob presenečenju vam bo partner neizmerno hvaležen. Samski, pri iskanju ljubezni bodite bolj aktivni. Ljubezen ni samoumevna, zanjo se je treba potruditi.

Bik

Samski boste na ljubezenskem področju bolj vztrajni in pogumni. Ta teden bo idealen, da iz prijateljstva presedlate v ljubezensko razmerje. Vezani boste v ljubezenskem odnosu čutili nekaj napetosti. Partner vam bo očital nepozornost. Poskrbite, da ne bo tako, in mu pripravite romantično večerjo.

Rak

Vezani boste na čustvenem področju precej razdražljivi in občutljivi, glavni krivec pa bo ljubosumje. Preden karkoli naredite, se pogovorite s partnerjem. S pogovorom lahko rešite nesoglasja. Samskim se bo na ljubezenskem področju ponudila nova priložnost. Tokat poslušajte svoje srce.

Dvojčka

V ljubezni boste čutili zatišje. Bolj kot z govorom boste sebi v korist delovali, če boste znali prisluhniti partnerju. Dovolite mu, da vam pove, kaj si misli o vajinem odnosu, kaj čuti in kako bi rešil probleme. Samski boste dali ljubezen na stranski tir in se posvetili drugim stvarem.

Lev

Partner vas bo neprestano opazoval, ker se boste obnašali zelo skrivnostno. Ljubosumnost bo prisotna pri obeh. Pojdita raje na kakšen koncert ali zabavo. Tako bo odnos postal bolj romantičen in iskren. Samski, pokličite osebo, ki jo imate že dolgo v mislih. Bodite sproščeni in odprti.

Devica

Samski se boste nepričakovano zaljubili. Vse okrog vas se vam bo zdelo čudovito. Nikar ne pozabite na tiste, ki so vam pomagali na poti do te sreče. Vezani boste deležni veliko sprememb in novosti. Tokrat bo partner sprejemal vse odločitve. Prilagajanje bo nujno.

Tehtnica

Samskim se bo ponudilo kar nekaj ljubezenskih priložnosti. Pretiranega zanimanja ne boste pokazali. Vse bo ostalo bolj v domišljiji. Vezanim se na področju ljubezni obeta obilo ljubezni in nežnosti partnerja. Izkoristite vse, kar se vam ponuja. Srčna vez med vama se bo utrdila.

Škorpijon

Samski boste tokrat čustva usklajevali z razumom. V preteklosti ste se zaradi tega marsikdaj opekli. Lepa beseda in prijeten pogled vam simpatične osebe sta bila dovolj, da niste kaj dosti razmišljali, ali je za vas primerna ali ne. Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, boste zelo uživali.

Strelec

Partner se bo počutil zapostavljeno, saj boste večino časa namenili poslu. Ljubljena oseba bo poskušala na različne načine preveriti, ali še kaj čutite do nje. Čas je, da se posvetite svoji zasebnosti. Samski boste imeli razburljivo ljubezensko dogajanje, ki se bo zaključilo s srečnim razpletom.

Kozorog

Tisti, ki ste samski, plamena strasti ta teden ne poskušajte pogasiti. Brez pomisleka se predajte ljubezni, ki se vam ponuja. Občutki bodo nepozabni. Veselje in sreča bosta tokrat na vrhuncu. Vezani boste na ljubezenskem področju precej občutljivi. Pretehtali boste vsako partnerjevo besedo.

Vodnar

Samski boste začutili ljubezen v zraku. Preden se boste zapletli v zanko ljubezni, se vprašajte, ali ste dovolj odgovorni za resno zvezo. Za razmislek si vzemite čas, da vam ne bo žal. Tistim, ki ste vezani, bo partner pripravil prijetno presenečenje. Prevladovala bodo čustva in strast.

Ribi

Tisti, ki ste v resnih zvezah, boste ugotovili, da tokrat s partnerjem razmišljata podobno. Vse skupaj se vam bo zdelo prelepo in preveč usklajeno. Izkoristite to, saj ne veste, kako dolgo bo trajalo. Samski boste naredili vse, da bi se to spremenilo. Znova boste bolj družabni.

Napisala vedeževalka Maja (090 7777)