Ljubezenski horoskop od 2. do 8. 6. 2016

Tedenski horoskop za področje ljubezenskih odnosov.

Ljubezenski horoskop od 2. do 8. 6. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 6. 2016

Ribi

Samskim bo ta teden prinesel več optimizma in zaupanja v ljubezen. Oseba, ki jo poznate že nekaj časa, vas bo začela privlačiti. Poznanstvo se lahko razvije v resno zvezo. Vezanim se bo zdelo, da se morajo kar naprej prilagajati partnerju. Ne obupajte prehitro in se z njim temeljito pogovorite.

Oven

Vezani boste ves teden razmišljali o partnerskem odnosu. Menili boste, da se je partner brez pravega razloga oddaljil od vas. Ne razmišljajte vedno negativno, saj to ne pomeni, da do vas ničesar ne čuti, le čas zase potrebuje. Samski boste še naprej osvajali vse po vrsti. Želeli si boste le avanturo.

Bik

Tistim, ki ste vezani, bo šlo ta teden vse narobe. Za vsako napako boste krivili partnerja. Vzemite se v roke in razmislite, koliko k prepirom prispevate tudi sami. Samskim se na delovnem mestu obeta ljubezenska avantura. Pazite, da se ne zapletete v ljubezenski trikotnik.

Dvojčka

Samski boste želeli spoznati osebo za resno zvezo. Le pogumno. Vezani boste imeli ogromno želja. Partner vam bo poskušal pomagati, da se jih čim več uresniči. Vajin odnos bo poln topline in ljubezni. Ponovno se boste razumela kot nekoč. Komunicirala boste brez nepotrebnih izpadov.

Lev

Za samske bo teden idealen za to, da se začnete posvečati sebi. Poskrbite, da boste bolj opaženi. S tem boste lažje našli ljubezen svojega življenja. Vezani lahko od partnerja pričakujete nekaj lekcij. Poskušajte se spomniti, kaj ste naredili narobe, in to popravite. Pripravite mu presenečenje.

Devica

Vezani boste imeli več energije kot ponavadi. S tem boste partnerja zelo zmedli. Postal bo sumničav. Poskusite ga pomiriti tako, da si vzamete čas zanj in ga povabite na kakšen izlet. Samski boste spoznali osebo, ki vam bo spremenila življenje in vas popeljala med oblake.

Tehtnica

Samski boste želeli na ljubezenskem področju doseči nekaj, kar si že dolgo želite. Če boste vztrajni, vam bo to tudi uspelo. Vezani boste veliko razmišljali o prihodnosti s trenutnim partnerjem. Zavedajte se, da se vsako razmerje kdaj znajde v krizi. Poskusita se pogovoriti in najti skupno rešitev.

Škorpijon

Tistim, ki ste samski, bo teden prinesel več priložnosti za ljubezen. Poskusite znova odpreti svoje srce in mogoče se še enkrat zaljubite. Čas celi rane. Vezani boste s partnerjem imeli teden, poln topline in romantike. Uresničevala bosta svoje fantazije. Lepo vama bo.

Strelec

Tisti, ki ste v resni zvezi, boste zlahka navezovali stike. S partnerjem se bosta veliko pogovarjala o načrtih za skupno prihodnost. Probleme boste reševala sproti z veliko mero potrpežljivosti. Samski boste končno spoznali, da potrebujete nekoga ob sebi. Pojdite v akcijo in uspelo vam bo.

Kozorog

Vezani se boste zelo trudili za partnerja. Želeli si boste vso njegovo pozornost. Uspelo vam bo. Vse svoje dejavnosti bo dal na stran in se vam posvetil. Samski boste znova želeli avanturo. Pri spoznavanju ljudi bodite pozorni, da se ne opečete kot v preteklosti.

Vodnar

Tisti, ki ste vezani, boste v tem tednu naravnani negativno. To ne bo dobro vplivalo na vajin odnos. Vzemite si čas zase in premislite, kaj si v odnosu želite. Samski ne odlašajte z iskanjem osebe za resno zvezo. Če vam je kakšna oseba všeč, pristopite k njej in jo povabite na zmenek.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri