Ljubezenski horoskop od 20. do 26. 4. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 20. do 26. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
20. 4. 2017

Ribi

Samski boste znova navezali stik z osebo, ki vas je prizadela. Želeli boste razjasniti nesporazum. Vezani boste želeli partnerju pojasniti določene zadeve. Partner tega ne bo najbolje sprejel. Njegovo razpoloženje in obnašanje se bosta vidno spremenili. To vas bo zelo prizadelo.

Oven

Prva polovica tedna bo zaznamovana s prepiri na partnerskem področju, ki pa ne bodo večjega pomena. Hitro bosta rešila vse nesporazume. Samski se boste naveličali monotonosti, da je dan enak dnevu. Potrebne bodo spremembe, zato boste razmišljali, da bi znova začeli razmerje.

Bik

V ljubezni boste okusili obe skrajnosti in na koncu izbrali zlato sredino. Pomembno je, da ne pripisujete vse krivde sebi. Za težave sta vedno kriva dva. Samski boste s svojim pristopom vplivali na druge, ki vas bodo zaradi tega oboževali. Pokazali boste, kako veliko vam pomeni njihova bližina.

Dvojčka

Samski ne boste imeli sreče pri iskanju osebe za resno zvezo. Vse vam bo šlo narobe. To vas bo tako močno prizadelo, da boste znova povsem obupali. Vezani boste razvajali sebe in partnerja. Uživala bosta v vsakodnevnih malenkostih. Skupni dom si bosta želela popolnoma spremeniti.

Rak

V zvezi stavite na dejanja, in ne na besede. Obstaja nevarnost lažnih obljub in neizpolnjenih pričakovanj. Samski boste pripravljeni na mnogo ljubezenskih pustolovščin. Nikakor se ne boste mogli odločiti, kje bi sploh začeli. Previdnost ne bo odveč, dokler osebe dobro ne spoznate.

Lev

Tisti, ki ste samski, boste razmišljali o ljubezenskem življenju. Počutili se boste osamljene. Ob sebi si boste želeli nekoga, ki vas bo razvajal. Tisti, ki ste vezani, boste do partnerja precej ljubosumni, ker vam ne bo naklonil dovolj pozornosti. Veliko bo prepiranja in slabe volje.

Devica

Tisti, ki ste vezani, boste spregledali vsako napako ljubljene osebe. Razvajali jo boste na vsakem koraku. S tem boste pri partnerju dobili le pozitivne pike. Samski boste imeli lepe možnosti za nova poznanstva, posebno prek prijatelja. Vse bo potekalo tako, kot si boste zamislili.

Tehtnica

Odličen teden bo za druženje in zabave. Tistim, ki želite sorodno dušo, bo to druženje pomagalo, da jo boste našli. Znova boste polni energije in elana. Tisti, ki ste vezani, boste našli odgovor na že dolgo zastavljeno vprašanje. V partnerja boste vrtali toliko časa, dokler ne boste rešili vseh težav.

Škorpijon

Vezani boste v tem tednu pozitivno razpoloženi. Držali se boste tistega, kar mislite in čutite. Odgovornost bo ključ napredka v vajini zvezi. Samski boste uresničili svojo željo in se približali osebi, ki vam je že dolgo všeč. Privlačnost bo obojestranska. Pokažite ji, da vam to zelo veliko pomeni.

Strelec

Teden, ki je pred vami, vam prinaša možnosti, da izboljšate odnos z drago osebo. S partnerjem se boste znova zbližali in obnovili zvezo. Samski boste imeli pred sabo dober teden, ampak ga ne boste znali izkoristiti. Osvajanje vam ne bo šlo dobro od rok. To vas bo potrlo.

Kozorog

Samski boste srečni s prijatelji. O partnerju za resno zvezo ne boste več razmišljali. Menili boste, da bo za to prišel čas takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Vezani se boste držali realnosti. Samo tako boste prinesli izboljšanje v vajino zvezo, vse drugo boste dali na stran.

Vodnar

Nenadne spremembe bodo v vaše ljubezensko življenje vnesle zmedo in obup. Zdelo se vam bo, kot da se vse okoli vas dogaja prehitro. Na silo ne boste rešili odnosa. Potreben bo pogovor. Samski boste v tem tednu precej zadržani pri spoznavanju novih ljudi. To vas bo povsem potrlo.

Napisala vedeževalka Maja

Preberite še: Rešite tibetanski test, ki bo razkril vašo osebnost