Ljubezenski horoskop od 22. do 28. 10. 2015

Kako se bo odvijalo vaše ljubezensko življenje v obdobju od 22. do 28. 10. 2015.

Ljubezenski horoskop od 22. do 28. 10. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 10. 2015

Oven

Vaši namigi bodo preveč prozorni, da bi lahko še vedno ustvarjali vtis, da vas resnejša ljubezenska zveza sploh ne zanima. Prepustite se čustvom, rezultati bodo hitro vidni. Vezani z ljubosumnostjo ne boste dosegli prav ničesar, četudi vas bo nekdo prepričeval o nasprotnem. Prepustite se trenutnemu utripu.

Bik

Nekdo vam bo želel povedati nekaj prijetnega, vi pa ga boste neprestano zavračali. Toda tudi njegove potrpežljivosti bo enkrat konec, zato poskrbite, da se vam obnašanje ne maščuje. Tisti, ki ste vezani, boste občutili veliko ljubezni in topline. Partner vas bo popeljal v svet čarobnosti.

Dvojčka

Razvoj dogodkov bo odvisen predvsem od vas in lahko se vam zgodi, da se boste zaljubili. Grozi vam, da se vam bodo spet odprle stare srčne rane. Vezanim se konec tedna obeta delna izpolnitev vročih ljubezenskih želja. Pravzaprav je zadnji čas, da zakrpate luknje v svojih ljubezenskih zadevah.

Rak

Vezani boste srčni osebi neštetokrat pove­dali, da jo imate radi. Samski ste všeč nekomu, ki je dovolj resen in zrel, da bi vas lahko osrečil. Pokažite nekoliko več zanimanja in lahko bo še prav zanimivo. Osrečili boste tako sebe kot tudi osebo, ki vam bo v prihodnosti še marsikaj pomenila.

Lev

Vezani boste ta teden pod velikim stresom. Potrebovali boste pomoč partnerja, ki vam bo pomagal napolniti baterije. Samski boste preživeli prav prijetno avanturo, vendar se nikar ne zanašajte na trenutno razmerje. Kakor je prišlo, tako bo tudi odšlo. Vam pa bo ostal prijeten spomin.

Devica

Samski ne obešajte svojih neuspelih avantur na veliki zvon, saj vas bodo slišali celo v deveto vas. To pa utegne biti zelo neugodno, saj lahko pridejo novice na napačna ušesa. Nikar se spet ne prenaglite. Vezani boste dobili vse, kar si boste zaželeli. Ljubljena oseba vam bo vse prinesla na pladnju.

Škorpijon

Samski se boste nepričakovano zaljubili. Vse naokrog se vam bo zdelo naravnost čudovito. Nikar ne pozabite na tiste, ki so vam k tej sreči pomagali. Dober prijatelj je vreden več kot le bežen ljubimec. Vezani boste zelo občutljivi, saj v partnerskem odnosu ne bo tako, kot bi si želeli.

Tehtnica

Ta teden bo kot nalašč za urice v dvoje. Do partnerja boste bolj odkriti kot ponavadi, in to čeprav lahko odkritost povzroči precejšnje nelagodje. Tiste, ki ste samski, čaka kar nekaj prijetnih doživetij. Priložnosti sicer ne bo manjkalo, od vas pa je odvisno, ali jih boste izkoristili.

Strelec

Samski se boste ta teden veliko spogledovali. Spogledovanje bo sicer uspešno, vendar pa raje dvakrat premislite, preden se boste odločili za kaj več. Vezani boste zelo skrivnostni do partnerja. Ljubosumnost bo prisotna pri obeh. Pojdita skupaj na kakšno družabno prireditev.

Kozorog

Nekdo iz vašega poslovnega okolja vam bo pihal na dušo. Začeli ga boste gledati s popol­noma drugačnimi očmi. Ne spuščajte se v karkoli več, lahko bi vas prizadel. Kljub temu bodite prijazni in spoštljivi. Vezani boste v partnerskem odnosu zelo občutljivi. Dvomili boste o partnerjevi zvestobi.

Vodnar

Vezani boste ves teden kuhali čustvene zamere. Na partnerjevo pozornost boste reagirali površno. Vse, kar bo partner naredil za vas, vam ne bo pomenilo nič. Gledali boste samo nase. Samskim se bo v misli prikradla oseba iz otroštva. Spomin vam bo vzbudil občutek osamljenosti. Opogumite se in jo pokličite.

Ribi

Partner bo pogrešal vašo romantičnost. Storite nekaj lepega za vajino zvezo. Zadovoljna bosta oba. Samski se boste držali bolj ob strani, vendar boste še vedno v središču pozornosti. Vsekakor vam bo to zelo koristilo pri izpeljavi ljubezenskih načrtov. Zabavali se boste, kot že dolgo ne.

Napisala vedeževalka Jasna