Ljubezenski horoskop od 3. do 9. 12. 2015

Ljubezenski horoskop za obdobje od 3. do 9. 12. 2015.

Ljubezenski horoskop od 3. do 9. 12. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 12. 2015

Oven

Vezani se boste v teh dneh v partnerjevi družbi dolgočasili, zato boste sami poskrbeli za potrebne spremembe. Pazite na svoje prioritete in kmalu boste ugledali uspeh tudi na domačem ljubezenskem pragu. Tisti, ki ste samski, boste spoznali simpatično in komunikativno osebo. Ne bodite vsiljivi.

Bik

Še pred koncem tedna se bo komunikacija med vami in partnerjem izboljšala. Navdušeni boste nad brezpogojno partnerjevo ljubeznijo. Romanca bo po nekoliko težjem začetku od zdaj na vrhuncu. Samski boste veliko časa preživeli s prijatelji. Iskanje ljubljene osebe vas ne bo preveč zanimalo.

Dvojčka

Samski boste vzcveteli že v začetku vikenda. To lahko pripišete blagodejnemu vplivu planetov. Ljubljeni in zaljubljeni boste, zaradi česar bodo zadovoljni tako vaši hormoni kot vaše srce. Vezani boste mirno ljubezensko življenje ohranili le z iskrenim pogovorom. Vedno najprej premislite, preden rečete.

Rak

Tisti, ki ste samski, boste doživljali preizkušnje, ki si jih niste predstavljali niti v najbolj divjih sanjah. Vezani boste deležni drastične partnerjeve spremembe. Če boste v dvomih ali razpeti med različnimi občutki, se pogovorite s prijateljem. Pogovor vam bo dobro del in pomagal pri vaši odločitvi.

Lev

Vezani boste postali bolj odločni in samozavestni, saj si boste kljub negativnim posledicam upali podati lastno mnenje partnerju. Tako se bo razmerje utrdilo, zato vztrajajte in zaupajte vase. Tisti, ki ste samski, bodite pri iskanju partnerja bolj komunikativni. Pokažite več zanimanja.

Devica

Vezani se boste za dobro in ljubeče vzdušje zelo potrudili. Želeli si boste narediti vse, kar je v vaši moči. Pozitivna miselnost bo dobro vplivala na partnerja in vas. Postali boste še bolj ljubeči in pripravljeni pomagati rešiti neki nesporazum. Samskim v tem tednu ne bo nihče po volji.

Tehtnica

Tisti, ki ste vezani, se boste v tem tednu počutili zelo osamljeno. Krivi boste sami, saj partnerju ne boste posvetili dovolj časa. V naslednjem tednu poskušajte to popraviti. Samski boste končno stopili v stik z osebo, po kateri vaše srce že nekaj časa hrepeni. Ne izpustite je iz rok.

Škorpijon

Za vezane bo ta teden minil dokaj mirno, če partnerja ne boste spominjali na preteklost. Nikar ne vztrajate pri obtožbah, ampak raje pozabite na vse skupaj. Tisti, ki ste samski, boste imeli priložnost spoznati zanimivo osebo. Osebi ne posvečajte večje pozornosti, saj bo to samo prehodnega značaja.

Strelec

Samski tokrat ne boste brezglavo silili v nemogoče, saj so vas pretekle napake izučile. Pustite času čas. Vezani se boste zelo lepo razumeli s partnerjem. Ta teden bo za vaju zelo čustven in romantičen. Partner vam bo ustregel v vsem, kar si boste zaželeli. Želeli si boste, da bi to trajalo večno.

Kozorog

Za vezane bo ljubezensko področje zelo sproščeno. S partnerjem si privoščite razvajanje v dvoje. S tem boste poglobili vajin odnos. Pri samskih je možno, da se boste zaljubili v osebo, ki je že oddana ali za katero se zanima še nekdo drug. To vsekakor ni razlog, da bi odnehali.

Vodnar

Samski še vedno ne boste pripravljeni na resno zvezo. Bolečina, ki jo čutite v srcu, je prevelika. Vezani boste občasno in nehote še vedno odtavali v preteklost. Obujali boste spomine na osebo, ki vam je veliko pomenila. Do partnerja boste čustveno zelo hladni, saj ne boste čutili enake povezanosti.

Ribi

Vezani boste imeli občutek, da vam partner ne nameni dovolj časa. Potrudite se, da ne bo tako. Presenetite ga z romantično večerje ob soju sveč in ga znova osvojite. Trud se vam bo obrestoval. Samski boste spoznali osebo, ki vam bo pokazala prava čustva. Znova boste verjeli v ljubezen.

Napisala: vedeževalka Karina