Ljubezenski horoskop od 3. do 9. septembra 2015

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni od 3. do 9. septembra 2015.

Ljubezenski horoskop od 3. do 9. septembra 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 9. 2015

Oven

Vaša čustva se bodo vzbudila in vas navdala s prijetnimi občutki in hrepenenji po novi romantični avanturi. Prisluhnite svojemu srcu, ko se bo pojavila kakšna priložnost, in ne silite v zvezo. Dopustite času čas! Vezani boste še najprej uživali v ljubezenski pravljici s svojim partnerjem.

Bik

Samski kljub boljšemu počutju ne boste premogli toliko poguma, da bi si upali soočiti se z osebo, do katere gojite skrita čustva. Za zdaj jo pač ignorirajte. Nepripravljeni ne poizkušajte ničesar, raje se lotite česa drugega. Vezane bo zajel val negativne energije, ki se bo zelo poznal na odnosu.

Dvojčka

Čas bo nadvse neugoden za reševanje čustvenih zadev, vendar kljub temu ne boste klonili ali se prepustili žalosti. Doletelo vas bo razočaranje, ki ga boste občutili le za kratek čas, in sicer do pojasnitve dvoma. Samskim bodo zvezde naklonjene na čustvenem področju. Izkoristite vsak trenutek.

Rak

Vezani boste zelo zahtevni na čustvenem področju. Marsikaj vas bo motilo, zato boste sklenili, da je čas za odkrit pogovor s partnerjem. To bo odločilno, saj bosta na ta način sklenila kompromis in rešila zvezo. Samski boste na čustvenem področju zelo občutljivi, zato pazite, da se ne zapletete.

Lev

Precejšnja mera energije in moči bo zadoščala, da se boste svojemu partnerju posvetili bolj kot običajno. Ves čas, ki si ga bosta vzela, bo namenjen reševanju težav z ene ali druge strani. Za samske je skrajni čas, da se posvetite ljubezni in zaključite s premišljevanji, ki ne vodijo nikamor.

Devica

Prepustite se toku čustev, ki vas navdajajo. Tisti, ki ste v zvezi, boste občutili polno mero ljubezni in strasti. Predanost partnerja bo ključen dejavnik za vaše dobro počutje. Rezultat bo uspeh na vseh področjih. Samski se boste na področju čustev končno opogumili in pokazali svoje mehko srce.

Tehtnica

Samski ste na čustvenem področju doživeli razočaranje. Ker ste po srcu nežna duša, vas je to zelo prizadelo. Ne žalujte sami. Poiščite pomoč iskrenega prijatelja, ki vam bo pomagal prebroditi krizo. Vezane v partnerskem odnosu čaka sreča. Ponovno se bosta pojavila toplina in spoštovanje.

Škorpijon

Slabo počutje bo prebudilo in obenem na plan prineslo neljube dogodke iz preteklosti. Tokrat se bodo vaše misli dotaknile ljubezni iz preteklosti. Grenki spomini naj vas ne odvrnejo, da si v ljubezni ne bi upali naprej. Tistim, ki ste vezani, se bo vez, ki vaju s partnerjem povezuje, poglobila in utrdila.

Strelec

Ko se bo treba za koga odločiti, se ne prenaglite, da se pozneje ne boste kesali. Včasih je bolje premisliti dvakrat ali trikrat in izbrati tisto pravo kot enkrat in popravljati storjeno zmoto. Vezani partnerju brez oklevanja zaupajte svoje želje in stališča. Kljub morebitni užaljenosti.

Kozorog

Partner se bo počasi umikal. Razlog za takšno obnašanje so skrivnosti, povezane s težavami na področju zdravja in financ. Pustite ga, da v miru preštudira situacijo. Samski boste morali za želeni uspeh nekaj ukreniti, takšno je pač dejstvo. Vsaka akcija izzove reakcijo, zato čim prej ukrepajte.

Vodnar

Tokrat boste največ ugodja deležni na področju ljubezni. Svojemu partnerju boste namenili sleherni trenutek in za vaju bo ta teden nepozaben. Želeli si boste, da se ne konča. Vsi preostali, ki ste samski, boste še naprej ostali prepuščeni samemu sebi. Še naprej se boste posvečali zabavi in prijateljem.

Ribi

Tistim, ki ste v zvezi, se obeta veliko zabave in razumevanja v odnosu. Ljubezensko življenje samskih trenutno stagnira. Ljubezen je tiha, bolj mrtva kot živa, medtem ko so odnosi do prijateljev živahni in radoživi. Čim prej popravite nastalo situacijo, da bo ljubezen pred prijateljstvom.

Napisala vedeževalka Ana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri