Ljubezenski horoskop od 4. do 9. 11. 2016

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 4. do 9. 11. 2016 (foto: profimedia) profimedia
4. 11. 2016

Ribi

Tistim, ki ste samski, ne bo potekalo vse po pričakovanjih. Določene stvari se vam bodo ustavile. Ne obupajte in se spopadite z vsem, kar vam utegne prekrižati pot. Tisti, ki ste vezani, boste imeli s partnerjem težave. Motila vas bo njegova odtujenost. Povprašajte ga, kaj ga muči.

Oven

Tisti, ki ste vezani, boste imeli kar nekaj nesoglasij s partnerjem. Če ne bosta težav rešila sproti, lahko pride do konca zveze. Samski boste v tem tednu spoznali veliko zanimivih oseb, saj ne boste izpustili nobene zabave. Resne zveze ne bo na obzorju, ampak le kratke avanture.

Bik

Samski si boste pri iskanju ljubljene osebe postavili visoke kriterije. Ne bodite užaljeni, če vam takoj ne uspe. Napake poskušajte čim prej popraviti. Vezani poskušajte čim več pozornosti posvetiti ljubezenskemu življenju. S partnerjem si postavita bolj jasne cilje za prihodnost.

Dvojčka

V partnerskem odnosu bo napeto. Besede, ki vam jih bo namenil partner, boste narobe razumeli in si jih narobe razlagali. Nad njim boste zelo razočarani. Tistih, ki ste samski, naj ne bo sram pokazati čustev. Ne skrivajte jih. Ko boste občutili potrebo po izkazovanju teh, se izpovejte.

Rak

Samski se boste zagreli za osebo, ki vam bo na prvi pogled zelo zanimiva. Pozneje se bo v skupnem pogovoru izkazalo, da ni tako. Spoznali boste, da je vaše pravo nasprotje. Vezani boste v tem tednu s partnerjem dobro komunicirali. Strinjali se boste z vsem, kar vam bo partner rekel.

Lev

Vezani boste v tem tednu zelo trmasti in svojeglavi. Začrtali si boste določene stvari, od katerih ne boste odstopili. Partnerjevi predlogi in besede vas ne bodo niti malo zanimali. Samskim se bo ponudila odlična priložnost v ljubezni. Ne oklevajte. Čas je, da enkrat za spremembo vi daste pobudo.

Devica

Samski si boste v tem tednu neizmerno želeli začeti novo zvezo. Zelo se boste trudili pri osebi, ki vam je všeč. Uspeha tokrat ne bo, ampak nikar ne obupajte. Vezani boste izboljšali partnerski odnos. Med vaju s partnerjem se bosta vrnili ljubezen in romantika. Vročih trenutkov ne bo manjkalo.

Tehtnica

Tisti, ki ste vezani, boste vso energijo vložili v partnerski odnos. Kljub trudu ne boste uspešni, kot bi si želeli. Razočaranje, ki ga boste občutili, ker pravih rezultatov ne bo takoj, bo le začasno. Samski boste spoznali osebo, s katero si boste želeli samo komunikacijo in nič drugega.

Škorpijon

Vezani boste v tem tednu deležni velikih sprememb. Te bodo vplivale na vajino prihodnost. Več pozornosti poskušajte posvetiti partnerju in se manj ukvarjajte z nepotrebnimi stvarmi. Za samske bo ta teden zelo pester. Oseba, ki vam je že nekaj časa všeč, se vam bo sama približala.

Strelec

Ko boste že skoraj obupali nad partnerskim odnosom, se vam bo nasmehnila sreča. Počasi boste ugotovili, kako nespametno si je vnaprej zatiskati oči. Samski se boste morali pošteno potruditi, da najdete sebi primerno in podobno osebo. Sedenje doma in zapiranje med štiri stene ne bo obrodilo sadov.

Kozorog

Samskim bo uspelo zagotoviti odlične možnosti za nov začetek na ljubezenskem področju. Čeprav ste bili zaradi tega že v preteklosti prizadeti, naj vas tokrat ne skrbi, da bi se ponovil neuspeh. Tisti, ki ste vezani, boste imeli zelo lep in romantičen teden. S partnerjem bosta uživala v jesenski idili.

Vodnar

Samski boste opazili, da se sodelavec zanima za vas. Sprejmite povabilo na pijačo in sprehod. Nikoli ne veste, kaj se lahko iz tega razvije. Vezani si boste v partnerskem odnosu želeli več svobode. Spraševali se boste, kakšen je razlog za njegovo ljubosumje in strog nadzor nad vsakim vašim korakom.

Napisala vedeževalka Maja