Ljubezenski horoskop od 7. do 13. 7. 2016

Kako vam bodo naklonjene nebesne konstelacije v ljubezni?

Ljubezenski horoskop od 7. do 13. 7. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
7. 7. 2016

Ribi

Vezani boste imeli dinamičen teden. Spoznali boste, da se je v vas ponovno prebudilo iskreno čustvo. S tem boste obnovili svoje razmerje. Samski boste veliko razmišljali o tem, da bi se vrnili k stari ljubezni. Na koncu boste ugotovili, da to ni najboljša ideja, saj bi bili ponovno razočarani.

Oven

Vezani se boste s partnerjem veliko pogovarjali o skupni prihodnosti. Pričakujeta lahko kar velike spremembe, ki pa bodo pozitivno vplivale na oba. Tisti, ki ste samski, boste spoznali osebo, ki vam bo že na prvi pogled neverjetno zmešala glavo. Zgodi se lahko, da se boste z njo podali v resno razmerje.

Bik

Samski se na področju čustev ne boste najbolje znašli. Ta teden ne bo primeren za velika pričakovanja v ljubezni. Raje ostanite doma in si oglejte kakšen dober film. Za ljubezen bo še čas. Vezani boste kraljevali v objemu svoje najdražje osebe. Skupnih sanjarjenj in pogledov ne bo manjkalo.

Dvojčka

Ta teden vas čaka v partnerskem odnosu občutljivost in pomanjkanje harmonije. Veliko bo dvomov glede partnerjeve zvestobe. Ne bodite tako črnogledi, saj vam je partner predan z vsem svojim srcem. Skrbi so odveč. Samski boste po dolgem pregovarjanju le sprejeli povabilo na večerjo. Pustite se razvajati.

Rak

Vezani se boste znašli v ljubezenskem trikotniku. Dobro premislite, kakšen bo vaš naslednji korak, da ne boste razdrli odnosa, zaradi osebe, ki se poigrava z vašimi čustvi. Samski boste še vedno želeli uživati v samoti. Našli boste tisoč in en razlog, da ljubezen pustite na stranskem tiru.

Lev

Samski boste spoznali simpatično osebo. Zamikal vas bo njen značaj, saj bo drugačen od vašega. Ta oseba bo bolj zbrana in umirjena. Vezani boste morali biti do svojega partnerja bolj potrpežljivi. Poskušajte mu pomagati pri njegovih težavah. Nikoli ne veste, kdaj boste sami potrebovali pomoč.

Devica

Vezani nikar več ne odlašajte z odhodom na počitnice, zdaj je najugodnejši čas, da si končno odpočijete. Obeta se vam veliko pozornosti in ljubezni vašega partnerja. Samski boste naredili vse, da zapeljete tistega, ki vam je všeč. Nikar ne obupajte, če vam takoj ne uspe. Bodite potrpežljivi.

Tehtnica

Vezani boste šli s partnerjem skozi težko obdobje. Čim prej poskušajta sprejeti, da nimata istih želja in potreb. Komunikacija bo edini način, s katero bosta izboljšala vajin odnos. Samski se obrnite okoli sebe. Že nekaj časa poznate pravo osebo za resno zvezo, vendar ji še niste dali priložnosti.

Škorpijon

Samski boste imeli v tem tednu veliko priložnosti za novo ljubezen. Bodite to, kar ste, in uspelo vam bo najti ljubezen svojega življenja. Vezani boste želeli s partnerjem urediti nekatere zadeve, ki so vaju v preteklosti močno prizadele. Potrebna bo velika mera potrpljenja. Uspelo vama bo.

Strelec

Pred samskimi je teden, ki vam bo pisan na kožo. S partnerjem si bosta izmenjavala nežnosti. Privoščila si bosta razvajanje v dvoje. S tem bosta pozabila na težave. Samski boste premišljevali in sanjarili o osebi, ki je zasedena. Poskušajte si jo čim prej zbrisati iz glave.

Kozorog

Samski boste spoznali osebo, ki jo boste skrbno ocenjevali. Le zaradi tega, ker ste malo osamljeni, ne spuščajte svojih kriterijev. Enkrat bo že prišla oseba, ki vam bo zmešala glavo. Vezani boste zelo zadovoljni s partnerjem in zvezo. Želeli ga boste presenetiti, a vas bo prehitel. Presenečenje bo sladko.

Vodnar

Samski, kjerkoli se boste pojavili, boste v središču pozornosti. Vsi pogledi bodo usmerjeni v vas. Ker boste privlačni in zanimivi, ni razloga, da se ne bi znašli v prijetni družbi. Vezani boste začutili, da potrebujete čas zase. Malo se boste želeli oddaljiti od ljubljene osebe.

Vedeževalka Karina