LJUBEZENSKI HOROSKOP za OKTOBER

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec oktober.

 
LJUBEZENSKI HOROSKOP za OKTOBER (foto: shutterstock) shutterstock
7. 10. 2022

OVEN

Ne zapletajte v začetku oktobra v ljubezenskem razmerju stvari z nepotrebnimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi dvomi odkrito spopadati, saj počasi verjamete, da je svet okoli vas začaran. K reševanju čustvenih zadev vas bo motiviral predvsem vpliv Venere v znamenju tehtnice, ki prebuja prijetne vibracije. Nekoliko raztreseni boste proti koncu oktobra spontano skočili v odnos, vendar na koncu ne boste zadovoljni. Lahko se zgodi, da boste občutili pritisk in se enostavno zaprli vase.  

BIK

V začetku oktobra, ko boste na področju čustev umirjeni argumentirajte svoje stališče in nikar ne popustite. Odločili se boste za zmenek, s katerim ste spretno odlašali. Ne boste zgrešili, saj boste imeli z osebo, ki vam bo ogrela srce veliko skupnega. Pozabite na to, kar vam narekuje vaš ponos, in poslušajte srce. Zelo spretni boste proti koncu meseca oktobra z energijo škorpijona,  ko bo treba stvari na ljubezenskem področju obrniti v svojo korist. Imejte v zadnjih dneh meseca odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju, kjer vam pretijo manjše ovire. 

DVOJČKA

Zmeda, povezana s področjem čustev se v začetku oktobra, kljub temu da se boste trudili ne bo razrešila. Čutite, kaj morate, a hkrati ne veste, kaj bi radi. Vzemite si čas za glasne pogovore s seboj, da si ne boste kasneje česa očitali. Vezani dvojčki, strogost se vam ne obrestuje, poskusite še enkrat, tokrat bolj taktno ter predvsem prijazno. Namesto da bi proti koncu oktobra se veselili srečanja, bodo vaše misli razpršene in nemirne, kar bo zmotilo tudi osebo, ki vas privlači. Samski dvojčki, poskrbite za boljše odnose v družinskem krogu, ki je napet.

RAK

Čeprav vam spremembe v zadnjem obdobju niso tuje, boste v ljubezenski zvezi težko sprejeli, da pomembnih stvari ne zaznavata na enak način. Ne pozabite, da ima vsak od nas določene meje, ki jih je potrebno upoštevati. Nekdo, ki vas že nekaj časa opazuje vam bo pristopil na tako prijeten način, da ne boste niti pomislili, da bi se odprli. V zadnje dni v mesecu, ki jih bo spremljala energija škorpijona se boste podali z namenom, da razmislite odnosu, ki vas duši. Odločitev bo tokrat na dlani, zato skušajte brati tudi med vrsticami. 

LEV

V začetku oktobra se s pomočjo ugodne Venere v znamenju tehtnice umaknite iz napetega ozračja, ki neprestano prebuja dvome.  V ljubezni boste dobili manj, kar se ponavadi zgodi takrat, ko pričakujete preveč. Če je pred vami več navideznih izhodov in bližnjic izberite tisto pot, ki jo potrjuje glas srca. Premislite, komu boste namenili največ pozornosti, saj bo nekdo do vas neiskren. Proti koncu oktobra pričakujte na področju čustev nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas obremenjuje, dviguje pritisk in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še posebej tisti, ki ste v razmerju že dlje časa. 

DEVICA

V začetku oktobra boste z energijo tehtnice spoznali, da se bo treba soočiti s samim seboj, zato poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom. Ne zanašajte se preveč na podporo ljubljene osebe, ki bo obremenjena s svojimi težavami. Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj razrešiti, saj vas bo spremljalo tudi v prihodnosti. Prijetna oseba vam bo s prijaznostjo pospešila srčni utrip. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni. Vezani, konec meseca boste dobili konkretne namige, zato ni razlogov, da bi ostali razočarani.

TEHTNICA

Razmislite s pomočjo energije vašega znamenja o svojih odzivih na čustvenem področju. Ljubljena oseba ne razume vaših zahtev ter želja, zato vse skupaj bolj podrobno razložite. V rokah boste imeli prave argumente, vendar jih boste morali na pravi način uporabiti. Težavno bo le to, da se ne boste sposobni takoj odločiti, na katero stran se obrniti. Konec meseca vam prinaša pomembne informacije in odgovore na v preteklosti zastavljena vprašanja, ki vas bodo presenetili. Sproščeno se boste podali v poglobitev na ljubezenskem področju, še lažje boste sledili svojemu pozitivnemu navdihu.  

ŠKORPIJON

Prvi del oktobra bo na čustvenem področju obremenilen, saj si boste ves čas želeli da bi se lahko bolj posvetili ljubezni, delo pa vas bo neprestano obremenjevalo. Usmerjeni boste v to, da s strastjo obogatite intimno druženje, vendar boste morali nastopiti bolj prepričljivo. Ker se sami zavedate, kaj si želite, boste na ljubezenskem področju pravilno usmerjeni. Ljubezenskih vprašanj bo manj kot običajno, zato si boste v zadnjem delu oktobra, ko vas bo vzpodbujala energija Sonca v vašem znamenju oddahnili. Nekdo vam bo pomagal takrat, ko bo vse skupaj v notranjosti povzročilo naval čustev. 

STRELEC

Razmislite, kaj vam največ pomeni ter se v začetku oktobra usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo na ljubezenskem področju razbremenitev. Ker ljubljena oseba noče razumeti, kaj ji želite povedati, boste lažje prišli do bistva, če boste vse skupaj uredili sami. Preverite le tiste malenkosti, ki vas skrbijo že nekaj časa. V zadnjem delu oktobra se na področju čustev odzivajte brez predsodkov, saj se bo iz vsega skupaj razvila čudovita, vznemirljiva zgodba, ki lahko traja tudi dolgoročno. Samski strelci boste nad nekom močno razočarani. 

KOZOROG

Na področju ljubezni prihaja nekaj namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Premaknili se boste z mrtve točke, vseeno pa vse skupaj še ne poteka tako, kot ste si zamislili. Občutek osamljenosti lahko v sredini meseca poglobi psihično nestabilnost. Poglejte na vse skupaj iz svetlega zornega kota, saj bo zaključek meseca naravnost fantastičen. Simpatična oseba bo kriva za vznemirljiv preobrat. Polni energije in strasti boste koketirali, ne glede na to, da bo vaše početje moteče za ljubosumneže in zavistneže. V odnosih se poskusite učiti na napakah, ki ste si jih dobro zapomnili. 

VODNAR

Ljubezen bo v začetku oktobra, ko boste delovali pod vplivom Venere v tehtnici zahtevala vso vašo pozornost, zato boste strastno uživali v vseh padcih in vzponih, ki so pred vami. V odnosih, ki se že nekaj časa krhajo ne boste ravno potrpežljivi, zato vas lahko sem ter tja celo doživite izbruh jeze. Če to pomeni, da se boste osvobodili nekaterih načel, je to za vas še toliko bolje. Nasprotujoča se čustva  vas lahko peljejo v razkol želja in potreb, o katerih trenutno nimate dovolj jasnih predstav. Konec meseca bo bolj romantičen, zato povabite ljubljeno osebo na dobro večerjo. 

RIBI

V začetku oktobra boste veliko energije vlagali v to, da spravite v red preteklost in neobremenjeno na področju čustev nadaljujete v prihodnost. To vam bo uspelo saj vedno dosežete tisto, kar si zadenete. Uskladite srce in razum, saj veste, da to znate. Veliko je stvari, ki niso dokončane, ampak najlažje vam bo, če boste začeli na začetku in nadaljevali proti koncu. Samski, nekdo vam je neskončno všeč, vendar konec meseca kljub strastnim vibracijam ne boste zbrali dovolj poguma, da bi pristopili. Spoznali boste, da ni nič narobe, če si kdaj privoščite takšno taktiko. 

Tekst: www.horoskop.si

Preberite še: