Mlaj je bil glasnik za bodoče potrebne korake

25. 1. 2020
Deli
Mlaj je bil glasnik za bodoče potrebne korake (foto: Pexels)
Pexels

Astrologinja Sonja Šmit piše o tokratnem mlaju in današnjem dnevu. 

Danes, 25. 1. 2020, je dan z Luno v Vodnarju ter kitajsko novo leto. 
Dan ima v sebi akcijo (Mars). Zvečer pa bo čas za druženje, komunikacijo in čas za razrešitve.Tekom dneva vas lahko požene v nepričakovano akcijo, pospravljanja, čiščenja, fizična opravila... Ponujajo se nove zamisli, pa tudi izjemna kreativnost, še posebej v popoldanskih urah. 

Dnevi v tem tednu pa so poudarjali predvsem, da je čas za premik ... predvsem tistega v glavi. Saj vse deluje od znotraj navzven. Ko je glava urejena, tudi srce deluje in duša pleše. Vse čakre se prebudijo in zavrtijo. 

Včeraj zvečer se je dovršil lunin mlaj. Luna izjemno vpliva na naše počutje. In ne zato, ker sveti, pač pa ker vpliva na vodo. Naše telo pa je ena velika količina vode, zato močno vpliva tudi na nas.

Nekomu lahko dela cunamije, drugemu sproži viharje, nekoga samo oplazi... No, teh zadnjih je najmanj.

Tokrat se je "spraznila" v Vodnarju. "Guncala" in "zibala" pa nas je že kar nekaj dni poprej. Prečiščevala, "metala na obrate", premetavala čustva, odpirala nove priložnosti... Predvsem pa delala zmedo, saj želi prečistiti staro, da lahko vstopi novo.

Na poslovnem področju je sporočala, da bodimo potrpežljiv z novimi koraki, še posebej, če nekaj starega še ni zaključeno in je nekaj novega šele v nastajanju.

Če so bili in so prisotni strahovi, je nov korak ravno v tem, da jih odstranjuješ in utrjuješ samozavest preko svojega znanja.

Na čustveni ravni je tokratna luna zazibala najglobje dele naših čustvenih stanj, dejanj, čutenj. Pri nekomu se je lahko sprožil val čustev, ki jih nikoli ni niti bilo nad površjem.

Nov korak pa v tem času pa lahko narediš že s tem, da si sploh dovoliš izraziti čustva in občutke. Da si sploh upaš povedati, kaj te muči. S tem gre veliko bremena (strahov) proč. Najhuje je, če jih zadržuješ zase.

Uran je vladar te Lune in je z njo v "čudnem objemu". Želi te zbuditi in premakniti. Je kot budilka, ki ropota ravno takrat, ko najslajše spiš. Ta Luna je imela v sebi točno takšen alarm - preko dogodka, sporočila, nekega nepričakovanega dogajanja v glavi ali v telesu. 

Ta Luna je bila oblika premika in prebujanja. Hkrati pa prvi glasnik in uvid za bodoče prepotrebne korake.

Posadi novo seme in nato ga vzdržuj pri njegovi rasti, vmes pa se uči in dodajaj nova znanja, da seme lahko zraste v končni cilj.
Srečno pot. Ravno pot do cilja je pomembna. Če pelješ zaspan, se lahko zaletiš, ko si prebujen, pa opaziš vsako najmanjšo oviro.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo