Napoved za četrtek (9. avgust)

Preberite si napoved za današnji dan astrologinje Sonje Šmit. 

Napoved za četrtek (9. avgust) (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 8. 2018

Danes je eden tistih dni, ko je vse v "rikvercu" , dan pa je kljub temu lahko super dober. 
Planeti so se razvrstili tako, da dajejo dnevu tempo za dobre dogodke. Seveda pa je od nas posameznikov odvisno, na kakšni vibraciji smo.
Luna v Raku dodaja tempo čustvom in ker stoji nasproti Plutona, gre s čustvi v globine. Želi zajeti najmočnejšo bolečino z namenom, da jo osvetli, prečisti, obarva nazaj v luč, ki sije. Današnji dan in današnje energije ponujajo ravno to. Zasij, napolni dušo z esenco lepote in svetlobe, dodaj ji nazaj radost in ljubezen. Ne ostajaj v nizkih vibracijah, potolaži jo, da prihaja tvoja ljubezen do sebe nazaj.
Odloči se draga Duša, da zopet poješ, plešeš, da te obkrožajo ljudje, ki te spodbujajo in motivirajo. 
Prisluhni duši, ki te nekam pelje in usmerja. Samo prisluhni. 
Vzpostavi notranji mir. 
Danes se Sonce in Merkur objemata ter širita svetlobo misli. 
Nato Luna obišče Jupitra v Škorpijonu, da skupaj nasujeta dobre priložnosti v poslovanju, pa z delom povezanim s financami, nepremičninami, s trgovino in trgovanjem. Marsikje se nekaj zapre ali zaključi, da bi se na drugi strani nekaj novega odprlo.
Današnje dopoldne je dobro za dogovore, za sestavljanje načrtov in načrtovanje nečesa, kar se bo udejanilo šele čez mesec ali dva.
No, pozornost pa le naj bo, sploh med 14. in 16. uro, na čustvene reakcije. Retrogradni planeti le delujejo. Na nekoga manj, na nekoga bolj, odvisno od pripravljenosti in zrelosti za sprejemanje. Vse je minljivo in prej, ko to sprejmeš, lažje greš naprej. Bolj kot rineš v situacijo, bolj se ona odmika od tebe.
Tako kot sprejemaš, da Sonce vzhaja in zahaja, tako sprejmi tudi situacije, ki se ti dogajajo. Če si nemiren ali potrt zaradi nečesa ali nekoga, se lahko napolniš s tabletami, a nisi s tem še nič rešil, še vedno je potrebno sprejemanje in nato odločitev kaj in kako. In nato novi koraki naprej. 
Medtem pa zjoči žalost. Naj gre ven! Ne puščaj je v sebi. To je čudovito čiščenje duše, da se uglasi na novo frekvenco za nove dogodke.
Dovoli si čudeže, odpri se za njih. Dovoli si biti uspešen. Ne zatiraj svojih talentov in svojih sposobnosti in se odpri za ljudi, ki te razumejo in te bodrijo.
Tisti, ki te ne, jim ne zameri. Očitno je tvoja luč premočna za njih. Ponudi jim roko in če je ne želijo, pojdi naprej, tja, kjer si dobrodošel. Ti, tvoje sposobnosti in tvoje zamisli.
Še nekaj pa je v današnjem dnevu... Kiron te spodbuja, da zaceliš nakopičeno bolečino. Prenehaj se kriviti za nekaj. S tem se samo vrtiš v krogu. Naberi moči in ko začutiš, da si pripravljen, takrat, dragi človek, kreni. Kreni v akcijo svojega življenja. Vmes padeš in se pobereš, ti klecajo kolena in se nazaj umiriš. Veliko tega je vmes med tvojo akcijo, a cilj je dosegljiv. Včasih po ravni poti, včasih po ovinkih. Bistvo je samo v tem, da se dobro počutiš. In ko se, pomeni, da nobena pot in noben korak ni bil zaman.
Prisluhni sebi. Znotraj tebe je navigacija, ki ti zelo dobro sporoča, četudi kdaj sporočila ne razumeš, ker ni po tvoji logiki. Takrat spusti logiko in samo pojdi preveriti. Presenečenje je lahko zelo veliko in dobro. 

Naj se vas dotakne obilje dobre volje, tudi takrat, ko ste pred preizkušnjo.
Prijeten četrtkov dan vsem skupaj želim iz srca.

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)