Napoved za petek (1.marec): Spusti, zaupaj v življenje

Današnji dan je namenjen spuščanju, pravi astrologinja Sonja Šmit. 

Napoved za petek (1.marec): Spusti, zaupaj v življenje (foto: unsplash) unsplash
1. 3. 2019

Petek, 1. 3. 2019 

Dan, ko se luna ziblje v Kozorogu in s tem zaziblje tudi dogodke. Luna, Venera in Uran, pa še južni vozel je vmešan, jutri pa še dodatek družbi - Kiron. Skratka, na površje pride beseda spusti. Vem, marsikomu gre že na živce, a je tako pomembna, tako zelo pomembno vlogo ima pri napredku. Brez spuščanja namreč ne rasteš, temveč stagniraš. 

Ko nekaj spustiš, šele takrat se lahko zgodi sprememba oz. se začne dogajati. Spusti torej, naj gre ...
Včasih tudi ovire ali težave ne želite spustiti. Zakaj? Ker, kaj se bo pa zgodilo, če spustim? Vse bo narobe. No, pa ni ravno tako. Ravno takrat se najdejo rešitve. Spusti - to ne pomeni samo dobesedno se predati. Pomeni tudi povedati stvari, govoriti, izražati se. Sopomoneka za spusti je - zaupaj v življenje. Tretja beseda pa je sprejmi. In ko vse to združiš dobiš odrešitev. Življenje, ki ga živiš po načelih. Prisluhni intuiciji, ne bodi ego-izvajalec, deluj iz srca. 

Bolnemu pomagaj, a brez vmešavanja s svojimi pričakovanji.

Ljubljenega spusti, če želi oditi.

Žalostnega ne objemaj z lažnimi upanji "saj bo boljše". Mogoče ne želi tega. Morda le potrebuje resnico, direktnost, realnost, da lahko spusti svoja pričakovanja.

In tile planeti, ki so se združli, govorijo prav o tem. O razblinjenju pričakovanj. Še posebej tistim, ki nosijo rožnata očala zaradi česarkoli. Danes in jutri se lahko marsikaj realizira preko bolečine, preko spuščanja solz, preko nečesa, kar te najprej zaščemi, zaboli, potem pa pride odrešitev.

Hudo bolnemu je to lahko tudi pot v onstranstvo. Spusti...
Zdravemu so to lahko strahovi. Spusti... Sprejmi, da si zdrav in zdravo deluj.
Zaljubljenemu se lahko zgodi, da bo nekdo odšel. Spusti... Naj gre ... Če ni zate, potem tako nima smisla in pomena. Če je, se šele takrat, ko spustiš, lahko vrne. Med tem časom duša dejansko predeluje. Je v "krožnem" toku in "preračunava".

Spusti in zaupaj v življenje. 

Ta dva dneva sta takšna, malce čudna, po svoje pa lepa. Lahko te zaboli, nasprotna stran pa zaživi svojo svobodo, svojo odrešitev, ker je spustila.

Če veš, da te nekaj utesnjuje, zakaj se tega še vedno oklepaš? Spusti ... naj gre proč. Poišči nekaj, kar te razveseljuje. Seveda je vmes verjetno boleč del, da nekaj izgubljaš, ko spuščaš, a za tabo je del, ki te utesnjuje. Pred tabo pa so priložnosti za smeh in dobro voljo. Izbiraš ti. Sprejmi, spuščaj, dovoli si; svoje želje, hotenja, a ne živeti v pričakovanjih, ker s tem ne spuščaš, s tem se daješ v okove. 
Danes, jutri tudi previdno s papirji dokumenti, tehniko, Merkur že deluje ... Pa malce previdno s predmeti, še posebej denarnice, ključi, očala, torbice. Neptun tudi deluje te dni. 

Petek je torej dan za spuščanje, naj gre vse, kar te utesnjuje. Ampak zares dovoli - spusti. Tudi to, da ima nekdo željo po nečem, kar je v nasprotju od tvojih pričakovanj. Spusti ... 
Prjieten petkov dan vsem skupaj želim,

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri