Napoved za sredo (20. 3.): Polna luna "gunca"

Napoved za današnji dan, ki ga je zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Napoved za sredo (20. 3.): Polna luna "gunca" (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
20. 3. 2019

Sreda, 20. 3. 2019

Lunca pa "gunca", pa Merkur, Mars, Venera, Kiron in Uran tudi.

Vsi tej planeti vplivajo na nas in vse to se je odvijalo te dni. Še kakšna dva dni pa bo polna luna vplivala na nas. 

Naslednji mesec bo polna luna prav tako ponovno v tehtnici, kar se ne dogaja pogosto. Nocojšnja pa se odvija na 0-stopinji. To predstavlja nove začetke in popolnoma nova dojemanja. Vse gripe in prehladi, glavoboli in bolezni, ki so se zmanifestirale letos (pa tudi že lani od aprila, maja dalje) so transformacije, da se nekaj predrugači. 

Planeti in celotna galaksija govori o tem; če imaš še kaj za spremeniti, predrugačiti, izboljšati, naredi to v naslednjem mesecu dni. Hkrati pa ponuja zaključevanje starega, medtem pa odpira vrata novega. Če sedite in čakate ta vrata, se bo mimo vas zapeljalo nešteto priložnosti, pa tudi ključev od vrat. Vrata sama ne bodo prišla do vas. Ogromno čarobnih palčk je okoli, a če v ničemer ne vidite čarobnosti, potem je to samo šiba, ki včasih tudi zapoje. 

Danes, da ne bi bilo stokanja in jokanja, vhodna vrata le zaklepajte, ko kam greste, pa okna je tudi dobro zapreti, če vas ni doma. Vsej tej veseli družbici planetov se pridruži še Neptun, ki pa v kombinaciji z Merkurjem dodaja možnost zmede, izgubljenosti, "nevem kaj bi" efekt, pa zgubljanje predmetov in tudi kraje. Le malce bolj previdno. 
Ne naprezajte se danes preveč, pa tudi previdno z avtomobili. Udarite ga lahko tam, kjer najmanj pričakujete, ali pa v križišču kaj spregledate, lahko se pokvari motor, mašina, stroj ... Upam, da ne. Takšni pripetljaji nam govorijo, da je čas, da se malce ustavimo. 

Danes je dobro meditirati, potem pa iti spontano v dan, ker intuicija dela na polno, energija zdravljenja pa je tudi začela delovati in ima potencial celih mesec dni.

Izjemne energije krožijo, le sprejeti je treba. Za sprejemanje pa je potrebno zaupanje, brez nadzora uma in pa prisluhniti duši, srcu, intuiciji in seveda slišano spraviti v prakso. Tokrat ne bo dovolj "sej sem vedela (čutila), samo nisem zaupala, pa sem naredila po starem prepričanju". Ravno zaradi tega marsikdo dobiva turbo lekcije in izkušnje, ki butajo na polno ...
Polna Luna se dovrši ponoči, jutri okoli 3. ure zjutraj. Noč ima svojo moč in bo enako dolga kot dan. Sprejmi obilje dobrega, ki se ti ponuja , čas je...

Glede na Uran pa lahko pričakujemo spet vetroven dan, dva, ker se vreme zopet obrača, tokrat na topleje. 
Prijetno sredo vsem skupaj ...

Astrologinja Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo tukaj. 

Poglejte si še: