Numeroskop 25. 2. – 3. 3. 2019: Nove priložnosti

Pred vami je ponovna možnost. Odprite se DOBREMU!

Numeroskop 25. 2. – 3. 3. 2019: Nove priložnosti (foto: unsplash) unsplash
24. 2. 2019

Lekcije 9. tedna: 

Mnogokrat se odpiramo, a ne definiramo čemu se odpiramo in tako sprejmemo vse, tako dobro kot slabo, tako svoje kot tuje in kaj hitro se zdi, da je vsega preveč in da smo nespretni pri uporabi zakona privlačnosti, afirmacij in usmerjanja svojega življenja. Lekcije tega tedna so tako povezane z natančnim definiranjem česa si želimo ter prinašajo ponovno možnost nečemu iz preteklosti.

V tem času bi se lahko pojavila oseba ali priložnost iz preteklosti. Bodite pozorni na ideje, katere ste nekoč opustili. Morda je šlo samo za slabšo izbiro časa, morda imate sedaj potrebna znanja in sredstva. Opazujte dogajanje okoli sebe: vas kaj spominja na preteklost? Komu ali čemu si želite podariti še eno priložnost?
Si vi želite še ene priložnosti?

Včasih nekdo ali nekaj znova potrka na naša vrata zato, da prejmemo dokončno potrditev, da smo nekaj prerasli ali ozdravili. Torej, če vas kontaktira bivša simpatija, katere odhod ste težko prenesli v preteklosti, sedaj pa ste morali skorajda pomisliti čigava je telefonska številka, pomeni, da ste prejeli potrditev, da ste pozdravili svoje rane in se premaknili naprej. Včasih naš um potrebuje tovrsten dogodek.

V kolikor si želite še ene priložnosti, pa razmislite ali so vsi vpleteni zrasli in se spremenili na način, da bodo zadeve sedaj funkcionirale bolje. Saj veste kaj pravijo o pogreti župci, zato se prepričajte, da ste ji dodali začimbe (žlahtnost). 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Katere osebe pogrešate in bi si jih želeli znova v svojem življenju?
  • Katere navade in dejavnosti pogrešate?
  • Pogrešate sebe?

UGODEN ČAS ZA

  • Zdravljenje ran iz preteklosti
  • Pogovor z nekom, ki vas je prizadel
  • Terapije

Število življenjske poti 1

Sam svoj človek ste in sedaj boste kot taki najbolj sijali. Ohranite mirno kri in preprosto uživajte v sprejemanju. Tokrat vam ni potrebno biti pobudnik. Ni potrebe po prvem koraku.

Število življenjske poti 2

Obdajte se z osebami, ki višajo vašo vibracijo in vas imajo rade točno takšne kot ste. Tudi sami delajte na sprejemanju in ljubezni tistih delov sebe, ki jih ne ljubite najbolj.

Število življenjske poti 3

Bodite kreativni, ustvarjajte in uživajte v vsake trenutku. V tem času se vas drži sreča, zato se odpirajte čudežem. Dovolite si biti veseli, radostni, srečni, četudi je okolica resna.

Število življenjske poti 4

Posvetite več časa zdravi prehrani in pa, če imate možnost, opravite pregled. Morda vam primanjkuje kakšne hranilne snovi. Pijte zeliščne čaje. Jejte kuhano hrano.

Število življenjske poti 5

Čas spontanosti, ko bi se lahko kar premaknili v en prav poseben trenutek iz preteklosti. Dovolite sebi in drugim potrebno svobodo in zadeve se bodo uredile same od sebe.

Število življenjske poti 6

Vzemite si čas za romantiko, obujanje spominov na prvo zaljubljenost, za ljubezen do sebe ter obiščite svoje starše, če jih še imate. Podarite jim nekaj prav posebnega. 

Število življenjske poti 7

Prisluhnite čustvom, ki se znova prebujajo. Kaj vam sporočajo? Je morda čas za spremembo v življenju? Kako bi lahko bili sami sebi v boljšo čustveno oporo? 

Število življenjske poti 8

Idealen čas za doseganje ciljev in sanj. Odprite se sprejemanju nagrad za dobro delo in ne naprezajte se! Naj darila in priložnosti sami najdejo pot do vas. Vi sijte!

Število življenjske poti 9

Morali bi se dobro počutiti v svoji koži. Če se ne, pomeni, da ne stopate po poti svojega poslanstva in namenite več časa pogovoru s svojo dušo. Radi se imejte še malo ''za nazaj''.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri