Numeroskop od 19. do 25. 3. 2018: Vse v življenju je ODNOS

Naša naloga je biti najboljši človek, ki smo lahko in upati, da bo naš zgled pozitiven.

Numeroskop od 19. do 25. 3. 2018: Vse v življenju je ODNOS (foto: profimedia) profimedia
19. 3. 2018

Lekcije 12. tedna: 

Niste se rodili brez družbe na osamljenem otoku. Vse v življenju je pravzaprav pretok energije, torej odnos. Odnos, ki ga gojite do sebe, do staršev, do narave, do obilja, do ljubezni, determinira vaše življenje. Spremenite najprej svoj odnos do sebe in opazujte spremembe v okolici!

Meja med nami in drugimi je lahko zelo zabrisana. Seveda je vsak odnos pravzaprav neke vrste kompromis. Težko smo (če sploh lahko) vedno brezpogojni ali ''razsvetljeni'' v naših odnosih. Včasih je jeza potrebna, da sploh opazimo, da nekdo posega v naš intimni prostor. 

Saj ste vendarle vi tisti, ki odloča kako boste ravnali. Vedno imamo izbiro biti zreli, ali pa ne. Kako boste izbrali?

Energija, ki nas obdaja, nam bo pomagala razumeti okolico in obenem ohranjati lastno individualnost. Veste, nikogar nam ni potrebno spreminjati. To ni naša naloga. Naša naloga je biti najboljši človek, ki smo lahko in upati, da bo naš zgled pozitiven.

Vsi pa se seveda kdaj tudi zmotimo. Vsi smo kdaj slabe volje, delujemo iz strahu in ega, namesto ljubezni in miru. Zato še ni konec sveta. Zato: ne bodite prestrogi do sebe.

Strogi in dosledni bodite v postavljanju meje drugim. Ko spremenimo sebe, se okolica spremeni, kajne? 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Se nekoga bojite? Kako bi se lahko zaščitili?
  • Do koga imate odpor? Na kaj vas to spominja pri sebi?
  • Če zaupate v sebe in življenje, vam sploh lahko kdo resnično škoduje?
  • Kdaj raje sami sebi škodujete, ker je bolje, da ste vi slabi kot drugi?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Postavljanje meje in pogovor

-       krepitev samozavesti

-       nego notranjega otroka 

Število življenjske poti 1

Zdaj pa je čas, da se umirite in ne sprejemate nobenih naglih odločitev. Nič vam ne bo kar pobegnilo. Radi ste (preveč) impulzivni, zato so takšna obdobja še kako dobrodošla. 

Število življenjske poti 2

Razgiban teden, mikale vas bodo še nove spremembe. Pa kdaj jim bo že konec, porečete? Ne še kmalu. Dovolite lastni intuiciji, da vas opozori na vse, kar ni dobro za vas. 

Število življenjske poti 3

Romantično obdobje, ko si boste želeli več bližine, topline in druženja z vašimi dragimi. No, pa poskrbite, da bo temu tako. Povabite jih na nekaj zabavnega in uživajte.

Število življenjske poti 4

Počutili se boste bolje, ne pa nujno polni energije. Uživajte v lastni umirjenosti. Nič ni narobe, če malo poležite, da tudi polenarite. Lažje se boste učili in osredotočali na podrobnosti.

Število življenjske poti 5

Bodite pozorni na lasten ego. Prav možno je, da boste nekoliko bolj vzkipljivi kot sicer. Nič ni narobe s tem, če se znate obvladati. Torej, ugoden teden za opazovanje lastne zrelosti.

Število življenjske poti 6

Uravnovešate energijo sprejemanja in dajanja. Dobro vemo, da eno plat obvladate. Malo manj pa drugo. Nič ni narobe s tem – tu smo, da se učimo in rastemo. Torej, naučite se.

Število življenjske poti 7

Pozorni boste na skorajda neotipljivo in ne bi bilo nič nenavadnega, če bi razrešili svojo skrivnost. Sicer pa bodite pozorni na nove priložnosti na področju izobraževanja.

Število življenjske poti 8

Dovolite nekomu, da vam pomaga. Prav nič ni narobe s tem, da prosite za pomoč nasvet ali pozornost. Zakaj bi morali vse sami? Vemo, da zmorete vse sami. Ni pa vam treba. Občutite razliko.

Število življenjske poti 9

Možno je, da bodo na površje priplavali spomini iz otroštva. Bodite pozorni nanenavadne občutke ali nostalgijo. Zdaj je čas, da ste razumevajoči predvsem do sebe. Potrpežljivo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: