Numeroskop od 21. do 27. 11. 2016

Gradimo skupaj!

Numeroskop od 21. do 27. 11. 2016 (foto: profimedia) profimedia
21. 11. 2016

Lekcije 47. tedna: 

Pomembno je, da ohranjamo svojo individualnost in unikatnost znotraj prav vsakega odnosa in situacije. Seveda se bomo taktno prilagodili in ne bomo drugim grenili življenja s sebičnimi izpadi. Se zavedamo kako pomembno je, da ohranimo svojo integriteto? Sedaj jo gradimo na novo.

Vsak izmed nas je dragocen unikaten dragulj na tem svetu, s svojo posebno neprecenljivo nalogo. Nihče se ni rodil po pomoti ali brez namena. Zato bodite unikatni kolikor se le da in združujte svoje sposobnosti s spretnostmi drugih. Gradimo, ne razdeljujmo. Ne ukalupljajmo se več!

V temu tednu vas energije podpirajo pri stabiliziranju zadanega. Ohranite fokus.

Število življenjske poti 1

Bodite domiselni in navihano iznajdljivi. V temu času bo na voljo veliko novih, drugačnih pristopov. Zakaj se ne bi zraven zabavali? Sprostite se; vse je v redu.

Število življenjske poti 2

Spremenite način odzivanja in opazujte spremembe v drugih. Ohranite odločnost, obenem pa se prepustite toku. Kar bo, pa bo. V tem tednu bo veliko nihanja.

Število življenjske poti 3

Opazujte v katerih odnosih in situacijah se počutite varne in obenem svobodne. Kdo in kaj pa si želi nad vami popolno kontrolo? Poiščite način iz prisile.

Število življenjske poti 4

Čustva bodo nekoliko zmedena, a to naj vas ne zmede. Je možno, da si določenega čustva, ki ga gojite (do nekoga) predolgo niste priznali? Dovolite si občutiti.

Število življenjske poti 5

Nekoliko bolj resnoben teden je pred vami, ki razkriva določene informacije, ki so vam bile prej skrite. Bodite pazljivi, da jih ne spregledate. Budno opazujte.

Število življenjske poti 6

Ste v tednu manifestiranja. Zelo hitro se bodo uresničevale najbolj spontane misli, zato bodite zelo pozorni o čem razmišljate in čemu namenjate energijo.

Število življenjske poti 7

Vse je za nekaj dobro, naj bo vaše vodilo. Konec dober, vse dobro pa tudi. Ne oklepajte se preteklosti, razen, če jo želite podoživeti. Prihodnost je tu.

Število življenjske poti 8

Občutek dviga zavesti in notranje moči je tu. Krila ste razprli, zdaj pa to živite. Strah in omahovanje v smeti! Ne oklevajte in ne pričakujte čudeža, saj ste vi čudež!

Število življenjske poti 9

Pogovorite se. Raziskujte tuja mnenja, a ustvarite svoje. Potrebno bo malo več časa, da bi se določena zadeva premaknila naprej kot bi si vi želeli. Umirjeno. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri