Numeroskop od 3. do 9. 4. 2017

Opazujmo skušnjave in jih prepoznavajmo kot smernice.

Numeroskop od 3. do 9. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
3. 4. 2017

Lekcije 14. tedna: 

Skušnjave niso vedno slabe. Pravzaprav nam lahko pomagajo prepoznati s čim smo nezadovoljni. So opozorila. Kadar smo v popolnosti zadovoljni, nas ne mika nekaj več ali nekaj drugačnega. Opazujmo po čem se nam cedijo sline ta teden in prepoznavajmo to kot smernice. 

Čokolada je lahko izraz naklonjenosti, ko je podarjena; lahko pa jo okrivimo za nosilko (preveč) kalorij in je kot take ne maramo. Vse v življenju je lahko pozitivno ali pa naš izgovor – seveda lahko jemo čokolado in nam obleke ne bodo nenadoma premajhne, če bomo to počeli zmerno.

Rdeča nit tedna: kaj pa, če nam je dolgčas in 'zmerno' ni več dovolj dobro? Potem uravnovesimo. Pojejmo čokolado in se gibajmo. Vedno se najde pot. Poiščite konstruktivno pot in ne zgolj nov izgovor, kako bi se ognili tistemu, kar vam morda ne diši. 

Število življenjske poti 1

Skušnjave se bodo pojavile na čustvenem področju. Ne hudujte se na sebe, če se zalotite pri načinu razmišljanja, ki ga družbene norme ne odobravajo. Raje poiščite razlog.

Število življenjske poti 2

Včasih bi prijalo prikriviti lastno resnico ali pripoved dogodkov. Tako se zdi, da smo ubili dve muhi na en mah: ne lažemo drugim (ampak sebi) in izognemo se odgovornosti.

Število življenjske poti 3

Neustrašne ter zdi se nepremagljive osebe. Presenečeni bi bili kolikokrat morajo premagati strah in tremo, da storijo določen korak. Bodite jim podobni – premagajte strah.

Število življenjske poti 4

Ste predana oseba, ki nerada vrže puško v koruzo. Veste, ni dosežek obdržati gnilo jabolko. Zberite pogum, spustite vse, kar jemlje vašo energijo ter posezite po zdravem jabolku.

Število življenjske poti 5

So trenutki, ko je prav, da vztrajamo in so točke v življenju, ko je prav, da potegnemo črto in na novo pričnemo. Odločitev je vedno zgolj naša. Kaj vas osebno polni z radostjo? To izberite.

Število življenjske poti 6

Pogovorite se. Predvsem sami s seboj. Naj ne bo pomembno, kaj si drugi mislijo in pričakujejo ter podobno. Pomembno naj bo, kaj vi čutite, pogrešate, česa si želite in kdo pravzaprav ste. 

Število življenjske poti 7

Ne jemljite preveč resno določene ovire, s katerimi se soočate. Veliko bo odvisno od vašega lastnega pristopa, ki bo tako močneje pozitiven ali pa bolj temnogled kot sicer. Naravnajte se na +.

Število življenjske poti 8

Zdrava kmečka pamet bo najbolje izbirala v tem hipu. Odločajte se po dolgoročnem učinku. Kako bo tole vplivalo na osebo, ki bom čez 10, 20 let? Izbirajte zrelo in odgovorno. 

Število življenjske poti 9

Val svežine je mnogokrat vse, kar potrebujemo. Globok vdih in sprostitev. Ko smo v krču ali ko se nam mudi, energija ne teče kot bi mogla. Zato: vzemite si čas samo zase te dni.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: