Numeroskop od 3. 10. do 9. 10. 2016

Čas je za nove temelje.

Numeroskop od 3. 10. do 9. 10. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2016

Lekcije 40. tedna:

Opazujmo kvaliteto naših odločitev. Kam vodijo? Na čemu gradimo svoje življenje? Opazujmo v kolikšni meri bi dejali, da smo korektni ter v lastni integriteti, tudi kadar smo pod stresom in prizadeti. Se vam zdi, da ste lahko maščevalni, ker se vam je zgodila krivica? Se zavedamo, da je to začarani krog teme in ne svetlobe?

40. teden leta nas opozarja na vrline kot je pošteno delo, resnica ter korektnost. Ne glede na okoliščine, samo mi izbiramo ali bomo pravični in pošteni ali ne. Nihče nas ne more prisiliti v karkoli. Se zavedamo, da je veliko, kar počnemo pravzaprav laž – a se nam morda zdi, da smo do tega upravičeni?

Kam so se izgubile tiste prave vrline? Poiščimo jih znotraj sebe in ne stokajmo, da jih ni v drugih!

Število življenjske poti 1

Spremembe se obetajo. Niste še končali. Možno je, da boste prav presenečeni, kaj vse se skriva znotraj vas. Prisluhnite sebi in bodite spontani. Prepustite se toku.

Število življenjske poti 2

Čustva se bodo okrepila, kar lahko pomeni tudi večjo ranljivost. Opazujte – nekaj iz preteklosti se vedno znova pojavlja. Je povezano s strahom ali zaupanjem?

Število življenjske poti 3

Resnica je ena, ni pa vedno med ljudmi enotna. Lekcije prepoznavanja resnice, tako svoje kot tuje, so tu. Opazujte, kaj pomeni določena beseda vam in kaj drugim.

Število življenjske poti 4

Bodite aktivni! Ne zamudite energije tega tedna. Ne odlašajte. Zaupajte vase. Vse, kar potrebujete biti, ste. Ničesar vam ne manjka. Zaupajte v sebe in gremo!

Število življenjske poti 5

Morda bo občutek ujetosti močnejši. Nečesa še vedno niste predelali, zato vas sama energija usmerja retrogradno, namesto, da bi hiteli v prihodnost. Opazujte se.

Število življenjske poti 6

Zberite pogum in se podajte na popolnoma novo pot. Ne stokajte, da ni časa, denarja, ljubezni; ampak nekaj storite v produktivni smeri. Ne iščite tam, kjer ni.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite mnenju drugih ter podajte svojega. Vaše izkušnje ter znanje se bodo izkazale za zelo dragocene. Podelite jih. Učite. Bodite to, kar ste - učitelj.

Število življenjske poti 8

Zaupajte notranjemu otroku in mu sledite. Dovolj je bilo dvomov in omahovanja. Domišljija naj bo vaša najboljša prijateljica v tem tednu. Sreča se vas drži.

Število življenjske poti 9

Temelji so pomembni, zato se v tem času posvetite lastnemu zdravljenju, in ne pomoči drugim. Ohranite svoj fokus in sprejemajte. Nekaj lepega vas čaka.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.