Ponedeljkov mlaj: čustva se čistijo in prečiščujejo s polno paro

Napoved za današnji dan, ki jo je zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Ponedeljkov mlaj: čustva se čistijo in prečiščujejo s polno paro (foto: pixabay) pixabay
4. 2. 2019

Ponedeljek, 4. 2. 2019

Pred vrati je mlaj, ki se zvečer (22:04) dovrši v znamenju vodnarja. Tokratni mlaj je med pomembnejšimi, saj že nekaj dni sproža močne premike v glavah in v našem delovanju. Na površje meče globoke vzorce, ki so pri nekaterih izjemno globoko potisnjeni in skriti. Ker je vodnar znak nepričakovanih obratov, se dogajajo močni uvidi. Intuicija še močneje deluje, zato so lahko premiki zelo konkretni.

Močne vibracije premikov zavesti in dogodkov so sploh izrazite v državah: Poljska, Srbija, Rusija - Belorusija, Turčija, Izrael in Bližnji vzhod. Seveda pa vpliva tudi kolektivno na Evropo, Azijo in Ameriko. Tu se dogajajo poravnave in spremembe na nivoju vremena, čustev in politike. 

Na osebni ravni pa se odvijajo podpore v skupinah ali s pomočjo skupine. Prihaja do ozaveščanja lastnih talentov in zmožnosti ter novih korakov v podjetništvu in v službah. Dogajajo se tudi čustveni premiki. Na površje bo skakala iskrenost in dejanja povezana z iskrenostjo ter poštenostjo. Veliko učenja in veliko novih znanj se nam obeta. Za šolarje in študente je v naslednjih 14-ih dnevih izjemno dober čas za izpite, vpise, za pomoč pri nekem gradivu... 
Dober čas je tudi za gradbenike, ezoterike, terapevte in pa za vsa učenja povezana za alternativo, metafiziko, arhitekturo, strojništvom ter računalništvom.

Današnji dan je idealen za čiščenje. Za energijsko prečiščevanje prostorov in telesa. Za začetek spremebe prehranjevanja in za vse, kar je povezano s tem. Čustva se čistijo in prečiščujejo na polno. Iščejo steber podpore. Steber, ki ne bo namesto vas delal korake, ampak bil samo podpora in občutek varnosti za korake, ki jih naredite. Ta steber je pri vsakemu zelo pomemben, saj ko napolnite baterije, lahko funkcionirate naprej. 
Zelo močne premike lahko doživljajo osebe v znamenjih: oven, rak, tehtnica in kozorog. In seveda vsi, ki imate v teh znakih bodisi ascedent ali luno oz. kakšen drug planet. 
Novih dogodkov v naslednjih dnevih torej ne bo manjkalo. Dobrih kontaktov, povezav in dogovorov, podpisov, zaključevanj in izstopanja iz cone ne-ugodja prav tako.
Pa pojdimo v nove začetke, uvide in v nove korake. 

Astrologinja Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo tukaj. 

Poglejte si še: