Portal 10. 10. - danes na nas vpliva močno vibracijsko število

Napoved za današnji dan, ki jo je zapisala astrologinja Sonja Šmit. 

Portal 10. 10. - danes na nas vpliva močno vibracijsko število (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 10. 2018

Sreda, 10. 10. 2018
Luna se je zazibala v Škorpijona

Z Luno v Škorpijonu gre vse globje, kar pomeni, da je danes dan za zdravljenje, celjenje, za spuščanje in odpuščanje, pa za globjo tišino in milino - predvsem do sebe in tudi do drugih.

Pomisli, kaj vse si počel v tem letu. Koliko dobrega si naredil in kaj še lahko izboljšaš? Kaj ni bilo dobro, da si naredil? Poskusi to popraviti. Deluj iz svetlobe in deluj iskreno. 

Merkur in Uran pa poskrbita za dodatno pestrost v dnevu. Nasujeta nepričakovane dogodke, nekomu celo preobrate. Skratka, iskric in bliskovitih podvigov ne bo manjkalo. Vse bo šlo malce mimo načrtov, a učinkovito, če boš tako gledal na celoten potek dogajanj.

Venera je v čudnem objemu z Marsom. Tudi tukaj se bo zaiskrilo. Nekaj te zna razjeziti, še posebej v odnosih. A nežen objem te razoroži. No ja, mogoče pa tudi ne.

Dan, ko še Pluton in Sonce pripravljata teren za čudne podvige. Zelo rušilna energija, ko vse te planete skupaj sestaviš. A podirati je potrebno nezdrave zadeve, tisto kar ti škodi, pa brez pametovanja ...
Marsikomu spanec to noč ni šel od rok. Veliko se sestavlja, veliko odhaja, veliko se spreminja... 

Portal 10 - 10 pa ponuja regeneracijo gospe karme. Dvojno dozo dobrega. Izkoristi te dni ze povezavo s seboj in s svojimi dejanji. 10 je močno vibracijsko število, ki vam sporoča, da ste na poti prebujanja in sprejemanja. Je število, ki sporoča, da se obrni na angele in ostale vodnike, da ostaneš na poti Svetlobe in pozitivnosti. Tema je bila te dni zelo močna, še Luna se je skrila, zato prižigaj Luč v srcu, v duši, na svoji poti, v svojih dejanjih. Prižgi kakšno svečko več kot sicer, predvsem do sobote. Naj se prečisti vse, naj se novi podvigi začnejo. Zadnji dnevi dogodkov ti govorijo, kaj je prav in kaj ne. Kje se tvoj svet komplicira in kaj lahko poenostaviš. 
Privošči si nekaj minutk tišine - danes je dan za to. 
Pojdi v globino sebe in spusti ter odpusti preteklost. Napolni vsako celico z belim žarkom. Posuj se z zlatim prahom in ustvarjaj ter odpiraj svoje talente. Bodi navdih za dobro; sebi in drugim. 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Več o tem, kaj prinaša tokratni mlaj si preberite tukaj.