Povejte resnico, izrazite sebe (astro napoved za ta teden)

Kaj nam prinaša nov dan in nov teden? 

Povejte resnico, izrazite sebe (astro napoved za ta teden) (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 5. 2019

Merkur se danes (6. maj) prestavi v bika, Luna pa v dvojčka. Energija dneva je v novih znanjih in učenju; čas je za nekaj novega, nekaj iskrenega, nekaj koristnega, nekaj učinkovitega.

Energija tedna pa je v nepričakovanih dogodkih, razpletih in razrešitvah.
Planeti so postavljeni tako, da se danes Mars (jeza, nemir) in Jupiter (sreča in izpolnitev) čudno gledata. Lahko nas pograbi nemir. 

Jutri (7. maj) prihaja Venera (darilo, denar, odnos), ki se čudno gleda s Saturnom (zid, ovira, potrpežljivost). V sredo pa vse skupaj začinita Merkur in Uran, ki se tesno stisneta in poskrbita, da se nam bo intenzivno dogajalo.

Ne počnite stvari, če je glaven poudarek na denarju. Glaven poudarek naj bo notranje zadovoljstvo, izpolnjenost in notranji mir. Tisto, kar vas izpolnjuje, pa lahko jutri naleti na oviro (Saturn), če tega ne počnete iz pravih razlogov. Torej, povejte resnico, izrazite končno sebe in ne pričakujte, da se v odnosih vse takoj odpre v polnosti, ampak delujte samo iz sebe, ne glede na rezultat. Rezultat pride sam od sebe, ko ga boste najmanj pričakovali. Rezultat pride kot posledica in produkt delovanja iz srca, iz notranje iskrenosti, kot produkt spontanosti, ki vas v tem tednu čaka na vseh ovinkih. 

Ne prehitevajte časa, čeprav so zadeve v glavi zdijo že zrele, a niso še popolne. Še neka informacija se pripelje, ki prinaša končno razrešitev. In šele ta informacija prinaša končne razrešitve. Zato delujte, a ne rinite v razrešitev, ta pride šele takrat, ko ne silite v njo. 

Tisti, ki imate občutek, da vas je življenje povleklo na dno, imate sedaj pravi trenutek, da se ustavite, vzamete en dan miselnega počitka in se tisti dan ukvarjate z nečim, kar ni povezano z oviro ali problemom, ki vas pesti. Vržite se v nek igriv način zabavanja, da se misli sploh lahko sprostijo, pa tudi mišice. Vse to naredi pot novim zamislim in informacijam, ki vas potegnejo na površje.

Novosti ne morete udejaniti, če se še vedno ukvarjate s samoobtoževanjem. Iti naprej pomeni, da se v sebi odločimo, da gremo naprej. Obilje ni, da sami delate po 12 ur. Obilje je miselnost in zavedanje, da imate in da do vas nenehno prihaja vse dobro, ne glede, ali je to informacija, dogodek, ki vam nekaj novega sproži ali pa darilo v obliki nove zamisli. Obilje ni denar. Obilje je način razmišljanja.  

Prirejeno po: astrologinja Sonja Šmit