Pred vami je obdobje ozaveščanja

Marec predstavlja veliko prelomnico za leto 2013, saj se v tem mesecu zaključuje staro, kar predstavlja pomembno točko na poti vašega vstajenja. V marcu vstopamo v mesečni cikel, ki mu vlada arhetip Puščavnika. To je simbol prehoda in dovršitve.

5. 3. 2013

Nekateri ste ta močan energetski prehod začutili že v prvem marčevskem vikendu, ki je bil energetsko zelo močan. Sprožil je val emocij, močnega nemira, napadov tesnobe, nespečnosti, premlevanja dogodkov iz preteklosti, občutkov žalosti in napadov jeze.

Čas, ki je pred vami, vas bo povezal z vsem, od česar ste v preteklosti zbežali ali pustili nedokončano. Kaj mislim s tem, ko pravim, da se zaključuje staro?

Se še spomnite dogajanja v letošnjem januarju? Vse se je začelo bliskovito premikati - lahko da ste se posvetili prenovi stanovanja, se preselili ali pa ste bili priča poslovnim spremembam, morda ste o vsem tem vsaj razmišljali.

Številni so v tem obdobju zboleli ali so imeli bolezenske simptome gripe oz. viroze. Visoka telesna temperatura, bolečine v prsnem košu, kašelj, občutki žalosti, potrtosti in nemoči so posledica čiščenja starega.

Energetka matrica leta 2013 je z januarjem aktivirala matrico iz leta 2008.

Če se spomnite, so tudi takrat ljudje prve tri mesece imeli popolnoma iste simptome (na pohodu je bila virusna pljučnica, ki so jo spremljali močni občutki pristika v prsnem delu, tesnoba in žalost, zaključilo se je tudi veliko razmerij). To je bil čas aktiviranja matrice ponovne povezave z vašo duhovno ali dušno družino. Notranji klic je bil močnejši in nekateri ste že takrat prekinili odnose ali spoznali osebe, s katerimi ste se tako ali drugače prepoznali.

Vse tiste, ki takrat sprememb niste izpeljali v celoti, zdaj čaka finalni del.

Zdaj se dogaja podobno, le da gre tokrat zares. Vse, kar zdaj ni v skladu z vašim namenom, se ruši. Polje, kjer je trenutno skoncentrirano dogajanje, so vaši odnosi.

Trenutno smo sredi pomembnega zgodovinskega prehoda, saj vstopamo skozi vrata nove zavesti. Energija, ki se je decembra sprožila na portalu 12-12-12 in se aktivirala 21.12.2012, je zdaj v mesecu marcu dosegla kulminacijo in svoj višek. Stara energija, s tem mislim na vaš ustaljen način dojemanja, zaznavnja, delovanja in občutenja, se ne zmore več na isti način povezati z vibracijo nove energije, ki je energija trenutka.

To pomeni, da vse, ki do sedaj niste osebnostno rasli in se v fazi prebujenja niste vsaj malo prebudili, zdaj čaka preizkus in lekcije, s katerimi se boste soočali na treh ravneh: finančni (zlom financ ali izguba delovnega mesta), na ravni medsebojnih odnosov (prekinitev odnosa) ali zdravstveni (bolezni). Lahko celo na vseh treh področjih naenkrat. slednje velja predvsem za duše, ki se bodo morale prebuditi na najbolj zemeljski način - skozi propad.

Transformacija Feniksa, ki smo ji zdaj priča, bo imela na vseh ravneh le en namen: vstati na poti prebujenja in se končno zazreti vase. Ste iztirili? Poti nazaj ni, zato vsi, ki imate pred sabo eno izmed lekcij, ne glejte več nazaj, niti ne pretirano naprej, ampak se zazrite v zdaj!

Dobrodošli v trenutku!

Začnite delovati. Nehajte se primerjati in kritizirati. Nehajte iskati izgovore in krivce. Prevzemite odgovornost za svoje življenje. Vi ste kreator. Postanite zavestni opazovalci svojega procesa. Povežite se s sabo, opazujte svoje telo, kaj vam govori. Ostanite v trenutku in iz življenja odstranite vse, kar vas omejuje, ovira ali vleče nazaj. Na udaru je vaš osrednji del telesa, ki vam kaže, kje v procesu ste. Močno se odpira vaše srce, ki je križišče kozmičnega – jang toka, to je toka zdravljenja, in zemeljske energije – jin toka, ki je energija povezovanja in stabilnosti.

Telesni znaki so le posledica energetskega neravnovesja in so zemljevid, kje v vašem telesu neravnovesje je: bolečine v ramenih – odložite čustveno prtljago drugih ljudi; vratne bolečine – poglejte z drugega zornega kota; težave v ledvenem predelu – finančne skrbi; bolečine v prsih in težko dihanje – žalost in tesnobo odpravite z odpuščanjem sebi; jajčniki in ženske težave (ciste in tumorji) – odpustite zamere do moških; prsi – prevare, jeza – pustite vaši notranji ženski, da se osvobodi; ledvica – soočite se s strahovi in težavami z avtoriteto (očetom); bolečine in pritisk v glavi – dihajte in prečistite svoje telo, misli in čustva – čas je za razstrupljevalno kuro.

Vse to se vam dogaja na fizičnem nivoju z namenom, da boste lahko najprej ozavestili napačne vzorce  in jih nato tudi razrešili. Čustva so odziv na izvorno energijo uma (misli), zato so popolna iluzija. So samo vaš odziv na situacijo glede na vaš zapis, ki ste ga prenesli iz matrice vaše mame in očeta.

Pred vami je obdobje ozaveščanja. Bodite fizično aktivni in se premaknite!

Tudi veliko tehnik in duhovnih oblik samopomoči ne bo več delovalo, zato je čas, da vse pridobljeno znanje aktivirate! Premaknite se, delujte, uporabite znanje, saj je zdaj potrebno stopiti preko okvirov lastnega ega.

Iz srca, Namaste.

Shana Flogie, www.mychi.si