Sensin horoskop za junij in julij 2016

Pred nami je poletje – čas za upočasnitev, umiritev in predvsem priložnost za globinsko sprostitev napetosti, ki jih doživljamo čez leto. Prepustite se poletni ležernosti in lenobnosti! Trenutki, ko ne počnemo nič, so namreč vir naše največje ustvarjalnosti.

Sensin horoskop za junij in julij 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2016

OVEN

Prihajajo nove možnosti!

Poletnega obdobja, ki je pred vami, se lahko veselite. Vse, kar ste gradili in sestavljali v preteklem obdobju, se vam vjuniju s pomočjo ugodnih planetarnih aspektov vrača v pozitivni smeri. Vaš osebni napredek bo intenziven, torej boste z lahkoto našli rešitve za svoje težave. Najbolj vznemirljivo obdobje vas čaka v prvih dneh julija, ko

bo Venera v znamenju Raka in vas bo usmerila v prilagodljivost in strast, ki karakterno nista ravno v vaši domeni. Vaše poslovno področje se bo postopno izboljševalo in dobivalo nove razsežnosti. Vrh boste dosegli v drugi polovici julija, ko vam bo Mars v znamenju škorpijona dodal nekaj taktnosti in diplomacije. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste zaradi ugodnih Venerinih aspektov začutili, da je končno čas za poglobitev. Povečane bodo tudi možnosti za zanositev, kar vam prinaša veselje in srečo, saj bo vaš materinski čut močno izostren. Samski se v poletju nikar ne izolirajte, saj vas čakajo lepe priložnost.

Ujemanje in strast: strelec in vodnar

BIK

Prepustite se dogajanju!

V poletnem obdobju se vam nakazuje drugačen tempo življenja. Na dogodke in situacije tokrat ne boste imeli nobenega vpliva, zato se jim bo treba prepustiti. Stresna Saturnova kombinacija bo podrla nekaj vaših vizij in vas prisilila, da na določenih področjih začnete znova, čeprav ste bili še pred kratkim prepričani v svojo zmago. Uran, vaš ljubezenski planet, vam v drugi polovici junija s svojimi aspekti narekuje samostojnost in odločnost, s katerima boste v medsebojnih odnosih lažje delovali. Težave bodo povezane s prilagajanjem in popuščanjem, ki ju bo od vas pričakoval partner. V drugi polovici julija vas bo bodril vpliv Jupitra v znamenju device. V tem obdobju boste imeli veliko možnosti, da se na duhovni ravni povzpnete više. Učili in stabilizirali se boste preko negativnih situacij, ki se bodo vrstile predvsemtistim, ki niste prepričani vase. Zadnji dnevi v juliju vam prinašajo več zadovoljstva.

Ujemanje in strast: devica in rak

DVOJČKA

Načrti se bodo udejanjili!

Poletje, ki je pred vami, bo za vas ugodno, predvsem za tiste, ki ste že nekaj mesecevv obdobju, ko se nič ne zgodi tako, kot si zastavite. Končno boste deležni sreče in napredka, predvsem na poslovnem področju. Na vas je preteklo obdobje vplival tudi Saturn, ki je bolj skopuški planet, zato nikakor niste bili sposobni urediti svojega finančnega stanja. Vjuliju se bodo začeli vaše ideje in trud manifestirati v denar, kar bo dvignilo vašo voljo in vas usmerilo v konkreten napredek. Retrogradni Mars v znamenju škorpijona vas bo postavil pred dejstvo in zahteval, da se odločite, kdo je tisti, ki si zasluživašo ljubezen. Proti koncu julija vam bo pogum za direktne pogovore dodalo Sonce v znamenju Leva. Tokrat se ne boste pustili zmesti s strani okolice. Glavna karakteristika poletnih vročih dni bo vaša stabilnost, duševna in telesna.

Ujemanje in strast: vodnar in lev

RAK

Prihajajo nova poznanstva!

V prvi polovicijunija bo Venera v znamenju dvojčkov, kar vam prinaša več prijetnih poznanstev in željo po druženju. V obstoječih prijateljskih odnosih so nakazane poglobitve. Ta tranzit izkoristite tudi samski, saj boste imeli v drugi polovici junija veliko boljše možnosti, da spoznate primerno osebo, le svoje zaupanje ohranite na pravem mestu. Mars v znamenju škorpijona umika vašo analitičnost in konservativnost ter povečuje vašo prožnost, s katero lahko v drugi polovici julija dosežete odlične rezultate. Veliko pozornosti boste namenili odnosu s sodelavci, ki ga boste želeli prikrojiti po svoje. Prijeten tranzit proti koncu julija prinaša mnoge prednosti in priložnosti. Nehali boste sanjariti, vendar boste presenečeni, saj boste vpoletnih dneh lažje delovali popolnoma na realnih tleh.

Ujemanje in strast: ribi in bik

LEV

Odnosi se bodo stabilizirali!

Prvi dnevi meseci v juniju bodo za vas zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov fantastični. Spremljal vas bo tudi prijeten vpliv Jupitra, ki vam s svojimi aspekti prinaša še več topline, nežnosti in medsebojnega razumevanja. Za nasprotni spol boste zelo privlačni, imeli boste tudi dober občutek, da ste v vsaki družbi zelo zaželeni. Mars bdi nad vami in vam ponuja številne možnosti investiranja in načinov, da v prvi polovici julija zaslužite nekaj več denarja. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva. Najmočnejšega vpliva boste deležni tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi znamenja. V drugi polovici julija vas bo Mars usmerjal v druženje in nova poznanstva, ki se jih boste še posebej razveselili tisti, ki ste samski in že nekaj časa iščete svojo dušo dvojčico. Najlažje za vas bo, če boste manifestirali svoja najgloblja pričakovanja in jih poskušali udejanjiti.

Ujemanje in strast: vodnar in oven

DEVICA

Bodite iskreni in spontani!

Jupiter v vašem znamenju, ki bo čez poletje bdel nad vami, bo vaš neizprosen učitelj. Na površje bo prinesel vse odkrito in neodkrito, padle bodo maske, vi pa se boste morali soočiti sami s sabo ter z okolico, ki vam še posebej v prvi polovici junija ne bo najbolj naklonjena. Občutek, da ste drugačni od večine, vas bo spremljal do začetka julija. Dobro je, da se zavedate, da se z upiranjem in oteževanjem procesa preobrazbe neprijetni izkušnji ne boste izognili, temveč jo boste samo podaljšali. Čustva bodo najbolj na udaru vjuliju, ko bo Venera v znamenjuleva in bo od vas zahtevala iskrenost in direktnost. V tem času imate tudi samski odlične možnosti, da spontano zakorakate v novo razmerje, ki ima ugoden pridih v prihodnosti. Razveselili se boste vsega, kar bo imelo pridih drugačnosti.

Ujemanje in strast: bik in škorpijon

TEHTNICA

Spremenili boste svoj pogled na življenje!

Vpliv Marsa vam bo v prvi polovici junija omogočil, da boste videli življenje v svetlejših barvah, saj so vas situacije v preteklem obdobju spremenile, ker so od vas terjale veliko prilagajanja. Z novimi energijami se boste lažje lotili sprememb na poslovnem in finančnem področju, ki bodo najbolj intenzivne v zadnjih dneh junija, ko vam bo nasmešek zadovoljstva narisala tudi Venera. Obveznosti se ne boste ustrašili, temveč jih boste znali sprejeti z odprtimi rokami. Kljub stabilnosti boste večkrat omahovali na ljubezenskem področju, kar bo povzročil Mars s svojimi aspekti. S Soncem v znamenju Leva boste v zadnjih dneh julija iskali številne odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za okultne dejavnosti, ki bo najintenzivnejše v zadnjih dneh julija. Mikalo vas bo dodatno izobraževanje, za katerega se boste verjetno tudi odločili.

Ujemanje in strast: lev in dvojčka

ŠKORPIJON

Rešite se blokad in strahov!

Astrološki vpliv vam v poletnih dneh obljublja napredek na osebnem področju in možnosti, da pometete s strahovi in z blokadami, ki so se vam nakopičili v zadnjih mesecih. Vpliv Jupitra in Marsa vam bo omogočil še več optimističnega razmišljanja. Močno si boste želeli sestaviti svoje osebno življenje. Vjuniju bo Sonce v znamenju raka, kar lahko povzroči nekaj zmede na ljubezenskem področju. Ta tranzit lahko prinese prednosti in bolj pustolovsko življenje: potovanja, zanimanje za dodatno izobrazbo in še več novih priložnosti, ki se vam nakazujejo vpoletnih dneh. Poletje bo najbolj naklonjeno tistim, ki ste v fazi izobraževanja, saj boste snov absorbirali zelo hitro, imeli boste tudi veliko sreče in motivacije. Na ljubezenskem področju si boste postavljali veliko vprašanj, odgovore vam prinaša Venera, ki bo v zadnjih dneh julija okrepila vašo komunikacijo in možnosti direktnega soočenja.

Ujemanje in strast: rak in bik

STRELEC

Sprejmite večje količine dela!

Spremljajo vas ugodni planetarni vplivi, zato bo vaša samozavest skozi poletne dni na vrhuncu. Spet boste dosegli ravnovesje med odgovornostjo in sproščanjem. Poslovno področje bo zasedeno, kar vam bo pisano na kožo, saj vas delo bogati in vzpodbuja. Priporočljivo je, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu. S Soncem v znamenju dvojčkov vam bo to tudi uspelo. Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani. Odnosi bodo izpostavljeni še posebej v prvi polovici julija, ko bo Mars v znamenju Škorpijona. Povečal bo vaš pogum, zato bo treba večkrat premisliti, saj vas okolica ne bo razumela tako, kot bi si želeli. Proti koncujulija bo Sonce v znamenju Leva poskrbelo za odlično počutje in vitalnost. V tem času imate tudi najboljše možnosti, če se že nekaj časa odločate za hujšanje.

Ujemanje in strast: oven in vodnar

KOZOROG

Dovolite si biti drzni in strastni!

V poletje, ki je pred vami, vstopate polni pričakovanj. Zmotil vas bo aspekt Marsa, ki vam prinaša nekaj zapletov v prvi polovicijunija. V tem času bo čutiti napetost, nenadne spremembe in zunanje spodbude, ki bodo aktivirale upore in težnjo po spremembah. Na področju čustev boste najbolj prodorni in prepričani vase v prvih dneh julija, ko bo Venera v znamenju raka. Venera vam bo dovolila več drznosti in strasti. Tudi tistim, ki niste prepričani v svoj odnos, se obeta nekaj odgovorov na vaša vprašanja, ki vam bodo olajšali vaše odločitve. Na zdravje pazite v zadnjih dneh julija, saj vas bo Saturn opozarjal na skrite bolezni, ki se lahko kopičijo pod površjem. Če se boste odzvali pravi čas, se vam še naprej obeta vitalnost, obarvana z veliko mero dobre energije.

Ujemanje in strast: bik in rak

VODNAR

Poglobite se sami vase!

Pred vami je stabilno poletje, ki pa bo vaše življenje začinilo s situacijami, ki ne bodo preproste, vendar vam obetajo stabilizacijo v poznejših mesecih. Mars v znamenju Škorpijona bo v prvi polovici junija močno vplival na vašo preobrazbo. Škorpijon je obseden z močjo in se težko sooča z izgubo. Da bi se spretno izognili tej neprijetni izkušnji in preprečil velike spremembe, lahko postanete destruktivni, napadalni in pripravljen končati zadeve ne glede na ceno. Tako se bo v tem obdobju bila bitka med vami in vzorci, ki se bodo intenzivno nizali še posebej v prvih dneh julija. Takrat se vam nakazujejo tudi možnosti selitve ali razmišljanja o poglobitvi razmerja, ki je že nekaj časa na mrtvi točki. V zadnjih dneh julija vam Venera obljublja več spontanosti in zadovoljstva.

Ujemanje in strast: dvojčka in oven

RIBI

Prihaja napredek, ki ga je vredno izkoristiti!

V poletju, ki je pred vami, prehajate v boljše obdobje. Saturn vam je v preteklem obdobju povzročil veliko sprememb in tegob. Prisiljeni ste bili sprejeti pomembne odločitve, ki vam bodo v času, ki je pred vami, olajšale življenje. Stabilnost, ki se je povečala, vam bo omogočala prodornost in napredek na poslovnem področju. Mars se bo s svojimi aspekti dotaknil medsebojnih odnosov. Iskali boste boljše priložnosti, ki pa se lahko, še posebej v juliju, izkažejo za neprave. Prijeten planetarni aspekt bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaš strah pred neuspehom. Zdaj imate priložnost, da začnete nekaj novega in pokažete, kaj znate, ter zablestite v popolnem sijaju. Tudi zdravstveno področje bo vse poletje zelo stabilno.

Ujemanje in strast: rak in devica