Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 17 do 23. 8.

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

18. 8. 2015

PODGANA

Prvi dnevi v tednu bodo intenzivno obarvani s čustvenim življenjem. Vztrajno se boste lotili razčiščevanja situacij, ki vas begajo že nekaj časa in si jih preprosto ne znate razlagati. Dogajanje okoli vas, vas bo usmerilo v bolj hitre in spontane reakcije. Pričakujete lahko tudi izčrpen pogovor z osebo, ki vam ogromno pomeni. V drugi polovici tedna bo vse skupaj lažje in enostavneje. Deležni boste ljubezni in pozornosti. Imeli boste dovolj motivacije, da si zgradite nove načrte in vanje vključite svojo povišano mero kreativnosti ter iznajdljivosti, ki vam jo bo tokrat marsikdo zavidal.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

BIVOL

Občutljivost, ki vas spremlja že nekaj časa se počasi umika drugam. Povečevalo se bo osebno zadovoljstvo, saj boste s pomočjo dobre motivacije z lahkoto razčistili zadeve, ki so vas obremenjevale. V drugi polovici tedna lahko samski pričakujete več prijetnih, vznemirljivih srečanj, ki bodo privabila nasmeh na vaše ustnice. Sedaj je čas, da si dovolite biti zaljubljeni in da se prepustite toku harmoničnih dogodkov. Na poslovnem področju se vam bodo nizale situacije, ki bodo od vas zahtevale zbranost in natančnost, zato nikar ne prehitevajte časa in ne bodite površni.

Vaš ključ: Odprite se okolici!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

TIGER

V prvih dneh tedna se boste soočili z nekom, ki vam je že nekaj časa velika uganka. Nastopite direktno in samozavestno, le tako boste prišli do pravega zaključka in rešili situacijo tako kot se spodobi. Spremljale vas bodo dobre energije, ki bodo povezane tudi z vašim čustvenim življenjem. Zaželeli si boste nekaj več dogajanja in strasti, ki jo lahko najdete v družbi prijateljev. Na zdravstvenem področju se vam v drugi polovici tedna nakazujejo manjše težavice in glavoboli. Največ zase boste storili, če se boste znali na pravi način umiriti in sprostiti.

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

MAČKA

Z veseljem se boste podali v razigran teden, ki je pred vami. Imeli boste občutek, da popolnoma obvladujete svoje življenje. Tudi če se boso pojavile težave, jih boste znali spretno rešiti, kar vam prinaša dodatno zadovoljstvo. S partnerjem bosta odkrita drug do drugega, dodatno zaljubljenost in romantična doživetja pa vam prinaša prijetno počutje. Zadnji dnevi v tednu bodo v znamenju hrepenenja po boljšem položaju na poslovnem in finančnem področju, kar vas lahko naredi nekoliko napete in nezadovoljne, vendar imate še vedno dovolj časa, da se postavite zase in napredujete.

Vaš ključ: Bodite bolj odkriti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

ZMAJ

Ne bojte se prihodnosti, saj vam prinaša veliko lepega. Tudi če ste imeli par tednov občutek, da se popolnoma nič v vašem življenju ne premika, se bodo sedaj zadeve začele urejati in sestavljati. Podpiralo vas bo tudi nekaj dobrih prijateljev. Na poslovnem področju se pomikate v boljše obdobje. Vse stvari vam bodo gladko potekale, uresničili se vam bodo tudi tisti cilji, ki so se vam še nekaj časa nazaj zdeli nemogoči. Finance vam bodo najbolj naklonjene v zadnjih dneh tedna, takrat boste imeli tudi srečo pri raznih igrah. Samskim vstopa v življenje čisto nova prijetna oseba.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Z energijo, ki ste si jo nabrali, se boste v prvih dneh tedna z veseljem lotili nadgradnje. Zadišale vam bodo športne dejavnosti, približali se boste želenemu cilju, poleg tega boste tudi analizirali manj kot običajno. Neka zapletena situacija lahko povzroči manjši kaos na ljubezenskem področju, saj bodo vaše reakcije burne in direktne, partnerju pa to ne bo najbolj všeč. Poskusite se postaviti v njegovo kožo in na miren način rešiti nesporazume, ki so nastali. Konec tedna boste nekoliko ogroženi na finančnem področju, saj bo neko nakazilo zamujalo, kar lahko prekriža vaše načrte.

Vaš ključ: Usmerite se v gibanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Polni optimizma, kot je v vaši navadi se boste podali novim dogodivščinam naproti. Dogajanje okoli vas bo okrepilo vaš imunski sistem in vas popeljalo v intenzivno vadbo, s katero boste preprečili utrujenost in slabo storilnost. Sredi tedna se vam bodo dogajale nepredvidljive situacije, ki bodo od vas zahtevale zbranost in umirjeno odločanje. Nikar ne podlezite vplivu tistih, ki mislijo, da vedo vse. Veliko časa boste v drugi polovici tedna posvetili svoji zunanji podobi, ki jo boste želeli izboljšati. Vaš moto bo, bolj drzno, bolj privlačno. Na ljubezenskem področju si ne gradite gradov v oblakih, raje se soočite z nastalo situacijo in jo poskusite rešiti.

Vaš ključ: Bodite realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Dnevi, ki so pred vami prinašajo zasanjanost in hrepenenje po boljšem življenju. Določena zapletena situacija bo na plano prinesla skrbi, povezane s preteklimi dogodki, na katere ne boste imeli nobenega vpliva. Ne obremenjujte se s tistim, kar ni pomembno, raje se usmerite v nadgradnjo na poslovnem področju, kjer lahko v drugi polovici tedna dosežete čudovite rezultate. Kljub temu, da bodo vaše misli korak pred realizacijo, si lahko obetate začetek dobrega poslovnega sodelovanja, ki bo razbilo tudi monotonost in nezadovoljstvo na vašem ljubezenskem področju.

Vaš ključ: Upanje umira zadnje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Zanesite se nase, saj se vam v prvi polovici tedna obeta nekaj škodoželjnosti s strani ljudi v vaši okolici. Bodite budni in prilagodljivi. Z odprto komunikacijo se boste lahko soočili z zlobnimi jeziki in jih utišali. V drugi polovici tedna se boste ukvarjali predvsem s čustvenimi zadevami, ki ne bodo najbolj enostavne. Spraševali se boste, kaj je tisto, kar si sploh želite, dodatno pa vas bo zmedla ljubezenska situacija, ki vam ne bo dovolila komplicirati in zavlačevati z odločitvami. Tisti, ki ste samski, se boste v svoji koži odlično počutili, saj boste občutili, da ste svobodni.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

Prva polovica tedna vas usmerja v delo na sebi. Čaka vas nekaj zoprnih preizkušenj, ki jih boste zvozili s pomočjo najboljšega prijatelja. Nekdo od znancev zapira vašo komunikacijo, zato boste za globoke pogovore porabili več energije kot običajno. Tisti, ki se nahajate v resnem razmerju se boste soočali z manjšo krizo v odnosu, saj bodo med vama s partnerjem prisotne številne napetosti. Mikale vas bodo tudi razne avanture, ki vas lahko samo še bolj zmedejo, zato jim ne podlegajte. Vsaj zdravje vam bo tokrat dobro služilo, zato bo vaše počutje pozitivno naravnano, kljub temu, da vam bodo nagajali vsi drugi dejavniki.

Vaš ključ: Varujte se nepremišljenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

PES

Samozavest, ki je imate vedno več kot dovolj, bo tokrat izginila neznano kam. Spraševali se boste, kaj bi morali v svojem življenju spremeniti, da bi zopet lahko funkcionirali kot nekoč. Ljubezenske zadeve boste postavili nekoliko na stran in se usmerili v delo in napredek. V vašem življenju se bo pojavila večja priložnost, ki bi jo bilo vredno izkoristiti, vendar s premislekom. Druga polovica tedna vam prinaša nekaj zasanjanosti, ki jo bo še okrepil nekdo, ki vam bo naklonjen. Vračali se boste v preteklost in želeli določene zadeve spremeniti. Nikar pa ne delajte hitrih zaključkov, saj vas lahko drago stanejo.

Vaš ključ: Izkoristite priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V prvih dneh tedna se boste ukvarjali z reševanjem poslovnih zadev, ki so se vam nakopičile v zadnjem času. Prišli boste do zaključka, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Za pomoč prosite sodelavca in nikar ne bodite obremenjeni z zadevami, na katere nikakor ne morete vplivati. Čustvene zadeve vas bodo začele zanimati v drugi polovici tedna. Zanimiva oseba vam prinaša pogum in zadovoljstvo. Tudi samozavesti vam ne bo primanjkovalo, zato boste magnet za pripadnike nasprotnega spola. Le odločiti se boste morali, saj bo izbira tokrat pestra.

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra